Evb

Langdistanse tykktarmskreft Omsorgssvikt

Dagens teknologi kan bidra til å gjøre Omsorgssvikt langveisfra mye enklere og mer nyttig.

Å være langt fra venner og familie er vanligvis følte mest når noen blir syke, spesielt med en alvorlig sykdom som kreft i tykktarmen. Hvis du bor for langt unna til å gi hands-on hjelp, kan du føle deg frustrert. Men det er meningsfulle typer Omsorgssvikt kan gi. Du vil kanskje ikke være der for å kjøre frem og tilbake fra tykktarm kreft behandlinger, men det finnes måter å være en del av Omsorgssvikt team.

Tykktarmskreft omsorg: å holde kontakten
Plukk opp telefonen. Et trøstende stemmen i den andre enden av telefonen kan være svært terapeutisk. Kontroller at du har den beste langdistanse abonnementet på fasttelefon eller mobiltelefon. Flat månedlige rater betyr ubegrenset taletid. Hvis dere begge har mobiltelefoner, noen få dollar mer kan oversette til hundrevis av ekstra minutter per måned. Internett-telefon, for eksempel Skype, kan du ha gratis samtaler over Internett hvis du har begge datamaskiner med programmet installert. Andre tjenester krever at du slår et visst antall før telefonnummeret, og disse er vanligvis tilgjengelig for en beskjeden avgift.

Alternativer for Internett. E-post, tekstmeldinger, blogger, video chat, og tidsskrifter er alle måter å holde kommunikasjonslinjene åpne. Noen ganger er det enklere å skrive tanker enn å si dem. Men ikke stole helt på Internett-kommunikasjon fordi mye kan gå tapt eller feiltolkes gjennom det skrevne ord. Hvis du bruker Skype, iChat på en Mac, eller noen form for instant messaging, ved å installere et videokamera kan du også se hverandre når du snakker.

Tykktarmskreft omsorg: montering ressurser
Selv om du er miles unna, kan du fortsatt utvikle et lokalt nettverk av venner og familie, samt betalt og frivillige omsorgspersoner. Hvis du etablere relasjoner før de er nødvendig, vil du ikke å rykke ut i en krise.

Selv om det ikke kan være lett å finne ressurser til din kjære på avstand, med dagens teknologi, kan du gjøre langdistanse legwork å finne lokale tjenester som kan hjelpe. Ved å skrive "tykktarmskreft omsorg" og byen og staten i en søkemotor som Google, vil du få mange oppføringer. Du kan også bruke denne strategien for å finne et lokalt marked eller restaurant for å levere et ferskt tilberedt måltid til din kjære en gang i uken, hvis det er slik du vil gjerne hjelpe.

Bruke ressurser på nasjonale kreft grupper for å finne lokale hjelp. Hvis du søker etter "colon cancer" på European Cancer Society nettsted, vil du finne mye informasjon om emnet. Hvis du går til "Finn ACS i samfunnet", vil du finne lokale ressurser.

Utgjør en fil av lokale nødetatene, selskaper som tilbyr innleid hjelp, og besøke sykepleier foreninger. Ringe eller sende e-post til å introdusere deg selv og finne ut hva de tilbyr. Følge opp for å være sikker på at du har den informasjonen du trenger og oppdatere den regelmessig hvis tykktarm kreft behandlinger fortsetter over en lang periode.

Ring kontoret til behandlende lege hvis mulig, og være sikker på at din kontaktinformasjon er gjeldende. Hvis du er pårørende, spør din kjære til å gi tillatelse til legen for å varsle deg om utviklingen og å svare på spørsmål hvis det er nødvendig. Uten denne tillatelsen, er helsearbeidere ikke lov til å slippe medisinske eller helsemessige opplysninger, selv om den elskede er en forelder eller din voksne barn.

Tykktarmskreft omsorg: holde kontakten med punktet person
Ting vanligvis kjører mer jevnt hvis det er noen lokale som kan være avhengig av som punktet person - den som vet hva som skjer og hvem som bør kalles hvis det er et nødstilfelle.

Poenget person kan være farten til ressurs som venner, familie og andre helsearbeidere kontakt for informasjon, heller enn å forstyrre pasienten eller sykehuspersonalet, hvis pasienten har vært innlagt på sykehus. Å være i nær kontakt med punktet person vil også fortelle deg hvor din hjelp er nødvendig.

Omsorgssvikt på avstand kan være tøff, men med dagens teknologi er det mye enklere enn det pleide å være.