Evb

Hvordan å opprettholde en aktiv livsstil

Holde seg i form og aktiv kan bidra til å holde deg fri for hjerte-og karsykdommer, men det tar dedikasjon.

Trening og en aktiv livsstil gå en lang vei mot å hjelpe forebygge hjerte-og karsykdommer. Generelt er de med sunnere hjerter har en lavere dødelighet. Men hva er egentlig en aktiv livsstil, og hvordan kan du sikre at når du har begynt å trene, vil du fortsette?

Ber om hjelp til å starte et treningsprogram

Det kan ikke virke lett å begynne å trene, men Irv Rubenstein, PhD, grunnlegger og president av trinn, Inc., en personlig egnethet opplæring selskap i Nashville, Tenn, og en sertifisert etter rehabilitering spesialist, sier at det å finne noen til å hjelpe deg kan være svaret.

"Hvis du ikke kan finne en konsistent blokk av tid til å gjøre øvelsen, får deretter startet kan kreve en avtale med en trener, en venn, eller en gruppe, noen å være ansvarlig for," sier Dr. Rubenstein. "Jeg har jobbet med folk som har en unnskyldning for ikke å gjøre noe på egen hånd, men som er perfekt innhold får alle deres egnethet i ved å se en trener to ganger i uken."

Bygg en aktiv livsstil

Rubenstein foreslår å gjøre en forpliktelse til å gjøre noen svært minimale endringer i livsstil, som å gå 10 til 15 minutter tre eller fire ganger per uke. Deretter kan du gradvis legge til to minutter til hver gange til du er i stand til å gjøre 30 minutter. På dette tidspunktet, sier han, "Kutt tilbake protokollen og legge til en dag, så over tid, øker dager og minutter til du er i stand til å gjøre minst 30 minutter de fleste dagene i uken."

Er å vandre nok fysisk aktivitet?

Turgåing er en ideell trening for nybegynnere fordi det er tilgjengelig og gjennomførbart. Turgåing er en kardiovaskulær eller aerobic trening, som hjelper hjertet jobbe hardere. Det finnes andre typer trening som er anaerob, for muskel styrke og fleksibilitet.

Før du begynner å trene

Før du starter et treningsprogram, sørg for at øvelsene du velger er riktig for deg. Det er spesielt viktig å snakke med en lege hvis du har noen av følgende:

  • Tidligere hjerteproblemer eller en familie historie av kardiovaskulær sykdom
  • Kroniske sykdommer, slik som diabetes eller hypertensjon
  • Bein eller ledd problemer, for eksempel leddgikt
  • Eventuelle helse problem som du tar reseptbelagte medisiner

Du må også snakke med legen din dersom:

  • Du røyker
  • Du er overvektig
  • Du er over 50 (kvinne) eller 45 (man) og ikke vant til å trene

Hvor mye tid bør du vie til fitness?

Selv om alle er forskjellige, kan også bare 30 minutter per dag bidra til å forebygge hjertesykdom. Men Rubenstein sier, "avhenger mye på det punktet hvor du begynner. Fit folk må jobbe hardere for å forbedre deres hjerte helse, uskikket bare nødt til å gjøre noe ".

"For det meste," fortsetter han, "yngre mennesker - si under 45 - må gjøre mer for å holde sine hjerter sunt enn de eldre folk, i frekvens, intensitet, og kanskje varighet."

Eldre mennesker som ikke er i form kan trenge bare 15 til 30 minutter med aktivitet noen få dager per uke for å se forbedring. Men, sier Rubenstein, "Optimal hjerte helse krever over 30 minutter nesten hver dag i et moderat tempo, eller 15 til 20 minutter tre til fire ganger i uken på en intens tempo."

Komme inn i en fitness rutine

Hvis du får det til en vane å trene regelmessig, har du sannsynligvis ikke vil ønske å bryte vanen. "Lag en vane sakte, én endring av gangen," Rubenstein antyder. "Hold oversikt, på en kalender, fortrinnsvis en som er synlig og åpen til enhver tid." Og bare forplikte seg til det du vet du kan gjøre på det aktuelle tidspunktet.

Bryte ut av et treningssenter brunst

Like ille som å ikke kunne holde seg til en rutine er å bli sittende fast i en brunst og ønsker å slutte. Rubenstein sier at dette skjer med omtrent alle, selv store idrettsutøvere. "Først, vurdere hva du har gjort. Hvis det er blitt slik at du sår eller skade, ta litt fri fra den aktivitet eller endre til en annen som ikke overstress ikke vondt delen (e). "

"Second, redusere din forpliktelse til håndterbart nivå. I stedet for 3-5 treningsøkter per uke, gjør ett femtinitti treningsøkter for et par uker. Hvis kjedsomhet er gjennomgripende, finne et alternativ. I stedet for å jogge, svømme - komme seg ut av treningsstudio eller utendørs. I stedet for vekt trening, kjøre eller sykle ute, i stedet for kampsport, prøv vekttrening, cardio, yoga, eller noen annen sport ".

Men den virkelige motivator er ditt ønske: Du må ønske å trene. "Ærlig vurdere hva du kan eller vil gjøre," sier Rubenstein, og være realistisk i dine valg og dine mål.