Evb

Kliniske studier for KOLS

Bør du vurdere å bli en klinisk studie som en del av KOLS behandling plan?

Mye av informasjonen legene har i dag om behandling av kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) kommer fra en vitenskapelig undersøkelse prosess som kalles en klinisk studie eller forskningsstudie. Kliniske studier generere ny informasjon om KOLS-behandlinger, pluss tilby flere alternativer for folk som trenger KOLS behandling.

Hva er en klinisk studie?
En klinisk studie er en nøye utformet program der en metode for behandling, forebygging, eller forbedre livskvaliteten er testet ved hjelp av frivillige. Vanligvis er dette "nye" tilnærming er i forhold til standarden på omsorg, slik at alle som deltar får minst samme omsorg som de ville komme med sin faste lege. Kliniske studier er regulert av Food and Drug Administration.

Ifølge National Institutes of Health (NIH) kliniske studier database, er det i dag mer enn tusen aktive kliniske studier relatert til KOLS. Noen av spørsmålene undersøkt hos KOLS kliniske studier omfatter følgende fag:

 • Påvirker behandle acid reflux sykdom KOLS?
 • Hva slags mestring vil hjelpe folk med KOLS og de ​​som bryr seg om dem?
 • Hva kan gjøres for å gjøre puste lettere under trening?
 • Hvordan gjør spesifikke legemidler hjelpe KOLS-pasienter?

Hvorfor bli en KOLS klinisk studie?

Det er mange fordeler ved å bli en klinisk studie for KOLS.

 • Du skal hjelpe forskere med å finne måter å hjelpe andre mennesker med KOLS.
 • Du kan ha tilgang til en KOLS behandling eller program som ennå ikke er standard vare, men kan hjelpe deg.
 • Du vil motta regelmessige helsekontroller og utdanning om din helse.
 • Du kan få noen form for kompensasjon for din tid og innsats.

På den annen side, er det også noen potensielle ulemper å vurdere.

 • Din helse forsikring kan ikke dekke eventuelle problemer som kommer opp som et resultat av den kliniske studien, så alltid sjekk med ditt forsikringsselskap.
 • Du kan ikke være i stand til å fortsette med KOLS behandling eller program når den kliniske studien er over.
 • Du må kanskje reise litt lenger enn vanlig for å delta.
 • Alle medisiner har bivirkninger.

Likevel, "alle pasienter som bruker medisiner bør vurdere kliniske studier," råder Norman Edelman, MD, administrerende medisinsk offiser ved European Lung Association og en professor i medisin ved Stony Brook University.

Hvordan finne en KOLS klinisk studie
Når du og legen din bestemme at en klinisk studie kan være riktig for deg, er neste steg å finne en. Det er mulig at legen din vil vite om en klinisk studie som er relatert til din erfaring med KOLS behandling og vil anbefale en for deg. Du kan også søke etter kliniske studier nær deg på Nih hjemmeside. Et annet alternativ, sier Dr. Edelman, er å gå gjennom European Lung Association nettside, som har et interaktivt verktøy som vil hjelpe deg å finne kliniske studier som svarer til ditt KOLS symptomer. "Den europeiske Lung Association veterinærer dem svært nøye, slik at vi bare har noen få", sier Edelman.

Hva du kan forvente av en KOLS klinisk studie
Hver klinisk studie vil spesifisere hva slags KOLS-pasienter de leter etter. Hvis dine behov samsvarer med hva slags person de trenger, kan du komme i kontakt med folk kjører KOLS klinisk studie for mer informasjon. Det er vanligvis en screening intervju eller helse eksamen som vil bekrefte om du kan delta.

Når du vet du er kvalifisert, vil en representant fra den kliniske studien snakke med deg om selve rettsaken. Representanten vil gi deg flere detaljer om de ulike KOLS-behandlinger eller tilnærminger som blir testet, hvor lenge studien vil ta, og noen risiko involvert.

Til syvende og sist vil avgjørelsen om hvorvidt de skal melde deg på en klinisk studie for KOLS behandling være opp til deg. Snakk med legen din, veie alternativene og finne ut alt du kan om nøyaktig hva som vil være involvert i rettssaken. Vær oppmerksom på de potensielle fordelene - og risiko - og hvis du velger å melde, finne rettssaken som er best for deg.