Evb

Jillian Michaels: matvarer som brenner fett

Daily Dose Med Jillian Michaels

På 'daglige dose med Jillian Michaels,' Jillian fremhever noen matvarer som kan hjelpe Kosten forbrenne fett og muligens også øke metabolismen. Her er hennes liste.

Når du prøver å gå ned i vekt, er det daglige kaloriinntaket som å gå på stram line: Forbruker for mange kalorier, og du vil treffe et vekttap platå eller opp i vekt, spiser for få kalorier, og stoffskiftet vil stall. Og når du bremse stoffskiftet, komme tilbake til den opprinnelige frekvensen av kalori brenning kan være vanskelig, om ikke umulig.

Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å holde stoffskiftet på sporet og kroppen brenner fett. Selv om det er bare én sann måte å øke din basal metabolic rate, som er satsen kroppen naturlig forbrenner kalorier (ved å øke kroppens muskelmasse), kan de matvarer du velger hjelpe til med fettforbrenningen.

I en fersk episode av Daily Dose Med Jillian Michaels, anmeldt Jillian og hennes co-host Janice noen av de beste matvarer som kan bidra til å brenne fett, takket være deres antioksidanter og hormon-regulerende egenskaper. Her er en titt på noen av Jillian sin f avorite fett-brenning mat.

Grønn te. Studier har vist at regelmessig inntak av grønn te kan moderat fremme vekt og fett tap. Hemmeligheten til grønn te er fettforbrennende effekt er dens katekiner, antioksidanter i te som bekjemper frie radikaler og fremmer sunne celler. En kopp grønn te inneholder mellom 50 til 100 milligram av katekiner, og det meste av forskningen viser at du må drikke omtrent fem kopper grønn te hver dag for å se en fettforbrennende effekt.

"Det kan ikke skade om du bare nippe det hele dagen," Jillian sier. "Det holder deg hydrert, og du får alle de antioksidanter og deres kreft-bekjempelse effekter."

Omega-3 fettsyrer. En daglig dose av omega-3 fettsyrer, enten gjennom et supplement eller en naturlig kilde som laks, øker vekt-tap innsats når det kombineres med trening mer enn trening alene, en studie ved University of South Australia funnet. Forskere sier dette er fordi omega-3 fettsyrer er flerumettede fettsyrer som kan øke forbrenningen, men at trening er også nødvendig for å høste denne fordelen. Studier har vist at bare noen få porsjoner fisk per uke kan hjelpe med fett tap i stedet for tilskudd.

Pistasjnøtter. Den enkle handling å bytte pistasjenøtter for de andre favoritt salte snacks har vist seg å gi vekttap, uten ekstra innsatsen som kreves. En fersk studie viste også at pistasjenøtter kan forbedre symptomer på metabolsk syndrom, som for eksempel blodtrykk, insulin nivåer, og blodsukkernivået.

"Den andre tingen om pistasjnøtter er at det tar en stund å åpne dem opp, og det kommer til å bremse spise ned," Jillian sier. "Du kommer til å huse en gigantisk pose med nøtter som du ville chips."

Granateple. Både granateple og granateple olje har vist seg å bidra til å brenne fett hos overvektige og redusere betennelse i kroppen, noe som kan redusere risikoen for hjertesykdom og kreft. Noen nyere studier har også funnet at å spise granatepler kan bidra til å forebygge fedme og diabetes i både mus og mennesker.

"Disse små guttene er anti-inflammatorisk og antioksidant bomber," Jillian sier, "som er bra for din generelle helse."