Evb

Insulin for type 2 diabetes

Mange personer med type 2 diabetes må ta insulin. Eksperter er uenige om når personer med type 2 diabetes bør begynne å ta insulin.

  • Noen leger mener at insulin ikke bør brukes til å behandle de fleste mennesker med type 2 diabetes, fordi disse menneskene produserer insulin, er resistente mot insulin, og insulin kan føre til vektøkning. De mener at insulin ikke kommer til hjertet av problemet, som ikke er i stand til å bruke insulin effektivt. Men etter hvert mange mennesker med type 2 diabetes må ta insulin fordi over tid deres bukspyttkjertelen produserer mindre og mindre. Når bukspyttkjertelen ikke lenger produserer nok insulin, eller slutter å produsere det, er insulin injeksjoner trengs.
  • De fleste leger tror at siden insulin oppnår målet om å senke blodsukkeret, er det et levedyktig alternativ behandling for personer med type 2 som har problemer med å kontrollere blodsukkeret gjennom livsstilsendringer og / eller muntlig medisiner.
  • Et økende antall leger bruker insulin som et første-linje behandling, sammen med kosthold, for personer med type 2 diabetes.

Når bør insulin brukes?

Hvis du nylig har blitt diagnostisert med type 2 diabetes, kan det hende du har fått insulin på grunn av svært høyt blodsukker (over 400 mg / dl) og enten tegn på veldig høyt blodsukker (hyperosmolær stat) eller symptomer på mild høyt blodsukker (fatigue, økt tørste og vannlating). Denne første dose insulin ble trolig brukt til raskt å kontrollere tilstanden.

  • De fleste leger vise insulin som et behandlingsalternativ for personer med type 2 diabetes som ikke har respondert tilfredsstillende på andre metoder for blodsukkerkontroll. De tror at fordi det er ofte en vanskelig livsstil justering for folk å lære å injisere seg selv med insulin og fordi risikoen for lavt blodsukker episoder er større, er det best å reservere insulin for når andre, mindre vanskelige metoder mislykkes.
  • Andre mener at hvis du er i stand til å oppnå bedre blodsukkerkontroll med insulin enn uten den, bør du vurdere det som en behandling for diabetes.

Ulemper med insulin bruk

  • Injisere deg selv med nåler kan være litt ubehagelig. Selv om det i utgangspunktet kan være vanskelig å gjøre injeksjoner, blir de fleste vant til det.
  • Behovet for injeksjoner 1-4 ganger om dagen betyr å måtte bære forsyninger med deg, å finne steder å gjøre injeksjoner, og huske å gjøre dem på de riktige tidsintervaller.
  • Insulinbehandling kan bli dyrt avhengig av din forsikring. Utgiftene ved insulinbehandling inkluderer kostnadene for utstyr så vel som insulin selv.
  • En overdose av insulin kan være farlig. Mens personer med type 2 diabetes som behandler deres tilstand med livsstilsendringer vanligvis bare trenger å bekymre deg for høyt blodsukker, folk på insulin må også være oppmerksom på tegn på lavt blodsukker.
  • Ved hjelp av middels eller langtidsvirkende insulin krever at du spiser måltider på de riktige tider og i riktige mengder for å forebygge lavt blodsukker eller høyt blodsukker.