Evb

Nakkesmerter ressurs guide

Det er mange organisasjoner og andre ressurser for å hjelpe deg å bedre forstå hva som forårsaker nakkesmerter og hvordan å lindre ubehaget. Fra ortopedisk til kiropraktikk foreninger, er det et vell av informasjon tilgjengelig.

Nakkesmerter ressurser: foreninger og organisasjoner

European Academy of ortopediske kirurger
6300 North River Road
Rosemont, 60018-4262 IL
1-847-823-7186

Den europeiske Academy of Orthopaedic Surgeons er verdens ledende organisasjon for ortopediske kirurger som tilbyr kontinuerlig medisinsk utdanning og støtter forskning på behandling av muskel-og skjelettplager. Organisasjonens nettsted tilbyr informasjon for pasienter om ortopediske løsninger på rygg og nakkesmerter.

European Chiropractic Association
1701 Clarendon Blvd.
Arlington, VA 22209
1-703-276-8800

Den europeiske Chiropractic Association (ACA) representerer leger av kiropraktikk og fungerer som deres største faglige sammenslutning. ACA gir etterutdanning for leger av kiropraktisk behandling og finansierer forskningen. Deres hjemmeside inneholder informasjon om rygg og nakke smerter og detaljer kiropraktisk behandling.

European College of Rheumatology
2200 Lake Blvd. NE
Atlanta, GA 30319
1-404-633-3777

Den europeiske College of Rheumatology (ACR) representerer leger, helsepersonell og forskere som studerer og behandler leddgikt og andre revmatiske sykdommer. ACR utgir også to av de beste medisinske tidsskrifter på leddgikt omsorg, leddgikt og revmatisme og leddgikt Care & Research. Deres hjemmeside har faktaark for pasienter på en rekke helse emner, inkludert en spesielt fokusert på nakkesmerter.

European fysioterapi forening
1111 North Fairfax St.
Alexandria, 22314-1488 VA
1-800-999 APTA (2782)
1-703-684-2782

Den europeiske Physical Therapy Association fungerer som landets profesjonell organisasjon for fysioterapeuter. Konsernet tilbyr også en stor forbruker-orientert nettsted som heter Flytte fremover, gir informasjon om forhold som fysioterapi kan være nyttig som en behandling.

European massasjeterapi forening
500 Davis St.
Evanston, IL 60201
1-877-905-2700

Den europeiske Massage Therapy Association representerer mer enn 57.000 massører, som er opplært til å behandle smerter forbundet med muskel-og skjelettplager gjennom massasje. Deres nettsted tilbyr en rekke forbruker guider om hvordan å velge riktig massasjeterapeut og få mest mulig ut av behandlingen.

Leddgikt fundament
PO Box 7669
Atlanta, 30357-0669 GA
1-800-283-7800

The Arthritis Foundation, en nasjonal organisasjon, er verdens største private non-profit finansieringskilde for leddgikt forskning. Gruppen bidrar også leddgikt pasienter gjennom offentlig utdanning kampanjer og programmer utviklet for å forbedre sin livskvalitet. Stiftelsens nettsted er en skattekiste av informasjon om leddgikt og dens behandling, og viser plasseringen av stiftelsens 46 lokale kontorer over hele Europa.

Nakkesmerter bøker

  • 7 trinn til en Pain-Free Life: Hvordan raskt avlaste rygg og nakke Pain av Robin McKenzie, en fysioterapeut, detaljer spesifikke øvelser designet for å bringe ryggraden tilbake til sin naturlige posisjon. Det inkluderer mer enn 100 bilder og mange beskrivelser av virkelige saker.
  • The Back Pain Book: A Self-Help Guide for Daily Relief hals & Back Pain av Mike Hage, MS, PT, skisserer endringer i holdning, fottøy og andre aspekter av dagliglivet som kan hjelpe lindre nakkesmerter.
  • Heal Your verkende rygg: What a Harvard Doctor vil at du skal vite om Finne Relief og holder ryggen Strong av Jeffrey N. Katz, MD, kan hjelpe deg å få den beste diagnosen for din nakkesmerter og velge den mest hensiktsmessige behandling for din tilstand. Tradisjonelle og komplementær behandling er inkludert.

Som med enhver medisinsk tilstand, jo mer du vet om nakkesmerter årsaker og behandling, jo bedre kan du delta i din omsorg.