Evb

Myter om å forebygge hjertesykdom

Det er mange ting du kan gjøre for å redusere risikoen for koronarsykdom. Gode ​​vaner, slik som å spise riktig, få regelmessig mosjon, og ikke røyke, alt arbeid for folk flest. Men mange av de tingene du kan høre om egentlig ikke fungerer. Disse inkluderer:

  • Hormonbehandling. Legene pleide å tenke at hormonbehandling kan redusere risikoen for å få hjertesykdom. Men tar østrogen med eller uten progestin ikke forebygge hjertesykdom. Faktisk, hvis du er 10 eller flere år tidligere overgangsalder, kan ta hormonbehandling øke risikoen for hjertesykdom.
  • Lav-karbohydrat dietter. Disse dietter kan føre til alvorlige medisinske problemer, spesielt hvis du har hjertesykdom, type 2 diabetes, høyt kolesterol eller høyt blodtrykk. Den europeiske Dietetic Association og European Heart Association anbefaler ikke disse diettene.
  • Høy-protein diett. Disse diettene begrense sunn mat som frukt og grønnsaker. Og de ikke inkluderer essensielle vitaminer, mineraler og fiber. European Heart Association anbefaler ikke høy-protein diett.
  • Vitamin B kosttilskudd. Vitamin B og folsyre kosttilskudd ikke lavere risiko for hjertesykdom eller slag. De fleste leger anbefaler at du får B-vitaminer fra et balansert kosthold.
  • Vitamin E tilskudd. Vitamin E ikke redusere risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. European Heart Association ikke ikke> anbefale å ta vitamin E for å redusere risikoen. I stedet spiser et balansert kosthold som inneholder frukt, grønnsaker, hele korn og nøtter.

Du kan lese mer om retningslinjer for hjerte-sunt kosthold som inkluderer matvarer som gjør redusere risikoen. Eller du kan følge tips for å starte og bor med en solid-sunn spising plan i:

Hjertesykdom: spise et hjerte-sunt kosthold.

Det er viktig å snakke med legen din dersom du er usikker på om din risiko for hjertesykdom og de beste måtene du kan senke den.