Evb

Hvordan komme ut av en treningsøkt brunst

Bored med trening? få en ny start med en ny treningsøkt.

Hvis du har gjort de samme øvelsene som en del av den samme treningsopplegg - bruker de samme gamle maskinene, tar de samme klassene, og gjør de samme repetisjoner - for alderen, kan du være i en treningsøkt brunst. Hvis du bare ikke nyter treningsøktene noe mer eller ikke får den samme tilfredsstillelsen eller resultater du brukte til å nyte, kan det være tid for en makeover.

Din fitness rutine: spice opp treningen

Hvis du tvinger deg selv til å gå til helsestudio og ser på klokken i løpet av en treningsøkt eller kutte ut litt tidlig (eller unngå gym helt), kan det være på tide å prøve en ny fitness rutine før du gir opp.


Relatert: prøv en alvorlig øvelse utfordring


Hvis du prøver allerede måter å slå opp ting - for eksempel å bringe sammen en venn, lytte til musikk eller se på TV - og det er den treningen du er lei av, kan du prøve disse forslagene:

  • Arbeid med en personlig trener. Hvis du føler at din fitness rutine fungerer ikke lenger, eller du er på et tap for ideer om hvordan å innlemme nye bevegelser i din rutine, ta noen økter med en personlig trener. Trenere kan hjelpe deg å komme opp med nye øvelser som kan være både morsomt og effektivt.
  • Ta en pause fra treningsstudioet. Du kan fortsatt få en god treningsøkt uten å gå til et treningsstudio. Hvis været er fint, ser for utendørs muligheter for trening. Spille tennis, golf, gå en tur, gå eller kjøre utenfor, eller bade på en lokal bassenget.
  • Prøv en ny øvelse klasse. Hvis du har vært trener på egen hånd på maskiner eller et spor, prøve å ta en klasse. Mange treningssentre tilbyr et utvalg å velge mellom, for eksempel spinning, kickboksing, yoga, eller fitness boot camp. Se deg rundt i byen for andre treningssentre som interesserer deg, yoga eller kampsport studioer vanligvis tilbyr en rekke klasser også.

Din fitness rutine: å justere treningen for nye resultater

Hvis du føler at du ikke får de resultatene du ønsker, det er et tegn på at du kanskje må justere din fitness rutine. Å være konsekvent og gjør øvelsene riktig er viktig. "Hvis folk er konsekvent, det er det viktigste - og hvis de gjør øvelsene riktig," sier Jody Svømmer, en øvelse spesialist og eier av et treningsstudio i Louisville. "Da de vil ha fordeler. Men de ville ha flere fordeler hvis de blandet opp øvelser og intensitet. "


Relatert: når du er selvbevisst om trening


Øke intensiteten på treningen har sine fordeler, men Svømmer advarer mot å gjøre det for utfordrende, enten mentalt eller fysisk. Og hvis du fortsatt tror du ikke oppnå det du trenger til med treningen din, bør du vurdere å få hjelp. "Da er det på tide å ansette en trener," Svømmer sier.

Din fitness rutine: hvordan å fortelle om det fungerer

Enten du forvise trening kjedsomhet eller finjustere din fitness rutine for bedre resultater, er bunnlinjen som du vet rutine er vellykket hvis du føler deg bra. "Hvis du føler deg bedre når du forlater enn når du kom inn døren, så er det et vellykket program," sier Svømmer.

Hvis du er frustrert og lei på treningsstudio, ikke gi opp på trening. Finn nye fitness rutiner som du liker og ser frem til, og feste med dem. Prøver alltid å holde treningsøktene nytt og spennende, så du vil ikke falle inn i en treningsøkt brunst.