Evb

Kreft i bukspyttkjertelen og helseforsikring

Er du bekymret for din helseforsikring dekning for kreft i bukspyttkjertelen behandling? vi har fått noen ideer som kan hjelpe.

Når du er diagnostisert med kreft i bukspyttkjertelen, er det første du tenker på hvordan du skal behandle kreft og hvordan du kan bekjempe den. Det siste du ønsker å tenke på er om forsikringsselskapet vil betale for bukspyttkjertelkreft behandling du trenger.

Det er sannsynligvis mange mennesker du ønsker å snakke med etter diagnose annet enn forsikringsselskapet, men det er en av de viktigste samtalene du bør gjøre etter at bukspyttkjertelen kreftdiagnose.

«Når du står overfor en akutt krise, trenger du ikke [vil] gå tilbake til din forsikring - ønsker du å gå videre, få behandling, finne en lege," sier Betty Long, en sykepleier som er president og grunnlegger av Guardian Sykepleiere, et selskap som hjelper folk med kroniske sykdommer navigere i helsevesenet.

Men "Du må vite hva forsikringen dekker, fordi dessverre som kan dirigere behandling. Du må gå tilbake til planen sammendraget. Hvis du trenger en henvisning, om det er i eller ut av nettverket, må du forstå at så du gå videre med behandlingen ", sier Long.

Bukspyttkjertelkreft behandling: ringe forsikringsselskapet
Long anbefaler å ringe forsikringsselskapet og be om en saksbehandler, som kan hjelpe deg gjennom din behandlingsprosessen og gi råd hva kostnadene kan være. Og mens du fortsatt kan jobbe med helsevesenet team og selskapet etter at du mottar tjenester - siden tid er kjernen - du er bedre å kontakte dem før.

"Du er i en bedre posisjon til å prute og forhandle før å ha noen tjenester gjort. Det handler om å være proaktiv i motsetning til å være reaktiv", sier Long.

Når Carolynn Kiel av Laguna Woods, California, ble diagnostisert med kreft i bukspyttkjertelen, fortalte henne forsikringsselskapet henne at hun ikke kunne se kreft spesialister.

"Etter at jeg fikk diagnosen, de sa:« Du må gå til fellesskapet sykehuset her, og du må gå til en generell lege ", sier Kiel. De ville ikke la henne se kreft spesialister og kreften anlegget som hun trengte for å gjennomgå den svært spesialiserte, og farlig, Whipple prosedyre, sier hun.

For å få den behandlingen hun trengte, endte Kiel opp med å bytte helseplaner. Selv om hun visste at det ville bli dyrt - hun anslår hun betalte 2240€ til 2990€ ut av lommen - det var verdt det å få behandlinger som reddet livet hennes.

Bukspyttkjertelkreft behandling og potensielle forsikringssaker
Det finnes noen unntak og andre problemer som kan oppstå i å søke bukspyttkjertelkreft behandling:

  • Pre-eksisterende forhold. Hvis du må bytte forsikringsselskap, kan du bli utsatt for en venteperiode hvor selskapet ikke vil betale for eventuelle kreft behandlinger for en viss periode. Noen mennesker kan ikke møte denne ventetiden, så sjekk med din arbeidsgiver og selskapet om reglene for planen.
  • Caps og begrensninger. Forsikringsselskapet kan ha et tak på hvor mye det vil betale for behandlinger, spesielt apotek fordeler, sier Long. Du må vurdere kostnadene av medisiner, og hvis det er et billigere alternativ.
  • I-og ut-av-nettverk koster. Mange planer har leger og sykehus som er i deres nettverk, der kostnadene er billigere for deg. Hvis du besøker en ut-av-nettverk (eller ikke-deltakende) lege eller sykehus, vil du bli belastet en større del av kostnadene.

Når du får regningen
Hvis forsikringsselskapet avviser et krav for kreft i bukspyttkjertelen behandling, kan du alltids klage på vedtaket og prøve å få det til å revurdere. Hvis du får regningen for bukspyttkjertelkreft behandling og oppdage at du skylder mye mer enn forventet, er det på tide å komme tilbake på telefonen.

"Det er alltid måter du kan forhandle, det er måter du kan minimere saldoen Hvis du finner ut at legen som du gikk til, og du ønsker å se er ikke in-nettverk, kan du ringe Du kan.. spør legen din om han vil akseptere den ikke-par [ikke-deltakende] hastighet slik at du slipper å betale så mye, "sier Long.

Ofte kan du være i stand til å arbeide med sykehuset for å få på en betalingsplan for det du skylder for bukspyttkjertelkreft behandling.

Bukspyttkjertelkreft behandling og økonomisk bistand
Long anbefaler at bukspyttkjertelen kreftpasienter sjekke med farmasøytiske selskaper for å se om de er berettiget til å motta svært kostbart kjemoterapi medisiner enten gratis eller med rabatt. Du kan også kontakte slike organisasjoner som European Cancer Society for å finne ut om det er grunnlag i ditt område som har midler til å hjelpe mennesker får kreft i bukspyttkjertelen behandling som ikke ellers har råd til det.

"Det viktigste er kommunikasjon, enten det er du kommunisere med din lege [eller] du kommuniserer med ditt forsikringsselskap," Long sier. "Hvis du blir diagnostisert med kreft i bukspyttkjertelen, som kommer til å bli en lang slitsom reise, og du vanligvis ikke føler at godt. Du trenger å ha noen å ringe og å hjelpe deg."