Evb

Hvorfor hoppe over måltider undergraver vekttap

Neste gang du hopper over et måltid, ta hensyn til hva som skjer: spiser du mer på følgende måltidet og spise alle feil mat? finne ut hvorfor spise regelmessig er en bedre innsats for din vekt-tap programmet.

Forlater hjemmet om morgenen uten å spise frokost, arbeider gjennom lunsj med bare urte te i hånden, faste hele dagen i forberedelse til en feirende måltid på kvelden - hoppe over måltider som dette, spesielt på regelmessig basis, er egnet til å svekke din vekt- tap innsats.

"Sult kan være en kraftig trigger for å spise og overspise," sier kostholdsekspert Molly Gee, RD, med, av avdeling for medisin ved Baylor College of Medicine i Houston.

Hvis du hopper over ett måltid, da kommer du til det neste er du sannsynligvis kommer til å velge større deler av feil type mat, og du kan ikke være fullt klar over denne effekten selv når du spiser det større måltid. Gee sier å opprettholde gode energinivå og føler full, bør du spise hver 4-5 timer.

Vekttap: måltidet oftest hoppet

"Det er vanskelig å komme inn alle de nødvendige næringsstoffene uten inkludert frokost," sier Gee.

Til tross for fordelene med frokost, selv noe lite og lett, er det måltidet som oftest hoppet. En sunn frokost - hele korn, protein og frukt i stedet for en ost dansk eller skål med sukkerholdig frokostblanding - bidrar til å få din metabolisme av til høyre start og har vist seg å holde følelser av sult i sjakk, noe som gjør det lettere å holde deg til din diett for resten av dagen.

Som et eksempel på nytten av regelmessige måltider, Gee siterer resultater fra studier av data fra National Weight Control Registry som viste folk som klarer mistet opptil 72 pounds og deretter opprettholdt sin vekttap var for fem år eller mer mer sannsynlig å spise frokost og for å opprettholde et konsekvent spise mønster over ukedager og helger enn de som ikke opprettholde sitt vekttap.

Og det er ikke bare din vekttap som er i fare når du hopper over måltider, men vekten av familien din også. En fersk studie av helse og kosthold vaner av 2500 par tenåringsbarn tvillinger, søsken eller halvsøsken viste at de som familie hoppet måltider var mer sannsynlig å bli overvektige eller overvektig.

Vekttap: hvorfor er du hopper over måltider?

Hvis du har en vanlig spising rutine, har du sannsynligvis ikke vil ønske å hoppe over et måltid. Men det er mange grunner til at folk hopper over måltider. Untangling disse grunnene kan hjelpe deg å komme tilbake på sporet:

  • Snacking. Mindless snacking, som inkluderer å ha kalori-laden drikker som brus, kan bety at du ikke er sulten ved måltid ganger. En studie av snacking atferd fant at de som snack på rømmen, om natten, mens du ser på tv, eller av og på hele dagen er også sannsynlig å hoppe over et måltid. Snacking er også knyttet til overvekt.
  • Convenience. Med travle hverdag kan det være lett å hoppe over et måltid eller frata spise. Hvis dette er ditt dilemma, prøve å holde sunne grip-and-go mat rundt for de altfor travle øyeblikk.
  • Belte-innstramming. En fersk undersøkelse av mennesker som mistet sine hjem på grunn av foreclosure fant at tre av fem hadde hoppet over måltider på grunn av kostnadene av mat. Finn ut om rimelig måltid planlegging og andre ressurser for å hjelpe deg å spise sunt og regelmessig.

Vekttap: gjøre opp for en savnet måltid

Selv ernæringseksperter rynke på hyppige måltid hoppe, vil tider kommer opp når man vil hoppe måltider er uunngåelig. Her er hvordan du gjør det slik at du fortsetter å møte dine vekt-tap mål:

  • Ikke gjør det til en fast vane.
  • Sørg for å holde din daglige kalori og ernæring inntak jevn og balansert over de resterende måltidene av dagen.
  • I stedet for å hoppe over et måltid, øke øvelsen lengde eller intensitet hvis det daglige kaloriene er snikende opp over målet ditt.
  • Forbered deg på å være mer sulten enn normalt ved neste måltid og ha en plan for hva du vil velge å spise.

Over lang tid, vil hoppe over måltider sannsynlig skade din vekt-tap programmet. Det beste alternativet er å utvikle sunne spisevaner strategier som holder deg på sporet.