Evb

Rita Wilson: spennende nye utfordringer

Jillian Michaels Intervjuer...

I sin nye rolle som redaktør for øvrig for huff / post 50, Wilson nok en gang strekker seg for å prøve noe nytt - og dristig.

Jillian Michaels: Ok, dette er neste blir vanskelig for deg, kompis, men jeg vil at du skal voks poetisk om deg selv. Hva er det beste du liker best med deg?

Rita Wilson: De tingene jeg liker i andre mennesker - en følelse av humor, lidenskap, folk som gjør det rette.

Jm: Er det en kvalitet som du ikke liker med deg selv at du skulle ønske du kunne forandre?

Rw: Hmmm... grunnen til at jeg pause er fordi det er så mange (utbrudd i latter). Jeg skulle ønske jeg var en bedre delegator. Jeg skulle ønske jeg kunne gjenkjenne lettere hva som er viktig og ikke viktig i en gitt situasjon.

Jm: Så i essensen du vil være i stand til å gi opp noen kontroll?

Rw: Duh! Å vinne!

Jm: Hvorfor tror du at har vært så vanskelig for deg?

Rw: Jeg har vært på min egen for så lang tid, eller rettere sagt, ikke alene, men å gjøre store avgjørelser for meg selv i ung alder. Å ta vare på meg selv. Hjelpe til min familie. Jeg føler at jeg er den personen som gjør det.

Jm: Hvem bryr tar?

Rw: Nettopp. Det er sorta som rollen min, på en måte, og med alt i livet må du ønsker å endre - som jeg gjør. Med noen ting tror jeg vi trenger en myk overgang. Dette en av de tingene for meg. Likevel er jeg en stor tro på å bli skremt til døde fordi du virkelig kan vokse når du er satt i en situasjon hvor du er dypt utfordret. Jeg følte det slik da jeg gjorde Chicago på Broadway.

Jm: Du beholder fører meg til mitt neste spørsmål. Jeg vet det var en stor drøm av deg. Hvilke råd vil du gi til noen som sliter med å gjøre sine drømmer gå i oppfyllelse?

Rw: Du må komme over selvbevissthet om hva folk tenker. For meg, er at nummer 1 ting, fordi det vil fange deg. At stemmen i hodet som sier: "Du kan ikke gjøre dette. Er du gal? Det er folk som har gjort dette i årevis. Hvem tror du at du er? "(Gjør lyden av en båndopptaker står i kø på spole fremover) Vi setter imaginære grenser for oss selv som er ødeleggende, og vi bør aldri tillate at stemmen til å spille en rolle i situasjonen. Hvis du virkelig har en lidenskap for noe, så bare gjør det. Finn en måte å gjøre det!

Før jeg gjorde Chicago jeg begynte å ta en akvarell klasse. Jeg hadde alltid ønsket å lære hvordan du gjør det. Jeg er ikke veldig god på det, men jeg elsker hele prosessen. Så jeg tok denne klassen en gang i uken. Jeg visste ingenting før jeg begynte, og hver uke vil jeg ta denne klassen og gjett hva... etter fem år med å ta klassen, trenger du ikke bli verre, får du bedre. Hvis du sitter i ditt hus, og gjør deg ingenting, så vil du ikke gjøre noe. Men hvis du kommer ut og gjøre noe, så vil du gjøre noe.

Jm: Huff / Post 50: Hva er dette? Dette er alt du, ikke sant?

Rw: Arianna (Huffington) nærmet meg med dette. Det hørtes veldig gøy fordi det er å håndtere alle de områdene som jeg elsker i form av boomers og hva vi har å gjøre med som en generasjon. Vår generasjon er virkelig interessant og nysgjerrig og levende. Så jeg følte at det ville være en virkelig morsomt prosjekt å utforske.

Jm: Og hva håper du boomers vil ta bort fra det?

