Evb

Livslang fordelene ved trening

Kunne ikke finne filen 'D: \ nettsteder \ GCMS \ CMSData \ data \ Levende \ Content \ 219695.xml'.

Slutte å utsette ting og begynne å trene! fordelene av fysisk form er for stor til å ignorere.

Føle deg yngre, lever lenger. Det er ingen slagord - disse er faktiske fordelene ved regelmessig trening. Personer med høye nivåer av fysisk form er lavere risiko for å dø av en rekke årsaker, ifølge en fersk studie publisert i Journal of European Medical Association.

Fysisk form: hva fordelene ved trening betyr for deg

Det er flere gode nyheter. Forskning viser også at trening forbedrer søvn, forhindrer vektøkning, og reduserer risikoen for høyt blodtrykk, hjerneslag, type 2 diabetes, til og med depresjon.

"En studie fant at når brystkreft overlevende engasjert i trening, var det en markert forbedring i fysisk aktivitet, styrke, opprettholde vekt og sosial trivsel, "forklarer Rachel Permuth-Levine, PhD, assisterende direktør for Office of Strategic and Innovative programmer ved National Heart, Lung, and Blood Institute for National Institutes of Health.

"En annen studie så på pasienter med stabil hjertesvikt og funnet ut at trening lindrer symptomene, forbedrer livskvaliteten, reduserer sykehusinnleggelse, og i noen tilfeller, reduserer risikoen for død," tilføyer Dr. Permuth-Levine. Hun påpeker at trening er ikke bare viktig for folk som allerede lever med helsemessige forhold: "Hvis vi kan se fordelene med moderat trening hos personer som er utvinne fra sykdom, kan vi se enda større fordeler i de av oss som er generelt også. "

Fysisk form: trening grunnleggende

Fysisk aktivitet trenger ikke å være anstrengende å produsere resultater. Selv moderat trening fem til seks ganger i uken kan føre til varige helsemessige fordeler.

Når innlemme mer fysisk aktivitet inn i livet ditt, må du huske tre enkle retningslinjene:

  1. Trene på moderat intensitet i minst 2 timer og 30 minutter fordelt i løpet av hver uke.
  2. Unngå perioder med inaktivitet, litt mosjon på alle nivåer av intensitet er bedre enn ingen.
  3. Minst to ganger i uken, supplere aerob trening (cardio) med vektbærende aktiviteter som styrker alle de store muskelgruppene.

Fysisk form: å lage utøve en vane

Nummer én grunn folk flest sier de ikke trener er mangel på tid. Hvis du synes det er vanskelig å passe lengre perioder med trening inn i timeplanen din, husk at korte anfall av fysisk aktivitet i 10-minutters segmenter vil likevel hjelpe deg å oppnå helsegevinst. Informerer Permuth-Levine, "Selv i fravær av vekttap, relativt korte perioder med trening hver dag reduserer risikoen for hjerte-og karsykdommer."

Sett realistiske mål og ta små skritt for å få plass til mer bevegelse i det daglige liv, slik som å ta trappene i stedet for heisen og gå til butikken i stedet for kjøring. "Nøkkelen er å starte gradvis og være forberedt", sier Permuth-Levine. "Har dine sko, skritteller og musikk klar slik at du ikke har noen unnskyldninger. "

For å hjelpe deg med din nye øvelsen vane, variere din rutine, som å svømme en dag og gå den neste. Kom deg ut og starte en baseball eller fotballkamp med barna dine. Selv om været ikke samarbeider, har en plan B - bruk en trimsykkel i ditt hjem, omfang ut treningsutstyr på et nærliggende samfunnshus, eller vurdere å bli et helsestudio. Trikset er å komme til et punkt der du ser på trening som å pusse tennene, og få nok søvn - som avgjørende for ditt velvære.

Husk at fysisk form er oppnåelig. Selv med små endringer, kan du høste store belønninger som vil betale seg i årene som kommer.