Evb

Rx for kaldt vær hender

Vinteren kan være vanskelig på hendene - holde dem ute sitt beste med denne faglige råd.

I vintermånedene, kan vind og kulde påføre skade på sarte sifre og gjøre hendene ser værbitt og verden slitne. For å hjelpe deg å bekjempe de negative effekter, samlet vi tips fra noen av de beste ekspertene i skjønnhet virksomhet. Følge deres råd, og hendene dine vil se sitt beste hele vinteren - uansett hvor tøffe Mother Nature bestemmer seg for å være.


På jakt etter hjelp med en hud tilstand? Finn en hudlege eller plastisk kirurg.

En. Bruk hansker.

Det kan virke innlysende, men det er verdt å repetere: Hansker er nøkkelen til å beskytte den skjøre huden på hendene. Selv for raske ærender utenfor, bør du skjerme hendene mot elementene. Hold et par i vesken din, i tilfelle du glemmer dem på vei ut døren.

2. Bytt harde såpe for noe mildere.

"Handel med din bar såpe og holde et bad og dusj gel vask-side for håndvask," antyder Marion Fenwick, leder spiker trener på Bliss spas i New York City. "Det er en fin forandring for de kalde månedene, fordi mens bar såper kan stripe huden fuktighet, badekar og dusj gels er rikere og kan faktisk legge fuktighet til tørre hender."

3. Fukte, fukte, fukte!

Fuktighetskrem er avgjørende for hånd omsorg året rundt, men om vinteren er det enda viktigere. Bortsett fra vanlig program hele dagen og etter vask hendene, bør du vurdere en intensiv behandling. "Prøv å bruke din favoritt hånd eller body krem ​​til hendene, og deretter sette på [spesialisert hånd behandling] hansker i 20 minutter," hun råder. Du kan også prøve vanlige bomullshansker for korte intense behandlinger eller over natten bruk.

Dessuten er det en god idé å holde en liten flaske med lotion i vesken slik at du har den tilgjengelig mens du er på farten.

4. Hold deg hydrert.

En forfriskende glass vann kan være den siste ting på vinteren drikke liste, men det er faktisk en av de gangene du trenger vann mest: Vann vil holde kroppen hydrert og motvekt tørking effekten av innendørs oppvarming. Ved å drikke vann hele dagen, vil du hjelpe huden din bli myk og fuktig. Du kan også være lurt å investere i en luftfukter for å sette fuktighet tilbake i tørre inneluften.

5. Supplere din vei til mykere hender.

I en fersk studie av 45 røykfrie, friske kvinner i alderen 18 og 65, fant forskerne i Düsseldorf, Tyskland, som linfrø og borage oljer bidratt til å betydelig redusere ruhet og skalering i huden. Hvis du ikke ønsker å ta kosttilskudd, kan du alltids legge et dryss av lin frø til havregryn eller en salat for noen av de samme ernæringsmessige fordeler.

6. Praksis mellom-manikyr vedlikehold.

Ingenting slår en god at-home behandling for å holde hendene på jakt sitt beste mellom manikyr. Fenwick anbefaler dette fire-trinns behandling plan til sine kunder:

  1. Fil eller klippe neglene til samme lengde (dette virker enkelt, sier hun, men blir ofte oversett).
  2. Rengjøre spiker tips grundig for å gjøre dem ser virkelig hvitt: Suge dem i ferskpresset sitronsaft i en naturlig bleking, eller bruke sitron seg selv og gni det direkte på neglene.
  3. Fukte, med spesiell oppmerksomhet på neglebåndene og knoker.
  4. Avslutt med rasping med en glatt buffer for å gjøre neglene skinne som glass.

Ved å følge disse enkle tipsene, vil du ha myk, smidig hender hele vinteren!