Rw: Forhåpentligvis vil det være et sted hvor boomers kan komme til å finne tema for diskusjon for ting de kanskje opplever. For eksempel kan en person i vår generasjon skal bli en besteforelder på 54, eller de kan heve 4-åringer. Jeg er interessert i å snakke om å ta vare på eldre foreldre. Mange av oss har funnet oss selv i posisjon for foreldre foreldrene våre. Jeg er interessert i å utforske økonomi, politikk, næringsliv... Det er også et bestemt område av interesse for meg, noe som er nyskapning. Du kan ha oppnådd alt du trenger å gjøre og men du er fortsatt ung, med så mange gode år foran deg. Hvordan vil du bruke den tiden? Hva vil du gjøre? Jeg ønsker å utforske alle disse tingene.

Jm: Og hvordan har du gjenoppfinne deg selv på denne tiden i livet ditt?

Rw: Jeg liker ikke å snakke om ting før de er ferdig.

Jm: Men du gjør nå det! Hvorfor har det å bli "ferdig" å nevne? (Ja, jeg er kjennskap til noen innsideinformasjon.)

Rw: Jeg er ikke berøre dette ennå.

Jm: Kom igjen, i hvert fall henspille på det!

Rw: Nei. Du trenger ikke å snakke om det. Det er ikke det at jeg ikke ønsker å åpne opp helt. Jeg synes at det er min egen personlige regel at jeg ikke snakker om ting før de skjer.

Jm: Herre. Ok, greit. Jeg bare la deg ut av dette fordi du er en av mine mest imponerende venner og jeg vil ikke at du ikke snakke med meg igjen. Og bare det faktum at du alltid gjenoppfinne deg selv er virkelig inspirerende. Så, siste spørsmål, kompis: Hva er det beste rådet du kan gi som kone, mor og karriere kvinne til våre lesere?

Rw: Som en kone? Det er tøft. Jeg føler virkelig at det er spesifikke for forholdet. Jeg ønsker ikke å generalisere noen råd som "Sørg for at du ler mye," fordi det er en av de tingene som jeg alltid sier Tom [Hanks, Wilson ektemann] og jeg gjør. Fordi hvis noen ikke har det med noen, men de har en veldig solid ekteskap, ville jeg ikke at de skal spørsmålstegn ved det. De kan ha noe annet som binder dem. Tror du ikke det er litt spesielt?

Jm: Jeg får det, men jeg tror også det er en respekt som er iboende i å se dere to sammen. Dere respekterer hverandre så mye. Det virker uansett hvor den andre er, uansett hva reisen du er på uavhengig av hverandre, dere respektere hverandre og alt den andre personen går gjennom.

Rw: Ja. Det er sant. Vi respekterer hverandre veldig mye. Og selvfølgelig ønsker jeg å være gift med ham. Jeg elsker ham.

Jm: Så da elske og respektere! Tilbyr rådgivning til en mor like konkret?

Rw: Min mor sa alltid til meg: «Barna lære deg." Jeg tror det er veldig sant, og jeg har alltid tolket dette til å bety at du har du å være en god lytter. Ikke bare til barnas ord, men til hvem de er. Tillate dem å være den de er uten å innføre noen form for agenda eller ønske om dem. La dem finne sin egen vei, sin egen reise, og ikke prøve å kontrollere det.

Jm: Og for karriere kvinne?

Rw: Stol på magefølelsen - om alt. Og kommunisere hva det er du vil til enhver tid. Tror ikke at folk kan lese tankene dine.

Jm: Nå kvinne til kvinne - hva er din avskjed skutt til leserne?

Rw: Kvinner kan oppnå noe de setter sitt sinn til. Vi har levd i en verden som er blitt overveiende drevet av menn i svært lang tid. Og det ville være hyggelig å se et skifte hvor vi tillate en kvinnes stemme og en kvinnes syn på saken. Vi kan ikke bare gå rundt å ha kriger og drepe folk venstre og høyre. Kvinner må stole på sin stemme, stole på deres individuelle makt og hevde seg i sine egne unike måter.