Evb

Ta vare på dine diabetes forsyninger

På jakt etter din testing strimler, glukose meter, og andre forsyninger er nøkkelen til vellykket behandling av type 2 diabetes.

Omsorg for diabetikere er en viktig del av administrasjon type 2 diabetes. Riktig omsorg vil sikre forsyninger vare så lenge du trenger dem til - og at du har en bedre sjanse til å kontrollere blodsukkeret ditt.

Testing strimler, glukose meter, medisiner og forsyninger med skarpe kanter alle trenger spesiell oppmerksomhet. Når du utvikle vaner som vil holde forsyninger i stand, vil du finne de vaner å være nesten andre natur.

Avhending av 'kryss'

Administrerende diabetes betyr å håndtere skarpe kanter - nåler og lansetter, ellers kjent som sorte. Du må kaste dem et sted når du er ferdig. Familien eller kontoret søppelbøtte er ikke det beste stedet, men.

"Skarpe nåler er dårlig for små barn. De kan få på det og dytte seg selv ", sier indremedisiner Danny Sam, MD, bosted programdirektør med Kaiser Permanente i Santa Clara, California Hans praksis har spesialisert seg på behandling av voksne diabetes.

Og på jobb, bør du vurdere risikoen for at Vaktmestertjenester ansatte står overfor tømme spiky søppelsekker på slutten av dagen.

"Hvis en diabetiker har en infeksjon i blodet, er det en risiko for overføring for noen som blir sittende fast med den brukte kanylen," sier Dr. Sam, understreker alvoret i dette aspektet av diabetesbehandling.

Her er hva du skal gjøre med din sharps:

  • Sharps disposisjon. Snakk med klinikken eller apotek ansatte for å finne ut om de har et system for trygt bli kvitt din sorte. Den oss sentre for sykdom kontroll og forebygging tilbyr mer informasjon om riktig skarp disposisjon.
  • Sharps container. Mange apotek vil gi deg en sikker beholder som kan holde dine brukte nåler eller lansetter til du bringe dem inn for sikker deponering. Du kan utvikle din egen sikre systemet også - finne en boks som ikke vil åpnes lett og kan være satt ut av veien for andre familiemedlemmer eller officemates.

Tending til medisiner og testing strimler

De samme grunnleggende omsorg tips vil holde medisiner og dine testing strimler i topp stand. Her er diabetiker forsyninger tipsene du trenger:

  • Sjekk datoer. Sørg for at du vet hvor lenge dine medisiner er gode for. Ikke bruk dem forbi utløpsdatoen på pakken.
  • Være kul. "Heat begrenser levetiden på produktene," sier Sam. Oppbevar alltid medisiner og testing strimler på et kjølig, tørt sted. Dette kan være en utfordring hvis du er utendørs i varmen - camping, for eksempel - men vurdere å bruke en kulere å lagre meds og en lukkbar baggie å holde strimler tørr. Akkurat som varme utgjør en fare for forsyninger, så gjør ekstrem kulde - så ikke oppbevare medisiner i fryseren, eller la dem komme i kontakt med isen.
  • . Gjør en visuell kontroll Sørg for at medisiner - spesielt insulin - ser normal. Hold et våkent øye for endringer i farge eller krystallisering i flasken, som er tegn på at medisinen ikke skal brukes.
  • Les etiketten. Mens du leter etter utløpsdatoer, sjekk etiketten på medisiner og strimler. Hver leverandør og merke kan ha et annet utvalg av temperaturer for lagring og bruk av dem, så husk å sjekke stedet for å gjøre antagelser. Visse situasjoner vil alltid være dårlig spill, men slik som stashing medisiner eller testing strimler i hanskerommet i bilen eller i direkte sollys.

Holde glukose meter går

Din glukose meter bør snart føles som en naturlig del av livet ditt, men husk: "De er elektriske systemer," sier Sam. Å holde dem i god stand betyr:

  • . Holde seg kald Leaving blodsukkerapparat i varmen kan skade sin funksjon - eller til og med smelte den. Holde den i samme kjølig og tørt sted som de andre forsyninger. De fleste meter fungerer best mellom 50 og 104 grader Fahrenheit. Husk at en lukket bil på en varm dag kan få mye varmere enn dette. Noen modeller er tilgjengelig som tåler høyere temperaturer.
  • Bruk kontrollen Bruk kontrollen løsning som kommer med måleren din -. Eller er anbefalt for bruk med apparatet - for å kontrollere at både meter og dine testing strimler fungerer som de skal. Kontroll løsning varer i ca 30 dager før det må byttes ut.
  • Sjekk batteriene. Mange glukosemålere krever batterier. Hold ekstra batterier for hånden slik at du kan gjøre overgangen så nødvendig.
  • Tune-ups. Du må kanskje også ta glukose meter inn til en tekniker hvis det begynner å gi deg unormale eller uvanlige avlesninger. Sørg for at du leser informasjonen som følger med apparatet for å sikre at du vet hvem du skal kontakte for spørsmål om dens funksjon.

Etter disse trinnene og nøye lese materialene som følger dine forsyninger vil hjelpe deg å holde diabetesomsorg verktøy på sitt beste, og gir deg en fordel i forhold til diabetes.