Evb

Ryggsmerter: ikke lide i stillhet på jobben

Det er en ledende årsak til uførhet og arbeid utfordringer. Men fordi ryggsmerter er ikke åpenbart for det blotte øyet, må du være din egen advokat på jobben.

Hvis du stadig ødelagt av ryggsmerter, er du ikke alene. Ifølge ferske tall fra Centers for Disease Control and Prevention, mer enn én av fire voksne over 18 år har hatt korsryggsmerter de siste tre månedene, og mange av dem rapporterer å være ute av stand til å fullføre visse dagligdagse oppgaver. Hos personer under 45 år, er ryggsmerter nummer én årsak til uførhet - ofte på grunn av en arbeidsrelatert skade.

Men til tross for denne statistikken, kan du føle deg veldig alene med smerte på jobben, bekymret både bli tatt på alvor og potensialet tilbakeslag for å be om endringene som kan hjelpe deg ikke bare med ryggsmerter ledelse, men også med å gjøre en bedre jobb. Og disse bekymringene ikke hjelper ryggen føler noe bedre.

For å forstå hvordan ryggsmerter symptomer påvirke arbeidstakere, spurte Storbritannia forskere 25 personer blir behandlet for ryggsmerter om deres største jobb utfordringer og fant fem viktige faktorer:

 • Hvordan formidle ryggsmerter til kolleger og sjefer, og bli tatt på alvor
 • Bekymre seg om deres evne til å fungere i fremtiden
 • Hvordan takle sin tilstand på jobb, spesielt flare-ups
 • Bekymring over bruker medisiner
 • Bekymre seg for konsekvensene av å ta syke tid

Mestring med ryggsmerter på jobben

En av grunnene til at det å ha ryggsmerter symptomer er så problematisk på jobb er at det er usynlig for andre - hvis en medarbeider ikke kan se din smerte, kan han eller hun tviler på at det er der.

Du kan finne at det er bedre å lide i stillhet enn å trekke oppmerksomhet til deg selv, men du er nødt til å bryte det løfte om taushet å få både fysisk og følelsesmessig lettelse.

Hvis det er ett skritt som kan hjelpe deg å argumentere bedre for deg selv på jobb, er det dette: Få en diagnose. Se en lege som kan undersøke årsaken til smertene dine og gi deg råd om ryggsmerter ledelse, antyder intervensjonsradiologi smerte spesialist Charles Laurito, MD, professor i anestesiologi ved University of Illinois College of Medicine i Chicago. Med en bekreftet diagnose, vil du ha en enklere tid ber om arbeidsplassen modifikasjoner å bli mer produktive og i mindre smerter.

Ryggsmerter lidende Rudy Boisseau er levende bevis. Den 60-år gamle sivil tjeneste ansatt i Newport News, VA, har kjempet seg tilbake smerte i mer enn tre tiår. I begynnelsen var det prøving og feiling - han så flere leger og tok smertestillende medikamenter som slo ham ut for en uke om gangen. Aktuelle medisiner for tilbake smerte ledelse er mer sofistikert og mindre sannsynlighet for å resultere i fridager fra jobb. Dessuten føles Boisseau nå mye mindre vanskelig å be om modifikasjoner han trenger for å være komfortabel.

"Nå vet jeg hva jeg må gjøre for å ta vare på ryggen min," sier han. Han bærer alltid smertestillende medikamenter med ham (selv om han sjelden trenger å ta det), ber om hotellrom med et stort boblebad og ekstra puter når han reiser for arbeid, og er åpen for å prøve nye tilnærminger som kan hjelpe, for eksempel vekttap og akupunktur.

Hvis du akkurat har begynt å forstå dine ryggsmerter og hva du trenger for å bli mer produktiv på jobb, her er noen tips for å snakke med dine medarbeidere:

 • Understrek at målet ditt er produktiviteten. Forklar at enkle endringer på jobben, for eksempel det å kunne stå opp og strekke eller gå rundt med jevne mellomrom, vil holde deg jobbe lenger og mer komfortabelt. "Å få opp å gå rundt for ryggen din er som ny sigarett pause," sier Dr. Laurito.
 • Få riktig dokumentasjon Kvalifisering for rimelig overnatting under europeere with Disabilities Act, som for eksempel endringer i oppgaver, fleksibel planlegging, eller tilgang til hjelpemidler som mekaniske verktøy for løfting og flytting tunge elementer, kan kreve en medisinsk diagnose som forklarer din smerte. - en annen grunn til å snakke med legen din. En medisinsk diagnose kan også brukes til å få et funksjonshemmet lisens eller kode for å få tilgang til handikappede parkeringsplasser hvis du trenger det.
 • Be om en ergonomi vurdering. Mange menneskelige ressurser avdelinger vil gi en gratis ergonomi gjennomgang av arbeidsstasjonen på forespørsel. Med denne informasjonen, kan du være kvalifisert for en stol med bedre korsryggstøtte eller andre arbeidsplassen modifikasjoner, selv om du ikke har en diagnose som forklarer din smerte. Hvis kostnadene er en bekymring, kan det hende at ergonomi ekspert foreslå rimelige alternativer, som for eksempel rullet håndklær plasseres på korsryggen i stedet for en ny stol.
 • Del dine kamper. Dine kolleger vil være mer støttende dersom de vet at innsatsen du gjør for å bli frisk, sier Laurito. Hvis det er hensiktsmessig, dele trinnene du tar for å erobre smerte, som å miste vekt, være mer aktiv, og får bedre søvn.
 • Hold en lege notat på hånden. Hvis du er nervøs for hvordan dine forespørsler vil bli mottatt eller hva folk tenker på din holde smertestillende medikamenter på jobben, spør legen din om et brev som beskriver dine behandlingsbehov. Du kan aldri ha for å vise det til noen, men du kan føle deg bedre å ha den i lommen.
 • Være en lagspiller. Ja, det kan være dager da ryggsmerter tvinger deg til å bli hjemme, men på gode dager, vis dine kolleger at du produserer på eller over forventet nivå på jobb.

Snakke opp for deg selv på jobb, og snart, som Boisseau, vil du være i en bedre posisjon til å håndtere smerte og har respekt og forståelse for dine medarbeidere.