Evb

Kliniske studier for metastatisk brystkreft

Hvis du har metastatisk brystkreft kan være del av en klinisk studie sette deg i frontlinjen for en bedre behandling og utfall.

Hvis du har metastatisk brystkreft, er du kanskje tenker på å bli involvert i en klinisk forskning studie i verdien av nye behandlinger. Og har du sannsynligvis mange spørsmål om sikkerheten av en rettssak. Faktisk, mange kvinner med metastatisk brystkreft er redd for å bli involvert i kliniske studier fordi de tror at de vil bli gitt en skadelig medikament eller en placebo, som er en erstatning for en ekte legemiddel som ikke har noen faktiske effekten.

Faktum er, har det allerede vært mye forskning gjort på ethvert legemiddel som brukes i en klinisk studie, og placebo brukes sjelden i kreft studier. I kreftbehandling kliniske studier, i stedet for å plassere en gruppe deltakere på et placebo, er disse menneskene plassert på standard kreftbehandling (som du sannsynligvis vil bli gitt av legen din uansett). Alternativt, hvis du er i rettssaken gruppen, vil du bli gitt en ny behandling som har vist noen lover for å bli bedre.

Brystkreft studier: Forstå alternativene

"Kliniske studier av metastatisk brystkreft er veldig viktig," sier Michelle Shayne, MD, av Wilmot Cancer Center Omfattende Breast Care Center ved University of Rochester Medical Center i Rochester, NY "Nye stoffer og nye medikamentkombinasjoner har forbedret vår evne til å behandle metastatisk brystkreft. Vi trenger å få disse stoffene tilgjengelig for folk raskere, og kliniske studier er en av de beste måtene å gjøre dette. "

Spesielt er en brystkreft klinisk studie en forskningsstudie som har blitt nøye designet for å finne nye måter å oppdage, forebygge eller behandle brystkreft. The Food and Drug Administration (FDA) bruker resultatene av disse studiene for å sørge for at nye måter å teste eller behandle cancerare trygt og effektivt. Du kan bare komme inn i en rettssak om rettssaken har blitt gjennomgått og du frivillig gir tillatelse. Din tillatelse kalles "informert samtykke". Før du signerer informert samtykke skjemaet, vil du få beskjed om alle risikoer og fordeler av rettssaken, og at du kan droppe ut av rettssaken når som helst.

Det er fire typer kliniske studier for brystkreft:

 • Forebyggelsesstudier
 • Screening studier
 • Behandlingsstudier
 • Kvalitet-of-life studier

Hvis du har metastatisk brystkreft, har du sannsynligvis vil bli registrert i enten en rettssak for behandling - designet for å finne de mest vellykkede narkotika eller andre behandlinger - eller livskvalitet - designet for å bestemme de beste metodene for å forbedre kvaliteten på livet mens leve med kreft.

Behandling kliniske studier for metastatisk brystkreft er utpekt som enten fase I, II eller III kliniske studier.

 • Fase I kliniske forsøk involverer bare et lite antall personer, og brukes for å bestemme sikkerheten av en bestemt behandling.
 • Fase II-forsøk er noe større, og fortsette å vurdere sikkerhet for en behandling, mens bestemme den mest effektive dose eller tidspunktet for en behandling.
 • Fase III kliniske studier melde mange mennesker, ofte på mange forskjellige sentre, for å avgjøre hvor effektiv den nye behandlingen er i forhold til standard behandling.

Brystkreft forsøk: hvordan du kan dra nytte

Det er mange grunner til å vurdere å bli med en rettssak, for din egen skyld og på vegne av alle kvinner:

 • Metastatisk brystkreft studier er drevet av noen av de beste og smarteste leger i verden, og du vil få nytte av sin kunnskap og erfaring. Du vil bli overvåket nøye og ofte.
 • Du kan ha nytte av en ny og bedre medikament før enn det er tilgjengelig utenfor kliniske studier.
 • Du skal ta en aktiv rolle i din egen kreftomsorg og lære mer om sykdommen din.
 • Din deltakelse kan hjelpe andre med metastatisk brystkreft i fremtiden.

Brystkreft studier: finne den rette

"I de fleste tilfeller leger vil fortelle deg om det er en passende studie for deg på din kreftsenter. Deltakelse er basert på din generelle helsetilstand, din alder, og hva slags behandling du allerede har hatt. Tidligere eldre kvinner ble ekskludert fra mange prøvelser bare på grunn av sin alder. Dette gir ingen mening siden det er disse menneskene som har større risiko for å utvikle en kreftform. Vi er å komme bort fra denne alderen bias, "bemerker Dr. Shayne.

I tillegg til å stille dine leger, kan du også finne ut om metastatisk brystkreft studier ved National Cancer Institute. Før du bestemmer deg for å legge inn en rettssak, lære så mye du kan om brystkreft. Husk at en klinisk studie er utformet for å beskytte deg. Din risiko, fordeler og rettigheter bør alle være inkludert i din informert samtykke.

"Resultatene av kliniske studier for brystkreft har tillatt oss å finne behandling kombinasjoner som gir best sjanse til å overleve med minst mulig toksisitet. Vi har kanskje ikke en kur ennå for metastatisk brystkreft, men vi kommer nærmere å gjøre det til en survivable kronisk sykdom ", sier Shayne.