Evb

NutriSystem

NutriSystem er en praktisk og effektiv vekt-tap programmet for mange mennesker. Men du trenger å kjøpe alle måltider, og som kan bli kjedelig, dyrt, eller begge deler.

Hvis du har sett noen tv det siste har du sikkert sett en sports kjendis reklame fordelene av NutriSystem vekttap system. Dette programmet var en gang basert på landsomfattende vekttap sentre, nå du bestille dine måltider over Internett, og de blir levert til ditt hjem.

Hvordan virker NutriSystem?

"NutriSystem er en lav-kalori vekttap program som gir balansert, lett å tilberede måltider, og styrer kalorier ved å gjøre måltid deler små", forklarer ernæringsfysiolog Molly Kimball, RD, en sport og livsstil ernæringsfysiolog og studieleder for Ochsner Health System Elmwood Fitness Center i New Orleans.

NutriSystem måltider er pre-laget og konstruert for å levere bare en viss mengde kalorier per dag basert på kjønn og alder. Karbohydrater, som utgjør mesteparten av dietten, er lav glykemisk. Det betyr at de er den typen karbohydrater som brytes langsomt ned og bidra til å kontrollere appetitten. Siden alt er gjort for deg, er stokk alt du trenger å gjøre seg til planen, og du vil miste vekt.

NutriSystem: diett valg

I Nutrisystem vekttap programmet har du mer enn 160 retter å velge mellom. Måltidene består av 55 prosent karbohydrater, 25 prosent protein, og 20 prosent fett. Den vanlige måltid plan syklus er 28 dager. Måltider høres veldig attraktivt, vil du få tre måltider om dagen pluss to snacks, og kalorier er alle kontrollert av porsjonsstørrelsen. Her er noen eksempler:

  • Frokost. Valgene inkluderer eple kanel havregryn, hage grønnsak omelett, golden French toast, og blåbær bran muffin.
  • Lunsj. Typiske lunsj alternativer inkluderer kyllingfajita smelte, pasta med biff, ost tortellini, og bønner og skinke suppe.
  • Middag. En middag valg kan være flatbrød pizza, makaroni og ost, Salisbury biff, eller sopp risotto.
  • Desserter. Denne vekttap programmet har mange desserter å velge mellom, inkludert puddinger, sjokoladekake, cookies og vibrering.
  • Snacks. For å hjelpe kontrollere sulten mellom måltidene, er snacks som rømme og løk soya chips og granola barer tilbys.

Kostnaden for NutriSystem vekt-tap programmet er ca 225€ for en måneds forbruk av måltider og snacks. "Du trenger å kjøpe din egen ferske frukt og grønnsaker hvis du ønsker å supplere din diett. Annet enn det, trenger det ikke å være noen skjulte kostnader ", sier Kimball.

NutriSystem: fordeler og ulemper

"For noen som er for opptatt til å handle og forberede næringsrik, lav-kalori måltider hjemme, er dette vekttap programmet veldig praktisk", sier Kimball. Andre fordeler er:

  • Dietten er lett å feste med fordi alt er gjort for deg.
  • NutriSystem vil tilpasse sine vekt-tap programmer for eldre menn og kvinner, samt vegetarianere og diabetikere.
  • NutriSystem gir vekttap rådgivning online.
  • NutriSystem gir informasjon om trening og råd om overgangen til et sunt kosthold når du slutter å kjøpe deres produkter.

På den negative siden, mens NutriSystem meny tilbud høres deilig, ikke alle kommer til å nyte smaken av en pakket diett mat på ubestemt tid. "Den største ulempen til NutriSystem, som med alle andre populære vekt-tap programmet, er at dietten ikke er bærekraftig", sier Karen Gibson, RD, en kostholdsekspert ved University of Texas Medical School i Houston.

"Selv Kosten kan ha entusiasme i begynnelsen når de mister de pounds, er entusiasme vanskelig å holde følge når de spiser veldig forskjellig fra familie og venner rundt dem," Gibson sier. "Det er lite sannsynlig at mange vil fortsette å kjøpe alle sin mat fra NutriSystem for resten av livet. "

NutriSystem: kort-og langsiktige effekter

Gibson sier at på kort sikt vil NutriSystem hjelpe deg å miste vekt. "I utgangspunktet en kalori er en kalori, så langt som kroppen vår ser det. Spis mindre av dem, og du vil gå ned i vekt. Vi alle ønsker en rask løsning. Vi ønsker å gå ned i vekt raskt, og vi ønsker noen andre å finne ut av det for oss, men som bare ikke fungerer i det lange løp, "Gibson advarer. "Hvis du er seriøs om vekttap du må ta eierskap til problemet."

Sier Kimball, "NutriSystem er en god rask løsning for vekttap, men ikke en erstatning for en langsiktig sunn diett plan. Til slutt må du utdanne deg selv om ernæring og forstå hvordan å lage din egen sunne valg. "