Evb

Sikring av medisiner for turen din

Hvis reseptbelagte legemidler, spesielt likvide seg, ikke er pakket i en bestemt måte, vil du ikke få dem gjennom sikkerhetskontrollen. Og som kan være et problem.

Noen av oss husker en tid når du planlegger for flytrafikken ment å pakke bag, kjøring til flyplassen, og ombordstigning på flyet. Ingen sikkerhet linjer, ingen restriksjoner på væsker, ingen problemer.

I dag er det en ny verden, og du trenger å vite de nye reglene for flytrafikken. Ikke bare vil dette hjelpe deg å unngå hang-ups på flyplassen, men det vil også hjelpe deg å sørge for at ingenting du trenger blir konfiskert av flyplassen sikkerhet. Hvis du tar daglig medisiner, er det spesielt viktig at du holde deg oppdatert om hva regelverket i dag er for å ta reseptbelagte legemidler på et fly. Selvsagt kan du ikke forlate gate uten dem.

Pakking reseptbelagte legemidler

  Hvis du er pakking reseptbelagte legemidler eller andre medikamenter i en carry-on bag, følger noen faglige anbefalinger for å få dem trygt gjennom sikkerhetskontrollen. "Hold medisiner i sine opprinnelige beholdere, uavhengig av trangen til å spare plass," sier Greg T. Snider, MD, av Lexington Clinic Occupational and Travel Medicine Services Department i Kentucky. Det betyr ikke sette reseptbelagte legemidler i de praktiske daglige medisiner dispensere kan du vanligvis bruker, i hvert fall til du kommer til reisemålet ditt. Du kan alltid organisere dine medisiner på den måten du liker når du går av flyet.

  En annen reise ekspert enig: Hvis du prøver å konsolidere, kan du ikke gjøre det gjennom sikkerhetskontrollen med medisiner du trenger for varigheten av turen. "Du skal heller ikke prøve og spare plass ved å legge mer enn én resept i en flaske", sier David Lytle, redaksjonssjef for Frommers.com, en reiseguide webområde. "[Flyplassikkerhet] kan og vil konfiskere flasken."

  Passasjerer får lov til å ta alle sine medisiner (inkludert væsker, piller og andre forsyninger) på flyet, men de må være skjermet og kontrollert på en sikkerhetskontrollen. Hvis du tar medisiner som ikke er viktig for deg å ta i løpet av flyturen, kan du sjekke dem i bagasjen eller sende dem til bestemmelsesstedet på forhånd.

  Lytle anbefaler å sende flytende medisiner til bestemmelsesstedet i forkant av turen. Som en backup, kan du også pakke små mengder (3 gram eller mindre) i individuelle flasker. Du må plassere flaskene i en carry-on, Quart-størrelse plastpose. Hvis du trenger å ta mer enn at en bag, kan du gjøre det, men du må gi beskjed til Transportation Security Administration (TSA) før du går gjennom sikkerhetskontrollen.

  Det kan også være en god idé å ta med et notat fra legen som forklarer hvorfor du tar disse medikamentene, spesielt hvis sprøyter eller andre medisinske forsyninger er involvert.

  Være forberedt

   Å sørge for at du har nok medisiner til å vare deg mens du er borte, planlegge fremover. "Vi anbefaler at folk får sine resepter etterfylt før de reiser - det er regelen".. Sier Lytle "Kunsten å reise, uansett hvor du skal, er å se fremover og planlegge for noen resepter, må du gå til legen fordi de ikke vil re-up seg over telefonen. "

   Hvis du går tom for medisiner mens du er borte, får en refill er ikke alltid en big deal hvis du reiser i Europa. Hvis du vanligvis bruker et nasjonalt apotek-kjeden, for eksempel, kan det være et lokallag i nærheten som du kan ringe. Hvis du bruker et selvstendig apotek, kan du ringe dem og deretter ringe dem har i resept til et apotek som er i området du besøker.

   Bor på timeplanen

    Nøyaktig hvor du må endre doseringsanvisningen når du reiser på tvers av tidssoner vil avhenge av medisiner som du tar og legens anbefalinger. Du må være sikker på å fortsette å ta nok av medisinen, men pass på å ikke ta for mye som du prøver å bytte til en ny tidssone. Spør legen din om hvordan medisinen skal håndteres.

    Hvis du er usikker på hva du skal gjøre om din medisinering eller hvordan du skal gå om å få den om bord i flyet, kan du besøke TSA nettstedet, som er en god ressurs for reisende. Med litt videre planlegging og smart pakking, kan du og din medisinering både kommer trygt frem til din destinasjon.

    Lær mer i Everyday Health Healthy reise sentrum.