Evb

Reis smart med disse medisinske must - haves

Pakking riktig nødhjelp vil eliminere noen av stress - og hjelpe deg å føle deg bedre før - bør du bli syk eller skadet mens du reiser.

Ingenting kan ødelegge en ferie raskere enn en uventet sykdom eller skade. Så før du tar din neste tur, sørg for å pakke en liten pakke med nødhjelp og medisiner i tilfelle det uventede skjer.

Reise smart: hva du skal ta
Et ubegrenset antall nødhjelp kan komme godt med når du reiser, men du kan begrense listen avhengig av destinasjon og planene du har for når du kommer dit.

Hvis du reiser i Europa, trenger du bare det grunnleggende (med mindre du drar ut på en villmark eventyr). Hvis du reiser internasjonalt, skjønt, spesielt til fjerntliggende deler av verden, vil du ønsker å ta med mer spesifikke forsyninger, særlig eventuelle reseptbelagte medisiner du tar på en jevnlig basis. Av samme token, vil du sannsynligvis trenger færre nødhjelp hvis du har tenkt å slappe av på stranden i stedet for å gå på en mer aktiv ferie der skaden kan være mer sannsynlig.

For alle reiser: nødhjelp for å bringe
Alle bør forberede en grunnleggende medisinsk sett å brette i vesken sin, uansett hva deres mål vil være. Og det er alltid lurt å ha en kopi av din vanlige resepter med deg bare i tilfelle. Selv om alles behov er forskjellig, her er en sjekkliste over elementer du vil ønske å starte med:

  • Reseptbelagte meds. De viktigste elementer for å huske å ta med deg på enhver tur er en god tilførsel av reseptbelagte medisiner. Med en god tilførsel i hånden, vil du ikke å bekymre deg for å få en refill hvis bagasjen blir borte eller det er en forsinkelse i retur flytur. Du må også snakke med legen din om eventuelle medisiner som du kanskje trenger som er spesifikke for din destinasjon. Hvis du reiser til Afrika, for eksempel, trenger du en resept på anti-malaria medisin. Legen kan også anbefale antibiotika medisiner hvis du vil være i faresonen for visse bakterielle infeksjoner, for eksempel de som forårsaker reisediaré.
  • Over-the-counter medisiner. Bringing noen vanlige over-the-counter (OTC) medisiner som slimhinneavsvellende midler, antihistaminer, hostesaft, hals pastiller, og smertestillende midler, kan hjelpe deg å unngå å måtte gjøre følelse av forskjellige merkenavn i et fremmed land. Pakking digitalt termometer kan også vise seg nyttig i et bind.
  • Reisesyke medisiner. Inkluder disse hvis du har en tendens til å få kvalm på å flytte biler og dupper båter og vil du sannsynligvis å være på en av disse conveyances på et tidspunkt i løpet av turen.
  • Kremer og salver. Pakk en antibakteriell salve for noen kutt eller skraper som kan oppstå. Også ta med en flaske aloe vera lotion eller gel i tilfelle du får en solbrenthet mens du reiser.
  • Tummy lettelse. Avhengig av hvordan kroppen vanligvis reagerer når du er borte fra hjemmet rutiner, kan det være lurt å ta med noen syrenøytraliserende midler, et avføringsmiddel, og / eller anti-diaré medisiner. Hvis du reiser til et område der reisediaré er vanlig, bør du vurdere pakking oral rehydrering salter. Drikke disse salter blandes med rent, flaskevann kan bidra til å oppveie dehydrering forårsaket av alvorlig diaré.
  • Førstehjelp. Ta med slike essensielle nødhjelp som bandasjer, gasbind og tape, øyedråper, og antiseptiske servietter. Hvis du tar fatt på en mer aktiv ferie, kan en elastisk støttebandasje komme godt med for en uventet belastning eller forstuing.
  • Forebyggende forsyninger. Ikke glem insektmiddel (med DEET) og rikelig med solkrem.

Når du reiser: kjøpe medisin i utlandet
Selv om du planlegger fremover, kan det fortsatt være tilfeller når du trenger å kjøpe medisiner mens du er borte fra hjemmet. Og produktene kan godt være forskjellig fra det du er vant til, spesielt hvis du reiser utenlands. Hvis du er bekymret for sikkerheten til OTC narkotika i et annet land, se på etiketten. Hvis den er fremstilt av samme selskap som OTC medikament dere tar hjemme, er det sannsynlig fremstilt på samme måte og under de samme regler.

Du kan også oppleve at enkelte legemidler som krever resept i USA er tilgjengelig over-the-counter i et annet land. I dette tilfellet kan det være vanskelig å si om et slikt medikament er så trygg som hva din hjemby apotek forbereder. Medisinen kan ikke reguleres på samme måte som det er i Europa, og du kan ha større risiko for å oppleve en allergisk reaksjon eller å ha det stoffet samhandle med andre du tar.

Hvis mulig, er det en bedre idé å ringe hjem apotek eller postordre medisinsk plan for å be om en overnatting refill hvis du kjører ut av en reseptbelagte medisiner som du trenger. Selvfølgelig kan bringe nok av reseptbelagte medisiner i første omgang hindre at dette også være et problem.

Når du reiser: better safe than sorry
Selv om du sannsynligvis ikke vil bruke et stort flertall av dine nødhjelp under kjøring, sjansene er minst et element eller to vil vise seg å være nyttig. Og det i seg selv gjør det verdt plass i bagasjen.