Evb

Hvorfor frokost er nøkkelen til vekttap

En sunn frokost gjør det lettere å gå ned i vekt. Og det er andre fordeler, som bedre konsentrasjon, mer styrke, og større utholdenhet.

På jakt etter bevis for de helsemessige fordelene av frokost? Ifølge forskere ved University of Florida, barn som spiste frokost konsekvent generelt forbrukes mer kalorier hver dag, men hadde mindre sannsynlighet for å bli overvektige. Den samme studien viste også at å spise frokost kan forbedre hukommelsen, testresultater og skolegang.

Ikke bare for barna: hvor viktig frokost

Etter en natt uten mat, trenger kroppen din bensinstasjoner for å komme gjennom dagen. "Tenk om ordet" frokost ", sier Tallahassee, Florida-baserte kostholdsekspert Evette O'Connor, MS, RD. "Det betyr bokstavelig talt å" bryte fort, 'de 8 eller 10 timer kroppen din har gått uten mat. Når du ikke spiser frokost, har kroppen din å påkalle andre nærings-butikker for å fungere. Det er akkurat som bilen din. Du kan ikke kjøre uten gass, og kroppen din vil ikke fungere optimalt uten påfyll av sitt drivstoff. "

Tilstrekkelig drivstoff kroppen har indirekte fordeler. Folk som hopper over frokosten ofte føler seg mer sliten, irritabel og rastløs i morgen. Folk som spiser frokost har en bedre holdning til arbeid, mer styrke og utholdenhet, og bedre konsentrasjon - som alle er avgjørende for å holde seg med en diett og en øvelse programmet.

"Folk sier ofte til meg at" jeg blir sulten oftere hvis jeg spiser frokost ", men det er en god ting", sier O'Connor. "Det betyr stoffskiftet er oppe og går, noe som betyr at kroppen brenner drivstoff, eller kalorier. Og fordi spise gir deg energi, du føler deg bedre og er mer sannsynlig å være i stand til å kjempe mot trangen til å overspise."

Frokost øker vekttap

Å spise frokost å gå ned i vekt synes motstridende, men hvis du overvåke hva du spiser, sammen med hvor mye du spiser, er det mulig å opprettholde eller gå ned i vekt. "En tommelfingerregel er å spise mellom 300 og 500 kalorier til frokost", sier O'Connor. "Og ikke bekymre deg om å spise frokost på farten - det viktigste er å bare spise den."

Hva som er en god frokost? Fiberrikt korn og frisk frukt er sunne valg som krever litt forberedelse. Andre muligheter er:

  • Yoghurt, müsli, og lav-fett granola barer for on-the-go valg
  • Engelske muffins med fettfattig ost og tomat skiver
  • Fersk ananas biter, lav-fett cottage cheese, og en bit av hel-hvete toast
  • Hel-hvete pita fylt med hardkokte egg
  • Havregryn, havregrøt eller annen varme frokostblandinger toppet med ost
  • Hjemmelaget "egg McMuffin" med egg eller egg erstatning, kanadiske bacon og fettfattig ost
  • Tortilla med deli kalkun og fettfattig ost

Hvis du ikke liker tradisjonell frokost matvarer, foreslår European Dietetic Association alternativer som en peanøttsmør og banan sandwich på hel-hvete brød eller leftover ris blandet med yoghurt, drysset tørket frukt og nøtter, med kanel.

Mens noen valg er mer ernæringsmessig enn andre, innrømmer O'Connor at selv en håndfull stk saltet kjeks eller et glass juice er bedre enn begynnelsen dagen med ingenting i magen: «Ja, du kan ha noe sunnere, men hoppe-start din metabolisme vil hjelpe kroppen forbrenne kalorier i løpet av dagen, og brenne kalorier er avgjørende for vekttap. "