Evb

LA vekttap plan

På denne vekt-tap programmet, får du støtte og opplæring for å hjelpe deg å miste vekt. Finn ut om det vil hjelpe deg å opprettholde tap etter at du når din idealvekt.

LA Vekttap er en sentrum-baserte vekttap program som lover å lære folk hvordan å miste vekt raskt og holde den av. Kosten etter LA Vekttap programmet får en tilpasset plan og støtte designet for å møte deres individuelle behov.

LA vekttap: hvordan programmet fungerer

Som en del av LA Vekttap programmet, vil du bli tildelt en vekt-tap rådgiver hvis jobb det er å støtte og oppmuntre deg gjennom din vekt-tap innsats. Din rådgiver vil hjelpe designe en personlig diett som understreker del kontroll og fysisk aktivitet.

"De prøver å skreddersy [vekt-tap programmet] til hver person," sier kostholdsekspert Andrea Giancoli, MPH, en nasjonal talsperson for European Dietetic Association.

Mens du er på LA Vekttap programmet, vil du delta på ukentlige møter med rådgiveren din, som kan gi deg råd og oppmuntring for å komme til din vekt-tap mål. Din rådgiver vil være tilgjengelig i tillegg til de planlagte møter. Og Innmelderne kan snakke til senterets registrerte dietitians når de ønsker det.

LA vekttap: mat plan

Giancoli sier at en typisk dag på LA Vekttap program kan inneholde:

  • Frokostblanding med skummet melk og frukt til frokost
  • En sandwich laget med magre proteiner til lunsj
  • En magre proteiner med en salat til middag
  • Kanskje en liten dessert etter middag

LA Vekttap Programmet tilbyr også en linje av matvarer og kosttilskudd utviklet for å hjelpe slankere møte sine daglige næringsbehov og unngå cravings og vektøkning.

LA Vekttap mat inkluderer:

  • Snackbarer
  • Suppe
  • Popcorn
  • Kjeks
  • Ost snacks
  • Andre pre-porsjonerte godbiter

LA vekttap: proffene

Giancoli sier at sentrum-baserte programmer som LA Vekttap kan være nyttig for mange mennesker som prøver å gå ned i vekt, siden de gir kontinuerlig støtte og undervise Kosten om sunn spising prinsipper som del kontroll.

"Portion kontroll er noe vi alle trenger å øve," Giancoli sier, og legger til at det faktum at rådgivere undervise Kosten tips for å gjøre innkjøp av mat og spise ute er en fordel for LA Vekttap program. "Du kan leve i den virkelige verden på denne type diett."

Audrey Young, MS, RD, en registrert kostholdsekspert i Newton, Massachusetts, sier at et personlig program kan være en stor hjelp til folk som prøver å gå ned i vekt. "Ikke alle kommer til å ha de samme ernæringsmessige problemer," Young sier. Adressering folks individuelle behov, som er målet med LA Vekttap program, er ofte første skritt mot en vellykket vekttap.

LA vekttap: cons

Den sterkeste kritikken av LA Vekttap Program er den harde selge skyve sine matvarer og kosttilskudd, som kan være dyrt, ifølge Giancoli.

"Pengene-maker [av LA Vekttap program] er å selge produktet," Giancoli sier. "Og du trenger ikke å bruke de pengene på alle tilskudd hvis du spiser et balansert kosthold."

Et annet problem, ifølge Giancoli, er at rådgivere er ikke registrerte dietitians. "De er mennesker som er opplært til å gjøre dette rådgivning og selge disse produktene," Giancoli sier.

"Jeg tror [folk som ønsker å gå ned i vekt] skal se en registrert kostholdsekspert for å fokusere på sine individuelle problemer", sier Young, som mener at de mest vellykkede Kosten er som regel de som gjør små atferdsendringer i sin livsstil, ett om gangen.

LA vekttap: kort-og langsiktige effekter

Hva kan du forvente på kort og lang sikt? Ofte er det vanskeligste ikke å miste vekt, men å holde den av, og planer som LA Vekttap kan lære deg de leksjonene du trenger for å opprettholde vekttap på lang sikt, selv når du ikke lenger er en betalt deltaker i program. Men du vil fortsatt trenger å jobbe for det.

"Når en person når vedlikeholdsfasen, han eller hun må alltid være bevisst på å fortsette sunne vaner", sier Giancoli. Det vil hjelpe, sier hun, hvis dieter regelmessig blir på en skala ", så han eller hun kan fange pounds før de begynner snikende opp. Det er en livslang forpliktelse. "