Evb

Vil babyprodukter hindre krybbedød? FDA sier nei

Mat, narkotika, og Medical Product Safety

Det beste du kan gjøre for å redusere sjansen for Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) er å plassere barnet på hans eller hennes rygg å sove, med ingenting annet i crib eller bassinet.

Det er etter anbefaling fra Food and Drug Administration (FDA), som arbeider for å hindre produsenter av over-the-counter sove produkter for babyer fra å hevde at bruk vil hindre eller redusere sjansen for krybbedød. Disse produktene omfatter spedbarn positioners, madrasser, barneseng sengetøy, puter, barneseng telt og babycall. Baby produkter som hevder å kurere, behandle eller forhindre tilstanden anses medisinsk utstyr, og er gjenstand for FDA forskrifter som skal beskytte forbrukere og pasienter.

Etaten har aldri godkjent et produkt for å forebygge krybbedød - det uforklarlig død av en baby yngre enn alderen 1 - og ber produsentene til å slutte å markedsføre sine produkter med disse påstandene før de har fått FDA-godkjenning eller godkjenning, eller å endre sin merking for å fjerne alle medisinske påstander.

"Disse produktene er absolutt ikke nødvendig, og de kan være svært farlig," sier Susan Cummins, MD, MPH, administrerende pediatrisk medisinsk offiser i FDAs Center for Devices og radiologiske Helse.

Farlige komfort

FDA er klar over 13 spedbarn dødsfall i de siste 13 årene i forbindelse med søvn positioners, som brukes til å holde barnet i en ønsket posisjon. The Consumer Product Safety Commission har mottatt rapporter om babyer funnet i farlige posisjoner etter å ha blitt plassert i en positioner.

Andre produkter kan også være farlig. Babyer kan skli ned og bli fanget av kiler utformet for å holde dem på ryggen, sier Cummins. Tepper, dyner, myke leker og pute-lignende crib bedding kan kvele, legger hun til.

Det er et spørsmål om ABC, sier Cummins:

  • En ensom i sin egen seng. Ikke holde barnet i sengen ved siden av deg og risikoen for at barnet vil bli et uhell kvalt hvis du ruller over.
  • B ack å sove - hver søvn. "Den sikreste måten å sette barnet til å sove er på hans eller hennes rygg hver gang," sier Cummins. "Ikke legg babyen på sin side eller på magen."

    Siden den nasjonale Tilbake til Sleep kampanje i 1994 oppfordret foreldre til å plassere barn på ryggen, har det vært en 60 prosent reduksjon i krybbedød, sier Cummins.

  • C rib. Barnet skal alltid plasseres i en crib eller bassinet å sove.

Cummins beskriver den ideelle sovemiljø for et spedbarn å være fri for alt som kan blokkere barnets bevegelse eller pust. Alt som trengs er en fast barneseng madrass og en tettsittende ark.

Til foreldre som har visjoner om en barneseng fylt med bekvemmeligheter, sier hun, "Selv om en barneseng full av plysj leker og mykt sengetøy kan se interessant for deg, er det farlig for babyen din i løpet av hans eller hennes første leveår."

"Babyen vil utvikle seg raskere i det første året enn noen gang etter. Nyfødte kan ikke engang holde opp hodet, men etter sin første bursdag de går eller nesten så, "sier Cummins. "I mellom, vil barnet lære å rulle, sitte, snu, gjennomgå og selv kan begynne å klatre!"

"Så i det første året, babyen hele tiden og raskt utvikler nye ferdigheter, selv i sengen under søvn tid," sier hun. "Gjør babyens barneseng et trygt sted å sove og gå, med ingenting å komme i veien."

Sikker søvn ressurser

FDA starter et nytt nettsted på krybbedød forebygging krav for foreldre, omsorgspersoner og produsenter av søvn produkter for babyer. Dens formål er å:

  • informere foreldre og omsorgspersoner om risikoen forbundet med over-the-counter produkter som hevder å forebygge krybbedød.
  • hjelpe produsentene forstå og overholde FDA lover og forskrifter <regulerer medisinsk utstyr, som er utformet for å beskytte forbrukere og pasienter.

Nettstedet tilbyr også råd til foreldre om å redusere risikoen for krybbedød og en liste over "baby-safe sleep" ressurser.

"The søvn miljø er ett sted der barnet er alene, så vi ønsker å sikre at det er trygt," sier Cummins. Og i dette tilfellet, sier hun, less is more.