Evb

Plantevernmidler og naturlige skadedyrbekjempelse alternativer

Plantevernmidler kan være effektiv på å kvitte ditt hjem og hage av bugs, gnagere, og sopp, men disse farlige kjemikaliene kan skade helse og miljø.

Du kan fortsatt beskytte ditt hjem, hage, og hagen skadelige skadedyr som sopp, gnagere og insekter uten å sette deg selv i fare for helseeffekter på grunn av plantevernmidler. Mens det er mange potensielle farer forbundet med bruk av plantevernmidler, naturlige, kjemisk fri alternativer for skadedyrbekjempelse er trygge og effektive.

Farene ved kjemiske plantevernmidler

Problemet med plantevernmidler er at de kan være svært skadelig, og eksponering kan føre til en rekke symptomer og helseplager:

 • Plantevernmidler kan komme inn i blodet hvis de inhaleres eller kommer i kontakt med huden, de kan også være potensielt dødelig hvis de blir svelget.
 • Barn, kjæledyr, husdyr og ville dyr er spesielt utsatt for skadelige effekter av plantevernmidler. Kvalme, hodepine, oppkast, og svimmelhet er vanlige effekter av plantevernmidler, som også kan forårsake alvorlig skade på huden, nervesystemet og luftveiene.
 • Det er ikke alltid enkelt å lagre eller avhende plantevernmidler, heller. De må holdes der de ikke vil smitte eller bli funnet av dyr eller barn, og de må bringes til gjenvinning eller returpunkt er spesielt beregnet på hushold farlig avfall.

Nedslående skadedyr hjemme

For å minimere behovet for noen form for skadedyrbekjempelse, starte med å lage skadedyr uvelkomne i og rundt hjemmet ditt:

 • Clear rot. Hold blader, verksted avfall, søppel, eller til og med gamle aviser hoper seg opp inni eller utenfor hjemmet. Disse koselige små hauger gjør velkommen boliger for gnagere og insekter. Ikke gi dem muligheten til å bosette seg i.
 • Lukke igjen sprekker. Sprekker, bør hull i dører og vinduer, eller andre åpne områder hvor skadedyr kan snike seg inn i hjemmet ditt være forseglet eller fikset. Uten en enkel måte inn i hjemmet ditt, vil skadedyr ikke være så mye av et problem.
 • Ta vare på kjæledyr. Hold kjæledyr preparert, ren og fri for lopper og flått. Regelmessige vaksinasjoner og andre helsemessige forholdsregler vil bidra til å holde kjæledyr sunn og skadedyr-fri.
 • Rent hus. Sørg for at ditt hjem er ryddig. Hold alle områder rene, spesielt kjøkken og bad der mold og mugg kan vokse, og vakuum tepper og matter regelmessig for å hindre skadedyr opphopning.
 • Sulte skadedyr. Er skadedyr fôring på kjæledyret mat og vann? Avskåret deres matforsyning ved å holde kjæledyr forsyninger inne og ute av rekkevidde for skadedyr, og dette vil være tryggere for ditt kjæledyr også.

Going kjemisk fri

Gitt helserisikoen forbundet med bruk av plantevernmidler, kan det være lurt å vurdere disse naturlige metoder for skadedyrbekjempelse for å unngå skadelige kjemikalier:

 • Natron. Problemer med mugg eller sopp i hagen din? Bruk en sprøyte som inneholder én liter vann og en teskje natron, pluss litt skvett oppvaskmiddel.
 • Insekt såpe. Stedet for en barsk plantevernmiddel, prøv en mildere løsning av vann, alkohol og såpe for å holde insekter ut av hagen din. Du kan også kjøpe denne type skadedyrbekjempelse løsning på visse butikker.
 • Få bedre bugs. Skadelige insekter som invaderer ditt hjem og hage, men "gode" insekter som marihønene faktisk vil spise de skadelige seg. Fugler kan også bidra til å kontrollere insekter. Plant nektar-rik blomster som har en tendens til å tiltrekke seg gode bugs, investere i fuglebrett, og mulch hagen din til å oppmuntre naturen for å ta vare på din pest problem.
 • Plant en avledning. Finn ut hva din spesielle skadedyr foretrekker å spise, og plante den bort fra hva du ønsker å beskytte i hagen din.
 • Plukke av insekter for hånd Gjør en vanlig walk-through av ditt hjem og hage for å bli kvitt noen bugs som du ser -. Og vaske av egg, også.
 • Plante en rekke hardføre planter og avlinger. Stick til blomster, planter og grønnsaker som kan stå opp til trusler om skadedyr som sopp og insekter uten hjelp av plantevernmidler. Også vurdere å plante en rekke ulike elementer i stedet for bare én type grønnsak eller plante - dette vil hindre enhver form for pest fra å multiplisere.

Når du trenger en pest profesjonell

Hvis du ender opp som trenger profesjonell skadedyrkontroll, undersøke hvor effektivt et bestemt selskap eller en tjeneste er å eliminere din type pest og hvor fornøyde kundene er:

 • Spør en venn, nabo eller slektning om en henvisning til en skadedyrbekjempelse tjeneste som de brukte og var fornøyd med.
 • Alltid se etter skadedyrbekjempelse fagfolk som er lisensiert av staten, noe som er et bevis på at de har blitt opplært til å bruke plantevernmidler så trygt som mulig.
 • Pass på at du forstår vilkårene i skadedyrbekjempelse kontrakt. Spør hvis det inneholder oppfølgingsbesøk eller garantier, for eksempel.
 • Som en siste sjekk, ring din lokale Better Business Bureau for å finne ut om det har vært noen klager avleiret mot selskapene du vurderer.

Du kan opprettholde et trygt, sunt hjem og hage gratis fra pesky skadedyr ved å ansette en profesjonell når det er nødvendig og ved å stole på naturlig skadedyrbekjempelse metoder for å minimere din families eksponering for farlige sprøytemidler.