Evb

Naomi Judd ' emosjonelle vitaminer '

I et eksklusivt intervju med av dr.. Andrew Weil, country musikk legende Naomi Judd innrømmer at hun aldri bruker e-post og sjelden snakker på telefonen - og at hun har funnet ut akkurat hva du skal gjøre når hun føler blå.

Aw: Jeg hadde et øyeblikk av innsikt siste. Riktignok var jeg i en meditativ tilstand som jeg ikke vil komme inn her - men jeg fikk en telefon, og jeg skjønte det er der ordet "falske" kom i - da telefonene først kom ut, var opplevelsen av å være på en telefon ikke realitet. Nå har virtual reality blitt en så stor del av våre liv at folk har flere virtuelle interaksjoner enn reell samhandling. Det er egentlig nok ikke sunt.

NJ: Jeg er bare så forstyrret av å snakke i telefonen. Mine venner vet jeg ikke, jeg kan ikke, fordi jeg er så visuelle.

Aw: du er heldig på den måten. Jeg kan ikke helt gjøre det, må jeg være på e-post - men gjør jeg regler for meg selv der en gang etter 15:00 Jeg løsne fra maskinen min, og at hele verden. Men hvis du ikke gjør disse reglene selv, [teknologi] kan ta over livet ditt.

NJ: Vel, jeg har hatt mange urolighet fra folk som prøver å nå meg - ledere i Tennessee og venner, også, men jeg vil ikke gjøre det. Jeg har alltid lukke øynene når jeg trenger å snakke i telefonen, som om å skape en imaginær lekekamerat. Men det forstyrrer meg fortsatt og setter meg i en stygg stemning å snakke på telefonen. Jeg har en spesiell linje på min gård som har en uvanlig ring, og det er da jeg vet at jeg faktisk nødt til å svare på det. Min datter var i Praha i flere måneder, så hvem vet hvor hun er til enhver tid? Så jeg holder telefonen rundt for det.

Aw: når du er nede, hva gjør du for å komme deg i en bedre mental tilstand?

NJ: Jeg har det jeg kaller emosjonelle vitaminer, har jeg mental aspirin. Men jeg sliter. Jeg har vært ganske offentlig om min depresjon, det kan bli veldig alvorlig og det er helt genetisk - noen av våre familiemedlemmer er rett ut av DSM [Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders] - alt fra bipolar persona til narsissisme. Først kjempet jeg med OCD [tvangslidelser] - Jeg har nå 88 ruller med toalettpapir i mitt hjem! Men når jeg kommer ned, når jeg finner meg selv sjekke ut, jeg har fire hunder, så jeg stopper og jeg spiller med mine hunder. Jeg er en katalog narkoman, jeg ser gjennom mine kataloger, har jeg visse TV-programmer. Vi så Law & Order går kveld - når jeg hører at [åpning musikk], det bare turer noe nostalgisk i meg! Jeg har venner som om jeg ikke kan se dem, jeg leste bøkene sine. Hvis jeg ikke kan være sammen med dem, så når jeg leser deres ord, jeg også høre deres stemme, så å si. Jeg må også være i naturen - det er trolig en av de største tingene for meg. Men jeg må være i den virkelige verden også. Jeg går til Target bare for å stoppe og prate med folk. Jeg har blitt kalt anti-kjendis, og jeg faktisk har blitt glad i det.

Aw: Jeg liker det. Har du hørt begrepet natur underskudd uorden? Jeg tror det er en real thing.

NJ: Ja. For mange mennesker, er det nærmeste de kommer til naturen Discovery channel. Jeg har sagt at alle som ikke kobler med naturen på en daglig basis er utsatt for nevroser.

Aw: her er en idé som jeg kom over som var ukjent for meg: i evolusjonær psykologi, som er hvordan våre sinn arbeid basert på evolusjonsteori, har et par forskere foreslått at naturlig seleksjon kan ha valgt oss for å bli deprimert, fordi det tjener en hensikt. Fordi når du er deprimert, du har en tendens til å være veldig innover fokusert, tygge deg over noe om og om igjen - som kalles depressiv grubling - men det kan være at det er faktisk en gyldig måte å løse problemer. Du tenker på det og tenke på det og heller finne en løsning eller bestemmer deg er det ingen løsning. Så det kan være en fordel å være deprimert noen ganger - selvfølgelig ikke til det punktet hvor du er uføre. Men jeg tror at mange mennesker tror at når du er deprimert, bør du ikke være, da det kan faktisk tjene en hensikt.

NJ: Min mann [er sånn]; hvor mange møter har vi vært i, og jeg er helt på jordet, jeg har allerede opprettet arrangementet, jeg bare opptre i det, og min mann vil si "Kan vi se på kontrakten? " - Og i sin depresjon, er det en perfekt motvekt til meg, fordi jeg har en tendens til å være altfor idealistisk. Det er et problem. Det var en leder som en gang lurt meg ut av tre millioner dollar fordi jeg er så idealistisk.

For mer informasjon om Dr. Weil og Spontan Happiness, gå til Spontaneoushappiness.com.

Photo credit: Judy Eddy / WENN.com