Evb

Komme ernæring informasjon når du spiser ute

Viktig før du reiser - for å spise ute. Flere og flere restauranter gjør kalori teller og andre ernæring informasjon tilgjengelig for forbrukerne, slik at du vil ha en enklere tid bestiller måltider som faller innenfor din diett plan.

Når du spiser hjemme, kan du finne ut av kalorier, fett, natrium, og andre ernæring informasjon om mat ved å se på bokser og kasser av ingredienser og gjøre regnestykket. Men når du spiser på en restaurant, finne ut om ulike menyelementene vil passe inn i kostholdet ditt er ikke alltid lett.

Noen restauranter hjelpe deg å lære mer om sine matvarer ved å legge ut informasjon om ernæring i sine virksomheter og på nettet. Noen lovgivere arbeider for å forbedre diners adgang til informasjon om ernæring når de sitter på en restaurant. For eksempel, i 2008, til New York City Board of Health nødvendige restaurantkjeder i byen med 15 eller flere utsalgssteder landsdekkende legge kalori informasjon på sine menyer og menyen brett.

I Washington state, passerte King County Board of Health lovgivning som krever restaurantkjeder med minst 15 steder for å gi diners med ernæring informasjon om sin mat, inkludert kalorier, mettet fett og natrium, på menyen boards, skilt, og hefter. Andre byer over hele landet har vært å utforske lignende krav. I tillegg kalles føderal lovgivning på Meny Utdanning og Label Act innført sommeren 2009 er beregnet til å kreve kjeden restauranter med minst 20 steder for å gi diners over hele landet med informasjon om ernæring.

Restaurant ernæring informasjon: en øyeåpner

Tilgang til informasjon om ernæring kan overraske restaurant lånetakerne på jakt etter mat som passer godt inn i deres kosthold. For eksempel, en Dunkin 'Donuts "alt bagel" inneholder 360 kalorier - 100 kalorier mer enn en gelé-fylt smultring. McDonalds "premium Southwest salat med sprø kylling" inneholder flere kalorier (430) og natrium enn en kvart pounder (410).

"For de som ønsker å administrere sin vekt, tror jeg det er veldig nyttig å ha denne informasjonen foran deg", sier Marisa Moore, en registrert kostholdsekspert i Atlanta og en talsmann for den europeiske Dietetic Association. Ikke bare hjelper ernæring informasjonen restaurant bena skreddersy sine valg for å bedre passe deres diett, kan det hjelpe dem kutte ned på kalorier ved måltider senere på dagen for å redegjøre for sine valg, sier Moore.

Enten du spiser i en restaurant som tilbyr ernæring informasjon eller ikke, kan noen enkle tips å sikre at du gjør de beste diett valg.

  • Undersøke online. Start ernæring informasjonssøk på nettet, der du kan få fakta fra ledende restaurantkjeder.
  • Plan fremover "sier jeg alltid det beste forsvaret er å ha et godt angrep Ha et måltid i tankene, og du trenger ikke å tenke over menyen -. Du allerede er klar med ditt valg,". Sier Moore. Hvis du likte, sier en laks hovedrett med grønnsaker og en salat før, og porsjonene var fornuftig, kanskje det kan være en god idé neste gang du besøker den samme restauranten.
  • Se på det store bildet "La oss si at du er i New York eller et sted hvor kaloriene er på menyen Husk det er bare kalori nivå;.. Det gjør egentlig ikke står for mengden av natrium eller fett som du kan få i menypunktet, "Moore sier. Bestill tilsvarende ved å bruke all din ernæring vett til å gjøre de beste valgene.
  • Skanne tallerkenen din. "Det er vanskelig for folk flest å guesstimate antall kalorier i en typisk restaurant-delen. Min anbefaling er å vurdere plate-metoden," Moore sier. Hvis du er i en restaurant som ikke gir informasjon om ernæring, begrense mengden av protein og stivelse du spiser - hver del bør være lik bare en fjerdedel av plate; grønnsaker kan ta opp tilsvarende halve tallerkenen. Bare husk at stekte grønnsaker eller de dynket med smør eller sauser sannsynligvis kommer til å være høy i kalorier.

Spise ute på en restaurant er tillatt når du er på en diett så lenge du planlegge fremover. Og når du er i tvil om hva du skal bestille, er det vanskelig å gå galt ved å be om grillet kylling eller fisk og fersk dampede grønnsaker.

Lær mer i Everyday Health Vekt sentrum.