Evb

Om hverdagen Helse farmasøyter

Lær mer om de lisensierte farmasøyter som svarer på dine spørsmål.

Shereen Abou-Gharbia, PharmD
Dr. Abou-Gharbia har bakgrunn både i apotek og medisinske kommunikasjon. I dag en farmasøyt på Chester County Hospital i West Chester, Penn., Har hun også jobbet som medisinsk kommunikasjonssjef og medisinsk informasjon spesialist på Cephalon, Inc. Mens tjene hennes apotek grad, internert Shereen på Wyeth-Ayerst, SmithKline Beecham og Rite Aid. Hun har en BA i biologi fra Rutgers University og en PharmD fra University of the Sciences i Philadelphia.

Patti brun, PharmD
Jobber for tiden i San Marcos, TX, har Dr. Brown 11 års erfaring som en detaljhandel apotek og apotek manager. Hun fikk sin PharmD fra Washington State University i Pullman.

Laura kabel, PharmD
Dr. Cable har noen detaljhandel erfaring sammen med flere års erfaring som en ambulerende omsorg klinisk farmasøyt for Department of Veterans Affairs. Hun fullførte en primær omsorg bosted på Ralph H. Johnson VA Medical Center i Charleston, SC. Et bord-sertifisert farmakoterapi spesialist, fikk Dr. Cable henne PharmD fra University of Iowa.

Jennifer carey, PharmD
Dr. Carey er et apotek leder med 13 års kombinert erfaring som farmasøyt og apotektekniker. Hun fikk sin PharmD fra Shenandoah University i Virginia.

Derek dore, PharmD
Dr. Dore er en freelance medisinsk skribent og klinisk konsulent med mer enn 15 års erfaring som arbeider i detaljhandel, klinisk, administrert og langsiktig omsorg, og sykehusapotek. Han fikk sin PharmD fra University of Rhode Island.

Kristen dore, PharmD
Foreløpig en detaljhandel apotek, har Dr. Dore også erfaring som compounding apotek. Hun ble uteksaminert med en PharmD fra University of Rhode Island.

Burton Dunaway, PharmD
Dr. Dunaway er i dag en detaljhandel apotek manager og en veileder for FAMU College of Pharmacy og Pharmaceutical Sciences i Tallahassee, Florida. Han fikk sin PharmD i 2002 fra University of Florida College of Pharmacy.

Kimberly Hotz, PharmD
Dr. Hotz har nesten 14 års erfaring i detaljhandel apotek som farmasøyt og apotek intern. Hun fikk sin PharmD ved Drake University School of Pharmacy i Des Moines, Iowa.

Beth isaac, PharmD
En detaljhandel apotek, er Dr. Isak også en sertifisert sykdom manager i diabetes og fullførte et residency i samfunnet apotek. Hun fikk sin PharmD fra Arnold og Marie Schwartz College of Pharmacy og helsefag ved Long Island University i Brooklyn, New York.

Sarah Lewis, PharmD
Foreløpig freelance medisinsk skribent og konsulent, holdt Dr. Lewis stillinger som en stab farmasøyt på flere samfunnet sykehus og var assisterende direktør i apotek tjenester på Alameda County Medical Center i Oakland, California Hun har en bachelorgrad fra West Virginia University School of Pharmacy og en PharmD fra Massachusetts College of Pharmacy, og fullførte et apotek praksis bosted på VA Pittsburgh Healthcare System i Pennsylvania.

Jennyfer Marsico, rph
Tiden ansatt som detaljhandel apotek, har Mrs. Marsico over 14 års erfaring i apotek, inkludert en utvidet rotasjon med den indiske Health Service i Bethel, Alaska. Mrs. Marsico fikk sin BS-grad fra Universitetet i Toledo College of Pharmacy i Ohio.

Michelle McDermott, PharmD
Dr. McDermott har erfaring innen detaljhandel apotek, narkotika informasjon, og medisinske kommunikasjon. Hun jobbet for Johnson & Johnson gi legemiddelinformasjon og salg trening på sine farmasøytiske produkter. I det medisinske kommunikasjon feltet, var Dr. McDermott ansvarlig for skriving og redigering av ulike typer vitenskapelige publikasjoner, inkludert abstracts, manuskripter, og oversiktsartikler. Hun har en bachelorgrad i farmasi og en PharmD fra Rutgers University.

Lori Poulin, PharmD
Dr. Poulin er en detaljhandel apotek og har også jobbet som en sertifisert apotek tekniker. Hun fikk sin PharmD fra Massachusetts College of Pharmacy i Boston.

Megan Uehara, PharmD
Født i Hawaii, tjente Dr. Uehara hennes PharmD ved University of the Pacific School of Pharmacy i California, hvor hun jobbet som praktikant på Walgreens. Hun vendte tilbake til sin hjemstat til å gjøre apotek rotasjoner på Tripler Army Medical Center i Honolulu. Dr. Uehara arbeider i dag som en detaljhandel apotek i Hawaii.