Evb

Lettelser kløe av gjær infeksjoner

Gjær infeksjoner ofte føre til ubehagelige symptomer slik som vaginal kløe og hevelse. Finn ut den beste behandling for rask lindring.

Spør en kvinne hva det verste er om å ha en soppinfeksjon, og sjansene er hun vil svare at det er uutholdelig vaginal kløe. Symptomer på en gjær infeksjon kan inkludere vulval og vaginal kløe, svie, rødhet, og en hvit utflod, men det er vanligvis kløe at kvinner husker best.

Hvis du har blitt diagnostisert med en soppinfeksjon og har begynt behandling, kan du fremdeles føler vaginal kløe for en stund som medisinen begynner å virke. Dette kan være ubehagelig nok til å påvirke dine daglige aktiviteter, slik at kvinner ofte se etter andre måter å håndtere kløe.

Medisinsk behandling for vaginal gjær infeksjoner

Mange av de over-the-counter anti-sopp behandlinger som brukes til å behandle vaginal gjær infeksjoner omfatter en krem for deg å søke over de berørte områdene. Denne medisinen inneholder vanligvis den samme ingrediens som vaginal krem, og bidrar til å drepe noen overvekst av gjær i de omkringliggende genital membraner. Enkelte reseptbelagte versjoner av anti-sopp kremer kan inneholde steroider for å bidra til å redusere hevelse og betennelse i tillegg. Hvis du har prøvd noen reseptfrie legemidler og har ikke funnet mye lettelse, kan det være lurt å spørre legen din om å ta et antihistamin i pilleform kan hjelpe med vaginal kløe.

Hjem rettsmidler for vaginal gjær infeksjoner

Gjennom årene har mange kvinner kommer opp med mange gjær infeksjon hjem rettsmidler som bruker yoghurt eller eddik Douches for å administrere gjær infeksjoner og tilhørende vaginal kløe. Men Rosanna Gray-Swain, MD, en bord-sertifisert fødselslege-gynekolog i St. Louis, Missouri, fraråder bruk av mange av disse såkalte rettsmidler.

For å minske ubehaget av vaginal kløe, anbefaler Dr. Gray-Swain en rekke alternativer, inkludert å bruke en kul vaskeklut over vulva mens du sitter på toalettet, ved hjelp av en lett vifte rettet mot vulva mens du ligger nede, søker en kjølt ispose til vulva, og bytte til milde såper for å unngå ytterligere irritasjon. Hun instruerer også kvinner til å unngå fristelsen til å klø, da dette kan forårsake mikroskopiske rifter i skjeden huden som kan føre til andre problemer - og det egentlig ikke hjelpe uansett.

En annen vanlig middel som brukes for å lindre ubehaget av en gjær infeksjon er å ta en sitz bad. En Sitz bad innebærer å fylle en spesiell vask med vann og plasserer den over et toalettsete slik at eventuelt vann overløp går inn i toalettskålen. Bruke sitz bad, kan du bade underlivet med kjølig, beroligende vann, legge Epsom salter hvis du vil. Du kan også sprute området med rent vann fra en flaske med vann.

Soppinfeksjoner: hva du skal unngå

Akkurat som du ønsker lindring mens du har en gjær infeksjon, er det også viktig å ta skritt for å holde symptomene blir verre. Start med å unngå alle parfymerte hygieneprodukter, duftende toalettpapir, og boble bad. slitasje bomull truser som "puster" og ikke felle fuktighet slik syntetiske stoffer gjør. Hvis du bade eller trene, skifte til tørre klær så snart som mulig. Følge dette rådet kan også hjelpe deg å unngå å få gjær infeksjoner i fremtiden.

Det kan være en god idé å unngå samleie mens du har en gjær infeksjon hvis du føler ubehag eller hvis du bruker en vaginal krem ​​eller stikkpille som en del av behandlingen. Det er fordi penis kan presse ut medisinert krem ​​og kondomer og membraner kan bli skadet av kjemikalier i disse produktene. Hvis du har sex, kan det være lurt å bruke et vannløselig glidemiddel for å minske ubehag.

På oppsiden: Hvis du får riktig behandling for din gjær infeksjon, bør vaginal kløe gå unna som medisinen begynner å virke.