Evb

Naturlig rette valgene for astma behandling

Lei av avhengig av inhalatoren og medisiner for astma behandling? du kan vurdere å prøve et naturlig middel for å administrere din astma - men først, få scoop på hva som fungerer og hva som ikke virker.

Hvis du har astma eller omsorg for noen som gjør det, har du sannsynligvis allerede vet at reseptbelagte legemidler er den største medisinske kostnader knyttet til astma. Ifølge European Lung Association, koste astma meds 5€ milliarder i året i Europa.

Er du gjør alt du kan for å administrere din astma? Finn ut med vår interaktive checkup.

I tillegg til bekostning av astma resepter, kan holde styr på forskjellige inhalatorer og medisiner også være smertefullt. Hvis du søker mer naturlige metoder for astma behandling eller er på jakt etter måter å forbedre kontroll over dine astmasymptomer, tenker du kanskje om å bruke en naturlig rette eller alternativ behandling for astma.

Før du hodet til din lokale naturlig mat butikk eller urte supplement midtgangen skjønt, være sikker på at den naturlige middel du vurderer er ikke bare effektivt, men trygg.

Betyr alternativ astma behandling arbeid?

En rekke personer med astma søke en alternativ behandling for å forbedre kontrollen over sine astmasymptomer.

"Mange folk bruker alternative legemidler, spesielt for allergisk sykdom," bemerker Anju Peters, MD, førsteamanuensis ved avdeling for allergi ved Northwestern University Feinburg School of Medicine og en allergi og astma spesialist i delingen av allergi / immunologi ved Northwestern Memorial Hospital i Chicago.

Faktisk, vil så mange som 40 prosent av personer med en allergisk sykdom prøve et naturlig middel, sier Dr. Peters. "De fleste bruker det i forbindelse med tradisjonell [behandling]," forklarer hun.

Så hva gjør forskning viser om naturmidler, og hvorfor er folk som gir dem en sjanse? "Mange av disse behandlingene [] har vist fordeler som å være anti-inflammatorisk i dyr", sier Peters, men uheldigvis har de ikke nødvendigvis er blitt funnet å være effektive i studier utført på mennesker.

Dampbad som astma behandling

Mens varme dampbad har ofte blitt brukt for å lindre tett nese og luftveier irritasjon forbundet med astma, Peters påpeker at det aldri har vært en studie som beviser at damp behandlinger bidra til å forbedre astma symptomer. Det er viktig å forstå at "det er ikke en kur for astma," sier hun. Likevel, bare fordi studiene ikke har etablert en klar fordel ikke bety at dampbad ikke vil være til nytte for noen mennesker.

Peters sier dampbad "kan lindre noen av symptomene fordi det kan gi fuktighet til luftveiene." Hun advarer om at damp kan være farlig varm, "så i noen astmatikere kan det [faktisk] forverre symptomene."

Dampbad kan bidra til å oppveie noen symptomer, spesielt nasal stuffiness, men Peters understreker at dampbad er ikke "en erstatning for astma medisiner. "

Urter og andre alternative astma behandlingstilbud

En rekke urter har vært spioneringen som naturlig rettsmidler for astma, men Peters tyder på at folk bør være skeptisk før du bruker disse astma behandlinger. Noen alternative behandlingstilbud og tilhørende risiko og fordeler er:

  • Hvitløk. Hvitløk har blitt brukt som et naturlig middel for å behandle mange sykdommer, spesielt hjerte-og karsykdommer, på grunn av sine anti-inflammatoriske egenskaper. Siden astma er en inflammatorisk sykdom, ville det være fornuftig at hvitløk kan også bidra til å avlaste astma symptomer. Peters bemerker imidlertid at det aldri har vært noen kontrollerte studier som undersøker effekten av hvitløk på astma symptomer, så dens rolle i astma behandling er ukjent. Bruken av hvitløk som en alternativ behandling for astma er den imidlertid er for tiden studert.
  • Ingefær. Ingefær er også tenkt å redusere betennelse, og en fersk undersøkelse viste at muntlig ingefær kosttilskudd var knyttet til bedring i astma symptomer. Studien viste ikke bruker imidlertid at ingefær ført til noen bedring i selve lungefunksjonen. Som et resultat, advarer Peters mot å bruke denne studien til å trekke noen konklusjoner om bruk av ingefær som et alternativ behandling for astma. Ytterligere studier blir nå utført for å evaluere mer fullstendig hvorvidt ingefær kan hjelpe administrere astma symptomer.
  • Echinacea og lakrisrot En studie som undersøkte bruk av en rekke forskjellige urter for å behandle astma funnet at Echinacea -. En urt ofte for å behandle øvre luftveisinfeksjoner - var ikke bare ineffektiv, men var også forbundet med en rekke bivirkninger. Forverrede astma symptomer, utslett og mulig leverskade da tatt med andre medisiner er risiko knyttet til Echinacea bruk. Likeledes, lakris rot - som har anti-inflammatorisk og antioksidant egenskaper og er noen ganger brukes av personer med astma å berolige sine lunger - ble funnet å være ineffektive som et alternativ behandling for astma og var også assosiert med bivirkninger som høyt blodtrykk. Peters sier at det ikke har vært noen kliniske studier som har vist enten Echinacea eller lakris rot å være en effektiv astma behandling, og hun påpeker at det har vært noen rapporter om at Echinacea kan forverre astma symptomer hos noen mennesker.
  • Gurkemeie. Gurkemeie har vært gjenstand for en rekke undersøkelser, sier Peters, og det har blitt funnet å ha noen anti-allergi egenskaper. Det er antatt at gurkemeie har en effekt på histaminer, som kan forårsake betennelse. Likevel trenger mye mer forskning må gjøres før gurkemeie kan etableres som en trygg og effektiv naturlig middel for astma.
  • Honning. Honey er en ingrediens i mange hoste og kaldt rettsmidler, som brukes til å lindre en irritert hals og roe en hoste. Mange mennesker med astma kan prøve å blande honning med en varm drikke for lettelse, men igjen, bemerker Peters at det finnes ingen studier som støtter bruk av honning som et alternativ behandling for astma symptomer.
  • Omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer er ofte brukt som et naturlig middel for å bidra til å forebygge og behandle hjertesykdommer. Selv om noen undersøkelser tyder på at omega-3 fettsyrer kan også bidra til å redusere Airway betennelse og øke lungefunksjonen, det er fortsatt mye som ikke er kjent om deres rolle i astma behandling. "Det er noe litteratur å si at [fiskeolje] tilskudd kan også være gunstig for personer med astma", men som i akkurat nå, mer forskning må gjøres, advarer Peters.

Naturlig rette astma behandlinger: er de trygge?

Siden vi ikke vet mye om mulige bivirkninger av mange naturlige rettsmidler, er det alltid bedre å være safe than sorry, påpeker Peters ut.

"Det er bare ikke nok data til å rutinemessig si bruk [disse naturlige rettsmidler] hos pasienter," sier hun. Selv om mange naturlige rette valgene er godt tolerert, kan det fortsatt være langsiktige bivirkninger som er som foreløpig ukjent. "Mange av disse urte kosttilskudd, bare fordi de ikke har blitt godt undersøkt, kan potensielt forårsake skade, "Peters understreker.

Hvis du skal prøve et naturlig middel for å behandle astma, aldri bruke en i stedet for din vanlige astmamedisinen, råder Peters. Du må heller ikke bruke noe alternativ behandling uten å snakke med legen din først. Det er viktig å huske på at "naturlig" betyr ikke alltid trygt.