Evb

Lovende nye autisme behandlinger

Forskere, leger og foreldre er alle opptatt av å finne nye og effektive behandlinger for autisme.

Autismespekterforstyrrelser er komplisert. Det vi vet nå om hvordan autisme oppstår og hvordan å behandle den er trolig bare toppen av isfjellet. Forskere jobber hardt med å forstå autisme og finne nye måter å hjelpe autistiske barn og deres familier. Fra å få en større forståelse av de genetiske årsakene til autisme å utvikle tjenester for voksne med autisme, er det mye som skjer i verden av autisme forskning. Her er noen av de spennende nye utviklingen i autisme behandling.

Tidlig anerkjennelse av autisme symptomer

Spesialister på autisme vet at å starte autisme behandling så tidlig som mulig gir autistiske barn en fordel, men det har vært noen debatt om hvordan tidlige symptomer kan gjenkjennes.

"Vi kan sikkert screene for autisme ved 18 måneders alder, og vi er nå å utvikle metoder for å plukke opp på tidlige symptomer på autisme enda tidligere enn det, på 12 måneder ", sier Geraldine Dawson, PhD, administrerende vitenskap offiser av Autism Speaks i New York. "Når vi begynner å oppdage autisme på disse svært tidlig alder, er en av disse meget spennende, nye utbygginger ideen om å jobbe med babyer som bare utvikler autisme eller har syndromet og deretter se om vi kan endre banen til deres utvikling."

Dawson og andre håper tidlig anerkjennelse og intervensjon kan redusere symptomene for mange autistiske babyer og småbarn.

Autisme intervensjoner for babyer og småbarn

I tråd med tidlig identifisering av autisme, er forskerne utvikle intervensjoner for babyer og småbarn.

"Disse er levert av foreldre og er utformet for å hjelpe barnet til å være mer lydhør, engasjere seg i samspill, og utvikle tidlig kommunikasjon", sier Dawson. Autisme behandlinger for babyer hjelpe barn få øyekontakt og hjelpe foreldre til å plukke opp på subtile kommunikasjon signaler og lære å roe lett overstimulert babyer slik at de liker det sosiale samspillet.

Beviser fordelene med tidlig autisme intervensjon

Data tyder på at intens, tidlig autisme intervensjon i førskolealder kan hjelpe en i ti barn gjenopprette fra diagnosen. I tillegg har alle barn som deltar, vil sannsynligvis oppleve en økning i intelligens og kompetanse, sier Dawson.

Et slikt program ble utviklet ved Kennedy Krieger Institute i Baltimore. «Vi har vist at vi kan forbedre kjernen underskudd på autisme i to-åringer i barnehage-basert program," sier Rebecca Landa, PhD, direktør for Senter for Autisme og relaterte lidelser ved instituttet. "Vi er veldig spesielt designe vår intervensjon for å hjelpe barn å utvikle to aspekter av evne som trenger oppmerksomhet. En av dem har å gjøre med utviklingen av typer sosiale ferdigheter som du trenger for å kommunisere godt med barn på din alder, og den andre er å lære språk på en slik måte at det er fleksibelt. "

Behandling av autisme-relaterte tilstander for livskvalitet

Selv om det er ingen medisiner som kan kurere autisme, er det mulig å behandle symptomene, samt andre forhold som er knyttet til autisme og legge til byrden møtt av autistiske barn og deres familier.

"Det vi finner er at autisme er ofte forbundet med medisinske tilstander som gastrointestinale problemer, søvnforstyrrelser og depresjon og angst", forklarer Dawson. Behandling av disse forholdene i autistiske barn kan forbedre sin livskvalitet. "Det er et stort trykk nå for å prøve å hjelpe leger å identifisere forhold når de finnes og utvikle god behandling for dem," Dawson legger.

Forstå genetikk av autisme

Alle ønsker å vite hva som forårsaker autisme. Forskning tyder på at det er en genetisk komponent til autismespekterforstyrrelser i mange barn.

"Som vi har oppdaget disse genene som øker risikoen for autisme, er et av de viktig innsikt at disse genene synes å være gruppering rundt punkter i hjernen, som påvirker hvordan synapser er dannet. Genene gir oss innsikt i faktisk biokjemi av hjernen ", sier Dawson. Denne typen informasjon kan en dag føre til medisiner som kan gjenopprette normal funksjon av hjernen, forklarer hun.

Forebygge mobbing i skolen

Ett av målene med autisme behandling er for autistiske barn å være i stand til å arbeide og leke med jevnaldrende. Dessverre, barn med autisme er ofte mål for mobbing.

"Vi ser også på det sosiale miljøet på skolen og hvordan vi kan redusere sannsynligheten for at et barn blir utsatt eller mobbet. Det finnes programmer nå er at undervisningen personer med autisme hvordan man skal håndtere angst i sosiale situasjoner ", sier Dawson.

Utvikle tjenester for voksne med autisme

Ettersom befolkningen i autistiske barn i alderen inn i voksenlivet, er institusjoner som samfunnet høgskoler begynner å gjøre justeringer i undervisningen slik at unge mennesker med autisme kan få opplæring og utdanning etter videregående skole.

"Vi har nylig lansert en voksen initiativ som ser på måter vi kan hjelpe folk være vellykket i arbeidslivet", sier Dawson. "Det kommer til å være mye mer arbeid som vi får se til å hjelpe en voksen med autisme navigere voksenlivet og også aldring. Vi vet nesten ingenting om hvordan en person med autisme aldre. "

Selv om en kur for autisme ikke er umiddelbart tilgjengelig, disse utvikle forskningsområder tilby nye veier for å hjelpe barn med autisme vokse og utvikle seg.