Evb

Kalorier: Hvordan vite om du går for lavt

Å spise for få kalorier kan faktisk hemme din vekt-tap mål. Her er hvordan å fortelle om din kalori telling er mot sin hensikt.

Kutte kalorier er tilnærmingen mest Kosten må ta for å møte deres vekt-tap mål. Men hver gang en stund folk tar kalori begrensning for langt, til slutt gjør vekttap tregere og vanskeligere ved å bremse stoffskiftet.

Å finne ut riktig antall kalorier for deg på en daglig basis er avhengig av din alder, kjønn og aktivitetsnivå. Generelt, jo yngre og mer aktiv du er, jo mer kalorier du kan konsumere. Og menn er i stand til å spise mer kalorier daglig enn kvinner. For eksempel, sier det amerikanske Department of Agriculture retningslinjer som kvinner 19-30 år bør spise 2000 kalorier om de har en stillesittende livsstil eller 2400 kalorier hvis de har en aktiv en, for menn på samme alder området er 2400 til 3000 kalorier.

Definere lav-kalori diett

Det virker logisk at hvis kalorier er problemet, ville du ønsker å spise så få av dem som mulig for å få fart vekttap. Som en generell regel, folk trenger minimum 1200 kalorier daglig for å holde seg frisk. Folk som har en anstrengende fitness rutine eller utføre mange daglige aktiviteter trenger flere kalorier. Dersom du har redusert kaloriinntaket under 1200 kalorier om dagen, kan du være skade kroppen din i tillegg til vekt-tap planer.

"Det store bildet er å konsumere nok kalorier med en balanse av næringsstoffer og engasjere seg i fysisk aktivitet for god helse styring for å oppnå ens vekt mål. Forbruker mindre enn 1200 kalorier per dag kan gjøre det vanskelig å oppfylle vitamin og mineral behov via mat, "sier ernæring terapeut Andrea Spivack, MA, RD, LDN, med Penn Behavioral Health ved University of Pennsylvania i Philadelphia.

Fristende som det kan være å fortsette med lav-kalori vekttap plan og bare ta et supplement, Spivack påpeker at det er noen viktige næringsstoffer som bare er tilgjengelig gjennom din diett.

Noen ganger vil overvektige mennesker gå på en svært lav-kalori diett - 800 til 1000 kalorier per dag - for en kort periode for å oppnå en bestemt vekt-tap målet, men deretter vil bytte til et kosthold med mer kalorier for å nå og opprettholde sin ønskede vekt. Et slikt kosthold er vanligvis overvåkes av en lege eller ernæringsfysiolog, slik at det er ernæringsmessig balansert. Dessverre er vekten gjenvinne vanlig etter disse begrenset kalori dietter slutt.

Hvorfor lav-kalori diett bremse stoffskiftet

Hvis du er på en svært lav-kalori diett, lurer du kanskje på hvorfor tallene på skalaen din ikke budging, men kostholdet kompis er slankere av måneden.

Realiteten er at ulike mennesker reagerer forskjellig på lav-kalori diett. Når kroppen merker at maten ikke kan være i rikelig tilførsel, kan det bremse ned stoffskiftet som beskyttelse mot muligheten av sult, selv om du er overvektig og bevisst prøver å gå ned i vekt.

"I noen mennesker, metabolic rate [hvor fort kroppen forbrenner kalorier] er bare litt redusert for å gjøre opp den manglende energi forskjell, mens i andre er det langt større. Det er denne variasjonen i metabolic rate med energi begrensning som forårsaker mye av variasjonen i vekttap mellom mennesker ", forklarer Leanne M. Redman, PhD, en instruktør av menneskelig fysiologi ved Pennington Biomedical Research Center i Baton Rouge, Louisiana Redman og kolleger har studert virkningen av svært lav-kalori dietter på vekttap og andre mål på helse.

Kalorier: er du får nok?

Her er tegn på at du ikke får nok kalorier:

  • Du har en hard tid å holde seg til kosthold plan. Det er vanskelig å holde seg til ekstremt lav-kalori diett, noe som kan skade din langsiktige suksess. Kjedsomhet og sult kan både undergrave din vekt-tap mål.
  • Vekttap er drøye. En studie av 48 overvektige mennesker sammenlignet resultatene av en kalori begrensning diett, kosthold og mosjon, og en normal diett over seks måneder og fant at mange av de som spiser den nedre mengde kalorier hadde stadig langsom metabolisms som tiden gikk av. Dette omsettes til redusert vekttap.

Du kan bruke elektroniske verktøy, for eksempel Min kaloriteller, for å hjelpe deg med å spore ditt daglige kaloriinntak. MCC lar deg sette et mål for daglige kaloriforbruk og kan fortelle deg hele dagen hvordan du gjør.

Hvis du fortsatt er interessert i en lav-kalori diett, bør du oppsøke lege eller ernæringsfysiolog som kan hjelpe deg å lage en ernæringsmessig balansert diett som ikke vil forlate deg sulten og frustrert.