Evb

Smertebehandling tips for å reise

Enten du er på veien for forretninger eller fornøyelse, vil disse reisetips hjelpe deg å håndtere smerte.

Tanken på å reise kan være skremmende for noen å leve med kroniske smerter. Bilder av lang ventetid i kø, trangt og ubehagelig sitteplasser i biler eller fly, og ren utmattelse av det hele kunne føre en kronisk smerte pasient å kaste opp hans eller hennes hender og bli en virtuell eremitt.

Det er ingen grunn for det, though. Bare fordi du trenger for å håndtere smerte betyr ikke at du ikke kan reise på ferie eller forretningsreise eller for å se familie og venner. Du trenger bare å planlegge litt mer enn den gjennomsnittlige personen. Disse tipsene vil bidra til å gjøre reise hyggelig nytt for folk som må håndtere smerte.

Smertebehandling og reise: få organisert

Folk som trenger smertelindring kan gjøre mye på forhånd for å gjøre turen mer smerte-fri:

  • Booke direkte med hotellet. Du kan bruke en reise eller hotell webområde for å innskrenke valg for hvor du ønsker å bo og lære om fasiliteter, men ringe direkte til hotellet for å gjøre bestillinger. På denne måten kan du stille flere spørsmål om hotellets tjenester og har behov for spesiell innkvartering - som et rom i første etasje eller i nærheten av heis - og lære om restauranter og attraksjoner i nærheten.
  • Tenk gjennom din transport. Hvis du kan, bestille et direktefly til din destinasjon og unngå stress av å bytte fly og lange turer gjennom store flyplasser. Invester i en solid koffert med hjul for å unngå lugging din poser. La flyselskapet beskjed hvis du trenger spesiell innkvartering eller reiser med rullestol. Når arrangere for en leiebil, sørg for at den har funksjoner som en vippe rattet og justerbare seter som kan hjelpe deg å holde en komfortabel stilling.
  • Lag en liste over hva du trenger på turen. Foruten alle dine medisiner, inkludere noen goder som en nakkepute, oppvarming pad, kald pakke, eller teppe. Sørg for å pakke medisiner og alle andre smertestillende behandling nødvendigheter i håndbagasjen.
  • Prioritere sightseeing. List alt du ønsker å gjøre på turen, så rangerer hvert element av betydning for deg. På den måten, hvis du har en smerte blusse opp kan du begynne å kutte aktiviteter fra bunnen opp. Dette kan også bidra til å hindre deg fra å prøve å gjøre for mye på turen.

Smertebehandling og reise: ta vare på deg selv

Sørge for din egen smerte ledelsen må mens du reiser kan forbedre din generelle erfaring:

  • Få nok hvile. Det er viktig å hvile når du kan og å sove godt, for å gi kroppen en sjanse til å lade. Tempoet selv og planlegge pauser i løpet av dagen hvis det er nødvendig for å håndtere smerte.
  • Strekk ofte. Få opp fra setet i flyet eller bilen minst en gang i timen. Hvis du ikke får opp og strekke litt, vil du stive opp og smertene dine vil øke.
  • Hold deg komfortabel. Bruk løstsittende klær mens du reiser. Bruk en korsryggpute eller nakke pute når du sitter i lange perioder i en bil eller fly. Planlegg din garderobe for din destinasjon, for eksempel, må du huske å ta med varme klær du kan lag hvis det kommer til å være kaldt der du er på vei, så kaldt kan forverre smerteopplevelsen.
  • Vær åpen om dine begrensninger. Hvis du reiser med familie eller venner, sørg for at de forstår hva kroniske smerter styring programmet innebærer. Gjør en avtale om at hvis du trenger hvile du vil bli igjen og ta vare på deg selv mens de forfølge en aktivitet.

Selv om du lever med kroniske smerter, med litt planlegging, kan du være godt på vei til en drøm ferie eller bare en langhelg for å komme vekk fra alt og få et fornyet syn på livet.