Evb

Smartere snacks holde av vekten

Planlegging fremover er nøkkelen til å ha de riktige snacks på hånden når cravings rammet.

Enten snack angrep treffer i midten av ettermiddagen eller under kveldsåpne TV, kan det skade din vekt-vedlikeholdsplan. Mindless snacking vil sette tilbake på disse pounds raskere enn du kan si: "Pass ranch nachos."

Smartere snacks: bedre valg

Mye av tiden, er det de små avlat som virkelig legger opp, sier Emily Banes, RD, klinisk ernæringsfysiolog ved Houston Northwest Medical Center. Her er noen sunne forslag fra Banes å tilfredsstille din trang for snacks og holde den vekten fra å komme tilbake.

  • Finne sunne snacks med smaksopplevelse du begjærer. Hvis craving er søt eller kremet, prøv lys eller frossen yoghurt, frukt eller sukker-fri pudding. Hvis din craving er crunchy eller salt, prøv pretzels, popcorn, et par Graham sprakk, eller epleskiver med litt peanøttsmør.
  • Sats på protein. "Når snacking, er det nyttig å inkludere en liten bit av protein, som peanøttsmør med eple, eller ost og kjeks, eller streng ost, "sier Banes. "The protein vil ta noe av brodden av sult pang. Jeg har hatt pasienter som virkelig liker bakt pita trekanter med hummus. Noen ganger må du tenke litt utenfor boksen."
  • Ikke glem meieriet. Banes 'forslag fra meieriprodukter som yoghurt og streng ost for vekt vedlikehold støttes av en studie av 338 menn og kvinner som prøvde å opprettholde sin kroppsvekt. De som spiste tre eller flere porsjoner med meieriprodukter om dagen holdt stødig under den ni-måneders studie, mens de som spiste veldig lite meieri var mer sannsynlig å få.

Smartere snacks: hamstre klokt

Litt snack planlegging og selvinnsikt kan gå en lang vei hjelpe deg å opprettholde eller gå ned i vekt, sier Banes, som personlig credo er «Alt med måte." Men hun advarer, moderasjon ikke betyr en daglig sjokolade bar!

  • Kjenn din fristelsen terskel. Det er viktig å vite hvor mye selvkontroll du har når du er i nærheten snacksen du virkelig elsker. Noen mennesker kan være i stand til å holde sjokolade i huset og bare spise det hver dag og igjen, men andre vil finne seg buldre opp håndfuller hver dag. Det er lurt å ikke holde snacks som frister deg til overmål hjemme eller på kontoret, sier Banes.
  • Hold sunne alternativer lett tilgjengelig. Banes talsmenn fylle opp med grønnsaker og frukt. Forskning støtter denne teorien. En studie av 1713 voksne som har vært vellykket med vekttap viste at de som spiste fem eller flere porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen var mest vellykket på å oppnå og opprettholde en sunn vekt. Så lager din snack forsyning med baby gulrøtter, druer, stangselleri, epler, bær, frisk salat innfestinger og andre vegetabilske godbiter. Buljonger eller andre supper uten en krem ​​base kan også være gode snacks.
  • Har en salgsautomat game plan. Det mest lagt diett planer kan gå galt, og du kan finne deg selv stirrer ned på kontoret automaten til tross for din beste intensjoner. Det er fortsatt mulig å gjøre gode valg, sier Banes. Husk å velge elementer som har det litt protein i dem. "Pretzels eller peanøttsmør kjeks ville være et bedre alternativ enn for eksempel M & Ms eller KitKat bar," hun råder.

Med avansert planlegging og litt viljestyrke deg, vil du være forberedt på å gjøre sunn mat valg som vil tilfredsstille enhver snack angrep.