Evb

Vær forsiktig med over-the-counter kremer, salver

Mat, narkotika, og Medical Product Safety

Akne, hoste på grunn av en kald, fotsopp, hemorroider, kløe fra insektsbitt og mindre smerter og smerter i muskler og ledd - disse er blant de forhold som folk behandler ved å bruke over-the-counter (OTC) kremer og salver til deres hud. The Food and Drug Administration (FDA) oppfordrer forbrukerne til å holde sikkerheten i tankene når du bruker slike behandlinger.

"Disse produktene er medisiner," sier Andrea Leonard-Segal, MD, direktør for FDA Divisjon for nonprescription klinisk evaluering i etatens Center for Drug Evaluation and Research. "Bare fordi de ikke er i pilleform og ikke krever resept fra lege, betyr ikke at de ikke kan forårsake skade hvis de er mye eller misbrukes."

Segal sier at forbrukerne bør lese nøye og følg instruksjonene for alle OTC-produkter, inkludert aktuell seg. Aktuelle produkter er de som er anvendt på visse områder av huden.


FDA: feil bruk av hud-numbing produkter kan være dødelig

"Medisinen i kremer og salver kan noen ganger trenge gjennom huden og inn i blodstrømmen," sier hun. "Det er viktig å være klar over at medisinene i disse aktuelle produktene kan forårsake problemer hvis de ikke brukes som anvist." Segal legger til: "Noen ganger ingrediensene i disse produktene kan også samhandle med andre medisiner du tar."

Metylsalisylat

Mange idrettsutøvere bruker muskel verke kremer som inneholder metylsalisylat. Også kjent som olje av vintergrønne, er metylsalisylat en aspirin-type ingrediens i mange aktuelle kremer som lindrer smerte. Brukt riktig, kan kremer som inneholder metylsalisylat gi midlertidig lindring fra mindre smerter og smerter i muskler og ledd forbundet med enkle ryggsmerter, leddgikt, stammer, blåmerker og forstuinger.

Som med alle medisiner, kan misbruk av disse produktene forårsake skade.

Segal advarer om at produkter med metylsalisylat bør ikke brukes i mer enn syv dager, og bør ikke brukes på sår eller skadet hud. De bør ikke bli brukt under en tett bandasje, og kontakt med øynene bør unngås.

FDA krever merking av noe narkotika som inneholder mer enn 5% metylsalisylat å inkludere advarsler som dekker slike forholdsregler som å holde på produktet utenfor barns rekkevidde og bruk av produktet som anvist.

"Husk alltid å lese Drug Fakta Label og informasjon som er gitt inne i pakken av en over-the-counter produktet", sier Segal. "Hold merking slik at du kan se tilbake på det på et senere tidspunkt. Informasjonen som følger med medisinen forteller hvordan du bruker den riktig og hva du skal gjøre hvis det oppstår et problem mens du bruker den."

Forverret kremer

FDA er også bekymret for noen sammensatte produkter som tilbys som kremer og salver.

Tradisjonell apotek compounding er en praksis der farmasøyter kombinere, mikse, eller endre ingredienser for å lage unike medisiner for å møte spesifikke medisinske behov hos den enkelte pasient i henhold til resepter utstedt av pasientenes leger.

Forverret narkotika er ikke gjennomgått av FDA for sikkerhet og effektivitet, og er ikke FDA-godkjent. De kan utsette pasienter for unødig risiko når de brukes uten forsvarlig medisinsk tilsyn.

FDA tillater normalt tradisjonelle apotek compounding. I motsetning enkelte apotek oppføre seg som narkotika produsenter, ikke tradisjonelle compounding apotek, fordi de produserer standardiserte versjoner av produkter for generell distribusjon.

I desember 2006, advarte FDA fem bedrifter til å slutte sammensatte og distribusjon av aktuelle bedøvende kremer som ble markedsført for generell distribusjon i stedet for å svare på de unike medisinske behovene til den enkelte pasient.

Forverret aktuelle bedøvende kremer brukes ofte for å minske smerter i prosedyrer som for eksempel laser hårfjerning, tatoveringer, og hudbehandlinger. De er noen ganger utlevert av klinikker og spas som tilbyr disse prosedyrene, eller ved apotek og legekontorer.

De forsterket aktuelle bedøvelse at FDA advarte om inneholder høye doser av lokalanestetika, inkludert lidokain, tetrakain, benzocaine, og prilokain. FDA har advart om at når ulike bedøvelsesmidler er kombinert i ett produkt, er hvert bedøvelse potensial for skade økt.

Denne potensielle skade kan også øke dersom produktet er igjen på kroppen i lange perioder av gangen eller påføres brede områder av kroppen, særlig hvis et område deretter dekkes med en bandasje, plast eller annet dressing.