Evb

Velge en over-the-counter gjær infeksjon behandling metode

De kommer i ulike typer og behandling varigheter, men over-the-counter gjær infeksjon medisiner, mens praktisk, er bare effektiv for en ekte gjær infeksjon.

Det var ikke lenge siden at gjær infeksjon medisiner kreves en resept. Dette var spesielt frustrerende for mange kvinner som hadde opplevd gjær infeksjoner i det siste, og visste årsaken til symptomene, men fortsatt måtte se en lege for en resept.

Selv om det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent over-the-counter gjær infeksjon behandlinger, få det du virkelig trenger er ikke alltid så enkelt som overskriften til ditt lokale apotek.

Gjær infeksjon medisiner: potensielle problemer

Selv om ikke-reseptbelagte gjær infeksjon behandlinger har gjort livet lettere for millioner av kvinner, har de også forårsaket noen problemer. Siden disse medikamentene har blitt tilgjengelig over disk, opptil to tredjedeler av kvinnene har brukt dem når de ikke har gjær infeksjoner i det hele tatt, har studier funnet. Dette misbruk kan føre til utvikling av multiresistent gjær i skjeden, og kan også holde en mer alvorlig vaginal infeksjon blir behandlet på riktig måte.

Gjær infeksjon medisiner: hvordan å velge

Kvinner skal ha en viss mengde gjær i deres vaginaer som en del av det naturlige miljøet, eller flora. Men av ulike grunner, er gjær nivå ikke alltid holdes i sjakk, og det kan vokse og spre seg, forårsaker infeksjon er kjennemerket symptomer på kløe, svie og hvit utflod.

Hvis du er sikker på at det du har er en gjær infeksjon, er neste skritt å velge riktig produkt. Gjær infeksjon medisiner er tilgjengelig i én dag, tre dager, og syv dagers formler. Ifølge Bona E. Benjamin, BS Pharm, av European Society of Health-System Farmasøyter i Bethesda. Md. "Behandlingene er svært effektive og pasienter bør begynne å oppleve lindring av symptomene i noen dager. Men det er viktig å fullføre alle medisiner som anbefalt i instruksjonene på pakken. "

Benjamin advarer også at "dersom medisinen ikke ut til å virke, kan infeksjonen ikke gjær, og pasienten bør konsultere sin lege."

Gjær infeksjon medisiner: hva som skjer på sokkelen

Å behandle en gjær infeksjon, trenger du en anti-sopp medisiner. Over-the-counter medisiner som brukes for gjær infeksjoner falle i anti-sopp klasse av medisiner og er tilgjengelig som intravaginal kremer, tabletter eller stikkpiller. Disse inkluderer:

  • Monistat (miconazole nitrat)
  • Gyne-Lotrimin eller Mycelex (klotrimazol vaginalt)
  • Femstat (Butoconazole vaginal)
  • Vagistat-en, Monistat-en (tioconazol)

Mange av disse merkene også markedet kremer og våtservietter som kan hjelpe lindre ubehag forårsaket av en gjær infeksjon, selv om de ikke behandle infeksjonen i seg selv.

Gjær infeksjon medisiner: spør på apoteket

Siden alle gjær infeksjon medisiner på markedet har vist seg effektiv, velge gjær infeksjon behandling som er riktig for deg er egentlig om personlige preferanser. Ditt valg kan avhenge av hvor lenge du ønsker å bruke en behandling, enten du foretrekker en krem ​​eller stikkpiller, og hvor praktisk produkt er å bruke.

Hvis du har en hard tid på å bestemme, spør på apoteket om hjelp. Tenk på apoteket som et medikament ekspert som kan svare på spørsmål eller hjelpe deg med å finne ytterligere informasjon.

Hvis du bruker kondom, pessar, eller begge deler, forteller farmasøyt når man diskuterer ulike typer gjær infeksjon medisiner, og noen av kremer kan svekke latex og gjøre barriere prevensjonsmetode mindre effektiv.

Gjær infeksjon behandlinger er lett tilgjengelig og svært effektiv for de fleste kvinner som har en gjær infeksjon. Men husk at hvis du ikke er 100 prosent sikker på at din tilstand er en gjær infeksjon eller om behandlingen du prøver ikke fungerer, kan det hende du har en annen infeksjon og bør oppsøke lege for en diagnose.