Evb

Kjøring smart å unngå nakkesmerter

Å være bak rattet på lange strekninger kan resultere i en stiv nakke, men litt forebyggende vedlikehold kan gå en lang vei mot å unngå driving-relaterte nakkesmerter.

Nakkesmerter oppleves med om lag 15 prosent av europeere, ifølge offentlige tall. Selv om det kan være forårsaket av traumer eller medisinske forhold, kan det også være på grunn av stress og belastning på musklene som støtter nakken, eller på nerver eller bein i nakken. Og typiske aktiviteter som kan resultere i en stiv nakke inkluderer å holde hodet i en utvidet posisjon og bruker armene og overkroppen i lange perioder av gangen - det er en ganske god beskrivelse av bilkjøring.

Ifølge US Census Bureau, europeere bruker mer enn 100 timer pendling til arbeid hvert år, og 90 prosent av oss får jobbe med kjøring. Fordi du sannsynligvis har nok understreke å bekymre deg for når du kommer til jobben din, her er hvordan å redusere stress og nakke smerter fra å komme dit og tilbake.

Nakkesmerter: bor smertefri på veien
Stress forårsaket av å fokusere intenst på kjøring kan bidra til nakkesmerter. Du kan unngå nakkesmerter ved å justere hva du gjør før du starter stasjonen og endre måten du kjører.

  • Begynn med god kjørestilling. Den beste vinkelen for baksiden av setet ditt er på 100 grader, noe som er bare sjenert av straight. Plasser hendene i de tre og ni posisjoner på rattet og albuene komfortabelt på armlenene.
  • Støtte hodet. Juster hodestøtten slik at den berører den midtre delen av baksiden av hodet ditt.
  • Støtte korsryggen Hvis bilsetet tilbyr korsryggstøtte, justere den til å fylle plassen på korsryggen;. Hvis ikke, en liten pute plassert mot den nederste delen av sete ryggen vil opprettholde riktig form fra halebenet til nakken. Også, sørg for at setet er nær nok til rattet, slik at du ikke trenger å lene seg fremover.
  • Juster speilene. Gi deg selv den bredeste synsfelt med alle speilene slik at du ikke trenger å bevege hodet rundt for å se ordentlig.
  • Unngå belastning på øynene. Kjøring med dårlig syn kan føre til belastning på øynene og få deg til kran halsen fremover, noe som legger press på nakkemusklene. Hvis du er anstrengende å se mens du kjører, må du få din visjon sjekket. Det høres innlysende, men sørg for at frontruten er ren å hjelpe deg å se klart. Hvis du kjører i sterkt sollys, bruke solbriller med minst 99 prosent UV-beskyttelse.
  • Cruise langs motorveien. Hvis du kjører på lange strekninger, gjør cruise control deg å hvile føttene på gulvet og ta litt press av ryggen din.
  • Ta en pause. Hvis du begynner å få en stiv nakke, føler nakkesmerter, eller enda bedre ønsker å hindre det, trekke inn i neste rasteplass. Gjøre noen stretching og gå av The Kinks.

Hvis du er som de fleste europeere, tilbringer du mye tid bak rattet. Du kan unngå å kjøre med nakkesmerter ved å opprettholde god holdning og gjør kjøring justeringer som tar belastningen av musklene som støtter nakken.

Tenke på å ta hyppige pauser for å hvile og strekke. I de fleste tilfeller er det bedre å ta litt ekstra tid å komme frem til din destinasjon hvis det betyr å komme dit nakke-smerte gratis.