Evb

Nytt år, ny makeover

Med det nye året kommer muligheten til å skape en helt ny deg. I stedet for å bekymre seg udekkede oppløsninger, starte ting av med litt selv-kjærlighet ved å prøve disse syv enkle makeovers.

Januar markerer formelt en tid for nye begynnelser, det er også et naturlig tidspunkt i vintermånedene å avta etter ferien galskap, å reflektere over året tidligere og de nye mulighetene fremover, og å revitalisere før du begynner opptatt årlige syklusen igjen. I januar starter prepping den nye deg for resten av det nye året med noen raske og enkle makeovers.

Fitness
Fysisk aktivitet kan hoppe-start både din kropp og ditt sinn. Regelmessig mosjon vil forbedre helsen din, avverge sykdom, hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt, bidrar til din muskelstyrke og koordinasjon, og øke stemningen. The Surgeon General anbefaler 30 minutter fysisk aktivitet fem til syv dager i uken. Sørg for å inkludere både cardio / aerobic aktivitet (som løping, svømming, sykling, turgåing) og toning / styrketrening trening (vektløfting, pilates, yoga) i din daglige rutine.

Ernæring
Gi din diett en makeover ved å løse for å lage sunn mat valg mesteparten av tiden. Gå for magert kjøtt, magre salatdressinger, og næringsrik snacks. Legg til så mange grønnsaker og frukt i kostholdet ditt som du kan. Kutt ned på alkohol og enkle karbohydrater, som hvitt brød og behandlet sukker. Skjær ut transfett. Styr porsjonsstørrelser og slutte å spise når du er fornøyd (selv om det fortsatt mat igjen på tallerkenen din - du kan alltid lagre leftovers).

Ansikts peeling
Ut med det gamle og inn med det nye - og det inkluderer hudceller. Du kan fjerne det pesky tørr hud på pannen og nesen gjennom mild eksfoliering. Bruk en myk vaskeklut eller ansikts svamp og en mild såpe for å forsiktig skrubbe og exfoliate ansiktet. Dine lepper kan også dra nytte av peeling. Sett en liten mengde vaselin på en ren, tørr tannbørste (en du ikke bruker på tennene) og forsiktig børste leppene til sprukken hud faller bort og leppene er glatt igjen.

Mini ansikts
Forynge ansiktet med en mini ansiktsbehandling. Det er like enkelt som å lage en kanne med te. Bare koke noen kopper vann og hell den i en bolle - legg en urte tepose hvis du ønsker å nyte duften mens du damp. Deretter satte ansiktet nær bollen og legg et håndkle over hodet og bollen. La dampen å åpne opp porene i fem minutter. Etterpå klatt huden med en mild toner og bruke din favoritt fuktighetskrem. Mini ansiktsbehandling er spesielt gunstig i vintermånedene, når huden har en tendens til å tørke ut fra innendørs varme og utendørs kaldt.

Kroppsskrubb
Lag din egen kroppsskrubb og Slough off de døde cellene. Før du vet ordet av det, vil du føle at du er i et nytt skall. Kombiner en halv kopp enten cornmeal eller malt gammeldags havregryn og et par spiseskjeer olivenolje å lage en pasta som vil eksfoliere og fukte samtidig. Gni denne blandingen på albuene, knærne, leggen, og ankler, bunnen av føttene, og eventuelle andre ujevnheter, la den sitte i to minutter, og skyll.

Mini mani / pedi
Du trenger ikke å gå til en salong eller spa å behandle forsømte negler - bare gi deg selv en mini mani / pedikyr hjemme. Start med å slikke fingrene og tærne i varmt (men ikke kokende) vann. Legg skiver av fersk ingefær å stimulere dine hender og føtter - og luktesans. Etter noen minutter, ta en nailbrush eller svampen og gi fingrene og tærne en god skrubb. Dette vil bidra til å kvitte seg med døde hudceller og forbedre sirkulasjonen. Når du er ferdig, tørk sifre helt og slather dem med ekstra styrke fuktighetskrem. Til slutt, dra på et par av ren, myk bomull sokker og noen spa hansker (du kan også svøpe hender og føtter i klar plastfolie) i ca 20 minutter. Dette vil la huden absorbere fuktighetskrem og gjøre hendene og føttene føles ekstra myk.

Utseende
Ingenting sier "nye deg" som et nytt utseende. Enten det er en endring i frisyre, sminke, eller garderobe, en liten gå en lang vei. Du trenger ikke gjøre noe radikalt annerledes, vill, eller dyrt. Snarere være tro mot deg selv og gjøre endringer som du er komfortabel med. Hvis går fra langt hår til kort er for ekstrem for deg, bare få en trim og en utblåsning. Bytt ut gamle mascara og leppestift med nye. I stedet for å kjøpe helt nytt antrekk, lagre ved å plukke tilbehør som vil bidra til å transformere de klærne du allerede har og liker. Uansett hvordan du velger å pumpe opp den nye deg, sørg for å feire deg selv i små (og store) måter hele året.

Sist anmeldt: 10 januar 2008 | Siste oppdatering: 10 januar 2008
Denne artikkelen ble skapt og produsert utelukkende av redaksjonen på google.com. © 2008 google.com, alle rettigheter reservert.