Evb

Økonomisk hjelp for bein kreftpasienter

Bone kreft behandling er dyrt. Heldigvis finnes det mange organisasjoner i stand til å bidra til å dekke noe av kostnadene.

Bone kreft behandling kan være et kostbart alternativ, og familier kan finne sin økonomi spinner ut av kontroll før for lenge. Sykehus regninger er én ting, men også familiene står overfor mange andre utgifter som ikke kan dekkes av helseforsikring, som transport eller barnepass. Andre utgifter som oppstår med bein kreft behandling, for eksempel rehabilitering, kan være bare delvis dekket av forsikringen.

"Mange barn som har bein kreft vil ha kreft i armer og ben, og de noen ganger må ha amputasjon og proteser," sier Otis W. Brawley, MD, administrerende medisinsk offiser i Den europeiske Cancer Society. "Noen mennesker kjøre inn i problemet [at] forsikring vil kun betale for et visst antall rehab besøk. Disse tingene kan alle være utrolig dyrt."

Bone kreft medisinske kostnader: føderal hjelp
Det første du bør gjøre er å gå over hva din forsikring vil og ikke vil dekke. Du bør også se om du er kvalifisert til å motta økonomisk hjelp fra noen offentlige programmer, slik som Medicare, Medicaid, eller Social Security. Husk at hjelpen ikke trenger å være strengt helserelatert. For eksempel lav inntekt hjem energi assistanse program kan bidra til å betale dine elektriske eller naturgass regninger.

Bone kreft medisinske kostnader: privat hjelp
Et nettverk av organisasjoner har vokst til å hjelpe familier råd til ikke bare medisinsk behandling for sine kjære med bein kreft, men også generell økonomisk støtte i denne vanskelige tiden. Disse gruppene er:

  • Cancercare. Cancercare er en nasjonal nonprofit byrå som tilbyr bevilge penger for visse medisinske kostnader, samt til bolig, barnepass, og transportkostnader til pasienter i aktiv kreftbehandling. Deres telefonnummer er 1-800-813-4673.
  • European Cancer Society. Den ACS er en nasjonal nonprofit organisasjon som tilbyr mange programmer og tilskudd for å hjelpe folk med medisinske problemer som kan påvirke deres økonomi. For eksempel tilbyr gruppe veien til Recovery-programmet, som gir transport for kreftpasienter til og fra sykehuset for behandling. Deres telefonnummer er 1-800-227-2345.
  • . Ronald McDonald hus Den første Ronald McDonald House åpnet for 35 år siden i Philadelphia, de er nå plassert i minst 30 land. Disse husene kan gi boliger og viktig økonomisk støtte til familiene til bein kreftpasienter, hvorav de fleste er barn. Disse husene gir et "hjem borte fra hjemmet" for familiene til alvorlig syke barn som får behandling på nærliggende sykehus. Familier blir bedt om å donere 5€ til 15€ per dag under oppholdet, men kan bo gratis dersom de er økonomisk fastspent. Deres telefonnummer er 630-623-7048.
  • Sarkom allianse. Den Sarkom alliansen tilbyr stipend på opp til 750€ å refundere kostnader direkte knyttet til å få en second opinion fra en sarkom spesialist. Deres telefonnummer er 415-381-7236.
  • Partnerskap for reseptbelagte assistanse. Den PPA tilbyr tilgang til mer enn 475 offentlige og private pasient assistanse programmer. De inkluderer mer enn 150 programmer som tilbys av farmasøytiske selskaper. Deres telefonnummer er 1-888-477-2669.

Sosiale tjenester organisasjoner som United Way eller Katolske velferdsorganisasjoner har ofte stipendprogram tilgjengelig for å hjelpe betale for ikke-medisinske utgifter, som transport eller barnepass.

Også, kan sosialarbeidere på ditt lokale offentlige eller ideelle sykehus være en verdifull ressurs. De kan gi deg informasjon om ulike støtte og veldedighet programmer i din kommune.

Til slutt, hvis du kjører tom for penger og ikke kan betale boutgifter, som husleie eller mat, snakke direkte til kreditorer. Mange bedrifter og verktøy vil utarbeide en betalingsplan med deg hvis du kontakter dem før en crunch blir til en krise.