Evb

Naturlig rettsmidler for eksem

Berolige eksem tørrhet og kløe naturlig med anti-klø løsninger, kule komprimerer og spesielle bad.

Selv om det finnes effektive medisiner for eksem, mange komplementære naturpreparater også gi lindring. Naturlige eksem rettsmidler ofte fungere godt for å berolige eksem er tørrhet, kløe og utslett.

"Det viktigste naturlig middel for eksem er fuktighet. Eksem har blitt kalt "den kløe som utslett 'fordi folk med eksem mangler barriere i huden som opprettholder fuktighet," forklarer Elizabeth Page, MD, en hudlege ved Lahey Clinic og instruktør i dermatologi ved Harvard Medical School i Boston. "Som deres huden blir tørr og sensitiv, klør de og bunnen av, noe som fører til utslett sett i eksem," sier hun.

Her er noen forslag til å kontrollere og beroligende eksem med naturlig rettsmidler:

  • Gå for en suge. «Sug og smøre 'er en måte å super-fukte huden", sier Page. "Sug i et bad i 20 minutter inntil huden i skrukket," sier hun. Vask huden med lunkent vann og bruk en mild såpe som Dove eller Olay. Unngå varmt vann og skrubbing, som begge kan irritere huden din. Deretter smøre huden med en salve som vaselin eller en krem ​​som cetaphil til hydrat huden din. (Salver er tyngre forberedelser enn kremer og begge er langt rikere enn body lotion.)
  • Gjør det en anti-klø bad. Legge havregryn eller natron til bad er en annen naturlig rette for lindrende eksem. Aveeno Skin Lindre Bath Behandling er laget med havregryn og bidrar til å redusere tørrhet og kløe. En annen bad tilsetningsstoff som kan hjelpe er blekemiddel, sier Dr. Page. Selv om det kan høres rart, viste en fersk undersøkelse at å legge en halv kopp klorin til badekaret ditt kan lindre eksem og kan forebygge eksem hud infeksjon.
  • Fukte ofte. "Fuktighetskremer bør brukes innen tre minutter etter at du bader huden din til å holde fuktigheten i," råder Side. Etter vask, forsiktig klapp huden tørr, og deretter raskt påfører fuktighetskrem. Tykke fuktighetsgivende kremer er bedre enn kremer for tetting i fuktighet. Anbefalt merkevarer inkluderer Eucerin, cetaphil, og Moisturel. Du bør fukte huden to til tre ganger i løpet av dagen.
  • Prøv en anti-klø rette. Kløe er det mest plagsomme symptom for mange mennesker med eksem. Anti-klø produkter som du kan bruke for beroligende eksem kløe inkluderer Aveeno krem, Prax lotion, og calamine lotion. Eller lage en kul komprimere ved å pakke et håndkle dyppet i kaldt vann rundt det berørte området eller lå på en pakke med frosne grønnsaker, råder Page. Kutte negler og iført bomullshansker om natten kan også kutte ned på skrape.
  • Tenk grønn te Av alle naturmidler som har blitt brukt gjennom årene for å berolige eksem -. Trollhassel ekstrakt, nattlysolje, melk tistel, oliven blad, Katteklo, og grønn te - grønn te er den eneste som viser løfte. "Jeg vil ikke anbefale trollhassel, og jeg tror ikke studier på Primrose olje har vist noen signifikant effekt, men grønn te kan være gunstig for sin antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper," bemerker Side. En klinisk studie fant at massasje med eteriske oljer, for eksempel kamille og timian, var effektiv i lindrende eksem hos barn.
  • Bone opp på næringsstoffer. Ernæring-relaterte naturlige eksem rettsmidler inkluderer vitaminene A, B, C og E, omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje, og probiotiske kosttilskudd. Omvendt kan fordi matallergier bidra til eksem, eliminere matvarer som utløser flare-ups kan være nyttig.
  • Oppbevares kjølig. Komme svett og overopphetet kan gjøre eksem verre, så det følger at en av de beste strategiene for beroligende eksem er å være kul. Holde huset temperatur under 75 grader F og bruke en luftfukter i vinter for å unngå tørrhet. Bruk løstsittende bomullsklær som puster og er lett på huden din. Unngå syntetiske fibre som fanger varme og ull tekstiler som kan utløse irritasjon på huden din.
  • Lette stress. Mind-body teknikker som reduserer stress kan berolige eksem, også. Flere studier har vist at biofeedback og andre teknikker som letter stress og angst ikke bare lindre eksem symptomer, men også kutte ned antall eksem angrep. "Etter å ha eksem eller å ha et barn med eksem kan være veldig stressende, og gjøre endringer i livsstil for å takle stress er en viktig del av eksem ledelse ", sier Page.

"Du kan finne ut om eksem støtte grupper, lære om naturlige eksem behandlinger, og post spørsmål ved National eksem foreningen nettside, "antyder Side.