Evb

Unngå stress av ferie planlegging

Selv om poenget med en ferie er å gi stress, mange mennesker finner ferie planlegging i seg selv er en stor kilde til stress. Her er tips som viser deg hvordan du pakker opp det essensielle og la stress bak.

Alt du ønsker er å flykte til din ferie destinasjon, enten det er å sole seg på stranden, se severdigheter i en utenlandsk kapital, eller fotturer gjennom majestetiske fjell. Men stresset av ferie planlegging er ødelegger din visjon om en avslappende tur.

Håndtere alle detaljene i går bort kan ta en tur virke som om det ikke er verdt å stresse med ferie planlegging og booking, ta vare på forpliktelser på jobb, og lage ordninger for å ha noen ser etter ditt hjem mens du er borte. Men du kan ta noen av stress ut av å planlegge sunn reise med god forberedelse, organisering, og litt stress lettelse fra proffene.

La et reisebyrå gjøre de tunge løftene

"The hemmelighet at de fleste reisende som liker stress-gratis ferier holde i baklommen er en virkelig god reisebyrå ", sier Mary Clegg, vice president i National Association of Career Travel Agents (NACTA). Mange tror at reisebyråene er utryddet med bruk av Internett, sier Clegg, men det er ikke så - de er fremdeles allment tilgjengelig for å lindre stress av ferien planlegging.

Et reisebyrå jobb er å hjelpe deg med å planlegge den perfekte reisen. De vet hvordan de skal oppfylle visjonen fordi de har vært i dine sko. "Reisebyråer er noen av de mest reiste enkeltpersoner rundt og kan gi anbefalinger basert på førstehånds erfaring i mange tilfeller", sier Clegg. Forklar nøyaktig hva slags ferie du leter etter, og la en erfaren reisebyrå finner du den ideelle destinasjonen og gjøre alle ordninger.

For stress, få bedre organisert med disse sunne reisetips:

  • Pare ned din pakking. Finn ut hva fasiliteter vil være tilgjengelig i løpet av turen for å få et bedre inntrykk av hva du virkelig trenger å ta. For eksempel, hvis du tar en luksus cruise eller bor på et bedre hotell, kan de tilby vaskeri, slik at du kan pakke færre klær, hvis en hårføner for håret og et strykejern for krøllete klær er gitt, de er to apparater du kan forlate hjemme.
  • Lag en sikker-home sjekkliste. "Du må gjøre visse du stoppe post og aviser og har en nabo vann blomster", sier Clegg. Du bør også sørge for en pålitelig nabo eller slektning har en kopi av din reiserute og telefonnumre å nå deg i en nødssituasjon, sier hun. Hvis du arbeider med et reisebyrå, gi din agent nummer til naboer, venner og familie, som agent vil vite hvordan du kan kontakte deg.
  • Book-avslutte ferien med en ekstra fridag. Hvis du føler deg overveldet av hvor mye du må få gjort, har ferien starte dagen før du faktisk reiser på tur, slik at selv en ekstra dag til å forberede seg. Du kan også være lurt å gi deg selv en dag å komme seg, sortere post og betale regninger, og forberede seg på vei tilbake til arbeid ved å returnere en hel dag før du er grunn på kontoret. Du vil føle deg mer avslappet og nyte ferien mer.
  • . Planlegge for det uventede Ditt reisebyrå vil bidra til at ting går greit selv i ansiktet av uventede hendelser, sier Clegg, slik som behovet for å returnere hjem tidlig eller endre din reiserute - hun vil vite hvordan du kan finne alternative ruter for deg å returnere hjem og alternative transportmetoder. Tenk å få reise forsikring som vil dekke hvis du må avbryte ferien eller reisesjekker helseforsikring som dekker medisinsk evakuering hvis bekymring over helseproblemer er å gi deg stresset, og disse kan kjøpes på egen hånd eller gjennom et reisebyrå. For mer planlegging tips, spesielt hvis ferien er å ta deg ut av landet, oss avdeling av staten tilbyr et vell av informasjon for smart og trygg reise i utlandet.

Slapper av på din destinasjon

Til slutt, for å virkelig være i stand til å slappe av på turen, må du vite hva ferie avslapping egentlig betyr for deg - og hvordan koblet til omverdenen du ønsker å være.

"Avslappende er noe som tar tid, og det er viktig at du føler at alt jeg er er prikkete og t-er krysset", sier Clegg. "Noen folk ikke kan slappe av hvis de ikke kan holde kontakten, så de må ha Internett-tilgang. Andre ønsker friheten til ikke å ha noen kontakt med dem med mindre det er et nødstilfelle." Bestemme om du vil ta smarttelefonen med deg eller bestille et hotell med en forretningssenteret for å sjekke e-post.

Prep ordentlig med sjekklister og ta noen dype åndedrag når du trenger stress relief - når du kommer til din ferie destinasjon, vil alt arbeidet har vært verdt det.