Evb

Rollen av urter og vitaminer i Alzheimers behandling

Støtter forskning på bruk av minne-boosting urter, vitaminer eller kosttilskudd i lettelser av Alzheimers symptomer?

En rekke alternative behandlingsformer - urter, vitaminer og kosttilskudd - blir fremmet som måter å forhindre eller bremse utviklingen av Alzheimers sykdom. Eksperter advarer imidlertid at disse såkalte "Alzheimers behandlinger" ikke er støttet av solid forskning og bør ikke brukes i stedet for medisiner foreskrevet av legen din og godkjent av Food and Drug Administration.

Malaz Boustani, MD, en assisterende professor i medisin ved Indiana University School of Medicine og et senter forsker ved Indiana University Center for Aging Research, sier han har en tendens til å rangere medisinske intervensjoner fra A til D, avhengig av nivået av vitenskapelig bevis for at har samlet. A-nivå intervensjoner har blitt påvist av strenge medisinsk forskning, D-nivå behandlingsformer er knapt støttet av ryktene. Han rangerer "naturlig" eller "ernæringsmessige" alternative Alzheimers behandlinger i sistnevnte kategori.

"Bevisene for alle disse over-the-counter produkter er en D," sier Dr. Boustani. "Det er det samme som din bestemor forteller deg å sette på sokker så du vil ikke forkjølet. Det er ingen solide bevis for å bevise det fungerer."

Ved hjelp av alternative Alzheimers behandlinger
Boustani ikke protesterer hvis folk bruker over-the-counter produkter for å behandle eller forebygge Alzheimers, så lenge de har fjernet dem med sin lege. "Hvis de ikke kommer til å skade deg, så er det ditt valg om du bruker dem eller ikke," sier han.

Men eksperter sier at du bør huske på at kosttilskudd produsenter ikke trenger å rapportere til FDA, så sikkerheten for sine produkter og hvor godt de fungerer er ukjent. Det er ingen tilsyn med produksjonen av disse kosttilskudd, og produsentene er ikke pålagt å rapportere dårlige reaksjoner rapportert av forbrukerne. Dessuten kan alle disse kosttilskudd produsere skadelige interaksjoner med medisiner regelmessig foreskrevet til personer med sykdommen. For alle disse grunner, er det viktig å snakke med legen din før du tar noen supplement.

En nedslitt av alternative Alzheimers behandlinger
Noen av urter og kosttilskudd knyttet til Alzheimers behandling og annonsert å bidra til å forbedre hukommelsen og avverge sykdom inkluderer:
  • Vitamin e. Dette næringsstoffet har den beste forskningen bak det, og noen leger foreskrive vitamin E for Alzheimers pasienter. Studier har funnet at høye doser av vitamin E, en potent antioksidant, litt forsinket pasientenes tap av koordinering, slik at de kan holde seg ute av institusjonsopphold lengre. Imidlertid kan ta høye doser uten tilsyn være farlig. "I visse mennesker, kan det også øke risikoen for hjerte-og karsykdommer," Boustani legger.
  • Koenzym Q10. Denne antioksidant, også kjent som ubikinon, forekommer naturlig i kroppen. Selv om det ikke har vært forsket spesielt for Alzheimers. studier har blitt utført ved hjelp av en lignende, produsert versjon av Q10, kalt idebenone, med blandede resultater. Leger også er ikke sikker på hva en sikker øvre dose av koenzym Q10 er.
  • Coral kalsium. Dette tillegget er fokus for en klage av Federal Trade Commission og FDA. Etatene sier det er ingen vitenskapelige bevis for arrangører hevder at det kan kurere Alzheimers, kreft, osteoporose og andre alvorlige sykdommer. Coral kalsium er kalsiumkarbonat sies å være tatt fra korallrev skjell, men med unntak av noen ekstra mineraler og sporstoffer, er materialet det samme som ordinære kalsiumtilskudd.
  • . Ginkgo biloba Dette anlegget ekstrakt brukt i tradisjonell kinesisk medisin antas å ha antioksidant og anti-inflammatorisk effekt, Ginkgo har lenge vært brukt til å behandle sirkulasjons lidelser og forbedre hukommelsen. Noen mener det kan forbedre klar tenkning og samordning som en Alzheimers behandling. Men en stor studie publisert i november 2008, fant at Gingko ikke utkonkurrere en placebo (sukkerpille eller simulert behandling) i bremse utbruddet av Alzheimers eller bremse svekkelse av hukommelsen eller tenkning ferdigheter.
  • Huperzine en. Annen kinesisk urtemedisin, huperzine A er en mose ekstrakt med egenskaper som ligner på kolinesterasehemmere, en FDA-godkjent klasse av Alzheimers medisiner. Små studier har funnet at huperzine A kan være like effektiv i behandling av Alzheimers som de godkjente medikamenter. En stor føderal studie av huperzine A som en Alzheimers behandling er nå i gang.

For nå er det beste rådet om å bruke alternative medisiner og kosttilskudd en enkel en: Sett sikkerheten først, og alltid holde legen i loop.