Evb

Ingen flere unnskyldninger: velge en treningsøkt plan og begynne å trene

Noen mennesker har alltid en grunn til ikke å holde seg til en treningsøkt rutine. Er du en av dem? her er hvordan å slutte å lage unnskyldninger og begynne å trene.

Noen mennesker synes alltid å ha en grunn til at de ikke kan følge en treningsøkt plan. Men uansett hvor mange unnskyldninger du kan tenke for ikke å få til en fitness rutine, ingen er så god som den største grunnen til å begynne å trene - og det er din helse.

Her er noen vanlige grunner folk sitere for å ikke starte en treningsøkt rutine - og måter å overvinne disse unnskyldninger.

"Jeg har ikke tid"

Dette synes å være den mest populære unnskyldning folk bruker for å unngå en vanlig trening rutine, og det kan være gyldig. Men mens din tid kan være begrenset, betyr det ikke at du ikke kan trene - fordi du ikke trenger så mye tid som du tror.

"Ha en plan som vil redusere tiden du trenger å bruke på treningsstudio," sier Jim Benson, MS, en sertifisert fitness profesjonell med Snap Fitness i Lexington, Ky Du kan presse inn en god treningsøkt rutine på bare 30 minutter.

"Fremskynde treningen ved å bruke en raskere tempo mellom settene og pådriver for en større intensitet", sier Benson. Det betyr å jobbe litt hardere enn litt lenger, og ikke la deg selv så lenge av en hvileperiode mellom øvelsene. Du kan brenne så mange kalorier i en veldig tøff 30-minutters trening rutine som du kan i en mer avslappet, 60-minutters treningsøkt rutine. Merknader Benson, "Innser at du kan få mye gjort i løpet av kort tid bør være fokus. "

"Jeg har andre oppgaver"

Benson sier at en vanlig unnskyldning han hører fra folk er at de har en familie avhengig av dem, og de kan ikke rettferdiggjøre å ta tid for seg selv. Men, sier han, "hvis du fokuserer for mye på å ta vare på alle andre, du kommer til å miste din egen måte. Du må ta vare på deg selv først, slik at du kan hjelpe andre."

Ikke se på trening som en luksus - Tenk på det som en viktig aktivitet familien trenger deg til å gjøre det som i sin tur, kan du ta vare på dem.

"Jeg har prøvd alt og ingenting fungerer"

Selv om det er umulig, sier Nate McConnell, eier av Bodies of Empowerment Personlig Trening i Crescent Springs, Kentucky, det stopper ikke mange av hans klienter fra å bruke denne unnskyldningen for å unngå stikker med sin trening plan.

Hvis du ikke miste vekt og komme i form, må du endre din trening rutine fordi noe vil fungere for deg. Prøv en annen aktivitet, en som du kan nyte mer, eller søke en objektiv mening om hva som kan gjøre treningen bedre, kanskje ved å investere i et par økter med en personlig trener som hjelper deg å forbedre din trening plan.

"Jeg skal starte neste uke"

Andre vanlige trening fallgruvene inkluderer sommel og mangel på motivasjon. Det kan være vanskelig å motivere deg selv til å begynne å trene når du sitter på en sofa og ser på TV virker så mye morsommere.

Uansett hva du venter på - mer tid, mer penger, bedre vær - du bare kaste bort tid. I stedet foreslår McConnell, fokusere på hvorfor det er så viktig å trene, og gjøre opp tankene dine at det er ingen bedre tid å starte enn akkurat nå. Hver dag er en ny dag og en ny mulighet til å begynne å trene.

"Jeg liker ikke Working Out"

Noen mennesker kan unngå å arbeide ut fordi de rett og slett ikke liker å trene. Men du trenger ikke å svette i et treningsstudio hver dag eller bruker utallige timer på en øvelse maskin til å komme i form. Du må bare komme i bevegelse: En treningsøkt plan kan omfatte ulike typer treningstimer, spill og sport, og til og med hobbyer du liker. Fotturer, fotturer, svømming, sykling, hagearbeid, og selv kraftig rengjøring av huset kan være god trening. Grab noen venner og planlegge en ukentlig runde tennis, basketball eller volleyball, ta en kickboksing eller yoga class, eller skru opp musikken i huset ditt og dans av deg selv i 30 minutter et par ganger i uken. Finne ut noe du liker å gjøre som får deg i bevegelse - det er så enkelt som det.

Uansett hvor gyldige du tror en bestemt unnskyldning er for ikke å trene, det er en måte å overvinne den. Din helse er den beste grunnen til å bli aktive og gjøre øvelsen en del av din daglige rutine.