Evb

Økonomisk hjelp for RA behandling

Lær de tilgjengelige organisasjoner og alternativer for å betale for revmatoid artritt medisiner.

Behandling for revmatoid artritt innebærer ofte reseptbelagte medisiner, og kan også omfatte kirurgi, biologisk terapi, og fysiske og komplementær behandling. Med en kronisk sykdom som leddgikt, kan utgifter legge opp raskt. Hvis du har forsikring, vil det ofte dekker de fleste behandling koster, men du kan fortsatt ha betydelige out-of-pocket utgifter i møte egenandeler eller andre ikke-dekket kostnader. Hvis du ikke har råd til disse utgiftene, hvordan kan du fortsette å få den behandlingen du trenger?

Den gode nyheten er at det finnes en rekke økonomisk bistand til mennesker som lever med revmatoid artritt, avhengig av behov. Du trenger bare å vite hvor du skal dra - og hva du skal gjøre - å dra nytte av hva som er tilgjengelig.

Økonomisk bistand: needymeds
Organisasjonen NeedyMeds er en one-stop ressurs for folk som trenger økonomisk hjelp for mange medisinske tilstander, inkludert revmatoid artritt. På Needymeds nettstedet, kan du finne informasjon om føderale-og statsstøttet helseforsikring programmer, private pasient assistanse programmer og programmer som tilbyr økonomisk hjelp for spesifikke tilstander som revmatoid artritt. NeedyMeds gir også et tips ark på hvordan du kan spare penger på medisiner og en liste over merkenavn og generiske legemidler, og pasienten assistanse programmer som dekker sine kostnader.

Økonomisk bistand: healthwell
Den HealthWell Foundation er en non-profit organisasjon stiftet i 2003 med det formål å gi økonomisk støtte til pasienter som trenger hjelp dekker deres medisinske kostnader. Midler er tilgjengelig for kvalifiserte pasienter for helsetjenester utgifter som inkluderer:

  • Reseptbelagte stoffet coinsurance, co-betalinger og egenandeler
  • Helseforsikring premiene
  • Valgt ut-av-lomme helsevesenet koster

Når man skal avgjøre hvem som er kvalifisert, tar HealthWell hensyn til en persons økonomiske, medisinske og forsikring situasjonen sammen med andre kriterier. For å holde sin finansiering tilgjengelig for de som trenger det, avhengig HealthWell på donasjoner fra enkeltpersoner og organisasjoner. For å finne ut om du kvalifiserer for å få hjelp, gå til healthwellfoundation.org.

Økonomisk bistand: stoffet selskapet programmer
For lav inntekt folk som ikke har råd sine reseptbelagte medisiner, en rekke legemiddelfirmaer gi måter å få gratis eller rimelige medisiner. Ofte referert til som Pasient Assistance Program, har hver og en forskjellige regler og søknadsprosesser.

Nedenfor er noen av de pasient assistanse programmer som tilbys av selskaper som gjør medisiner for revmatoid artritt:

Økonomisk bistand: statlige programmer
En annen måte å få økonomisk hjelp for revmatoid artritt medisiner er gjennom statens rabatt resept program. I Washington state, for eksempel, kan enhver bosatt kvalifisere til å få en Prescription Drug rabattkort gjennom Washington Prescription Drug Program. Deltakende apotek godta kortet og gi rabatt ved salg.

The National Conference of State lovgivende forsamlinger (NCSL) nylig rapportert at 42 stater har etablert eller godkjent reseptbelagte stoffet assistanse programmer. For å finne ut om staten har et slikt program, ta en titt på NCSL rapport, som inneholder tabeller som angir hvilke stater har programmer og om endringer i programmet er i gang.

Økonomisk bistand: Medicare og Medicaid
To føderale helseforsikring programmer gir lav eller ingen kostnader helseforsikring til visse individer. Medicare forsikring er tilgjengelig for personer 65 år og eldre, noen funksjonshemmede personer under 65, og personer med terminal nyresykdom (permanent nyresvikt behandles med dialyse eller transplantasjon). Medicare har flere planer som gir dekning for reseptbelagte legemidler.

Medicaid er en føderal helseforsikring program i regi av enkelte stater, slik at hver stat setter sine egne retningslinjer når det gjelder valgbarhet og tjenester. Medicaid er kun tilgjengelig for enkelte lav inntekt enkeltpersoner og familier som passer inn i en kvalifisert gruppe som er anerkjent av føderal og statlig lovgivning.