Evb

Svineinfluensa: forberede back-to-school sesongen

Få tips om måter å beskytte barna mot H1N1, hva du skal gjøre i tilfelle av skolens oppsigelser, og mer.

Foreldre kan føle seg mer engstelig enn vanlig som de sender sine barn tilbake til skolen denne høsten. Tross alt, endte forrige studieår med en bølge av skoleavslutningen over hele landet, erklæringen av en influensapandemi, og frykter at H1N1 (svineinfluensa) vil komme tilbake med en hevn denne sesongen.

Men her er den gode nyheten: Helse og utdanning tjenestemenn på lokalt, statlig og føderalt nivå har tilbrakt sommeren forbereder hva den kommende influensasesongen kan bringe. Og eksperter mener at H1N1 (svineinfluensa) vil ikke være noe mer potent enn sesonginfluensa vi behandler hvert år. "Jeg tror svineinfluensaen kommer til å være mye mildere enn vanlig influensa," sier Dr. Kent Holtorf, MD, av Holtorf Medical Group i Torrance og Foster City, California "Sannsynlig det er mye mer skremme enn det er substans. "

For nå er Centers for Disease Control and Prevention ta en vente-og-se-tilnærming. I et nytt sett med retningslinjer utgitt i begynnelsen av august, anbefaler CDC at skolene ikke hastverk med å lukke dørene dersom noen elever har influensa. Snarere er de oppfordret til å nøye veie de potensielle fordelene ved skolen oppsigelse mot sosial avbrudd det kan forårsake. Anbefalingene er basert på alvorlighetsgraden av influensa sesongen - om forholdene er lik eller mer alvorlig enn forholdene observert våren 2009 H1N1 utbruddet.

En vaksine for H1N1 gjennomgår kliniske studier og er foreløpig planlagt å være tilgjengelig i midten av oktober. "Jeg tror den gode nyheten er at når spørsmålet virkelig kommer opp i skolen sesongen, vil det være en vaksine ut - og en stor andel av befolkningen har allerede gått gjennom sykdommen," sier Dr. Stephen Berger, MD, grunnlegger av Global Infectious Disease and Epidemiology Nettverk og direktør for geografisk medisin ved Tel Aviv Medical Centre i Israel. "Ikke alle influensa er utsatt for narkotika, men dette er."

I mellomtiden, her er noen trinn du kan ta for å holde barna friske og forberede seg til sesongen som kommer.

Sunn praksis for å forebygge svineinfluensa

  • Gjennomgå god hygiene med barna. Minne dem om å vaske hendene ofte og grundig, og å hoste eller nyse i et vev eller armkroken sin. Utstyre dem med en reise-størrelse flaske med rensemiddel til å ta til skolen.
  • The CDC anbefaler å få din familie vaksinert for både sesonginfluensa og H1N1 (de er separate vaksiner). Prioriterte grupper for H1N1-vaksine - ulike enn for sesonginfluensa - omfatter personer i alderen 6 måneder til 24 år og personer som tar seg av eller leve med barn under seks måneder gammel. Prioriterte gruppene omfatter mennesker i alderen 6 måneder til 24 år, samt vaktmester til barn under 6 måneder gammel. MERK: Multi-dose ampuller av H1N1 vaksine vil inneholde thimerosal, en antibakteriell tilsetning som inneholder kvikksølv og antas av enkelte å være skadelig for barn. Endose sprøyter og inhalator vaksine produkter vil være thimerosal-fri og er anbefalt for små barn og gravide kvinner.
  • Hvis barnet er syk, holde ham hjemme i minst 24 timer etter at feberen har sunket uten bruk av febernedsettende medisiner.

Hvis influensa forholdene blir mer alvorlig

  • Hold et barn syk med influensa hjemme i minst sju dager, selv om han eller hun føler seg bedre raskere. De som fortsatt er syke etter syv dager skal fortsette å bo hjemme før minst 24 timer etter at symptomene har forsvunnet helt.
  • Hvis noen i husstanden er syke med influensa, holde alle barn i skolealder hjemme i fem dager fra det tidspunkt vedkommende ble syk. Overvåke barn for tegn på feber og andre influensasymptomer.

Beredskapsplaner i tilfelle av skoleavslutningen

  • Hold deg oppdatert på din skole distriktets pandemi eller beredskapsplan.
  • Finne ut om skolen planlegger å tilby web-basert undervisning eller andre former for fjernundervisning under en utvidet nedleggelse, og planlegge deretter.
  • Planlegg aktiviteter for å holde barna engasjert hjemme i tilfelle skoleavslutningen. Lag et beredskapslager av spill, bøker, DVDer, håndverk prosjekter, osv.
  • Sjekk med din arbeidsgiver på forhånd for å finne ut om du vil være i stand til å bli hjemme for å ta seg av syke familiemedlemmer eller barn som er sagt opp fra skolen. Hvis du ikke kan jobbe hjemmefra, legge til rette for annen barnepass.