Evb

Hvordan å miste de siste 10 pounds

Noen ganger slanking kommer ned til de siste gjenstridige 10 pounds. Telle kalorier, mosjon og andre vekttap strategier kan hjelpe.

Ti pounds er et magisk tall for mange mennesker. Hvis du har mye å tape, motiverer 10 pounds deg å holde telle kalorier og videre. Og på slutten av en diett, ligger 10 pounds den gylne vei til mållinjen.

Det er ingen stor hemmelighet å miste 10 pounds, sier eksperter. Suksess avhenger til syvende og sist om å brenne flere kalorier enn du spiser. Det er mulig å gå ned i vekt bare ved å kutte ned på kalorier eller bare ved å trene, men den mest effektiv og sunn måte å gå ned i vekt er å gjøre begge deler.

Hvordan å miste 10 pounds

Her er en multi-trinns plan for å hjelpe deg å nå målet ditt:

Trinn 1:. Registrere hva du spiser En detaljert mat journal er et flott verktøy når du teller kalorier, men kan være så mye mer. Som du kosthold, se etter mønstre som viser deg måter å forbedre din plan. Gjennomgå journal for:
 • Gangene du begjærer mat, sørg for at du har sunn, kalorifattig snacks å strekke seg.
 • Muligheter til å erstatte fett - damp-kokk mat med vann i stedet for i olje, prøv sennep på en sandwich i stedet for majones, og duskregn fettfri dressing på salaten din.
 • Porsjonsstørrelser som er for store, skala tilbake.
 • Høy-kalori drikker, inkludert brus, søt te, søtet eller smaksstoffer melker, søtet kaffe, alkohol og juice, erstatte med vann, lettmelk, eller sukkerfrie drikker.
 • Høy-kalori tillegg til kalorifattig mat - hoppe over ost og nøtter på salater og smør på potetene, for eksempel.
Trinn 2:. Plukke en kalori-telling mål "Definitely å ha en realistisk vekt målet virker fornuftig," sier kostholdsekspert Jenna Anding PhD, RD, avdeling for ernæring og matvitenskap ved Texas A & M System ved College Station. "Eliminere 500 kalorier om dagen kan bidra til å fremme en ett pund per uke vekttap. Økt fysisk aktivitet kan også bidra til å fremme vekttap. "

Her er hva du trenger å vite om å telle kalorier:

 • Mål å miste opp til to pounds en uke, eller en prosent av din totale kroppsvekt hvis du er over 200 pounds.
 • Du kan miste 10 pounds på mindre enn 10 uker hvis du kutter ut eller brenne mer enn 500 kalorier daglig. Den beste måten er å gjøre begge deler - kutte ned på kalorier og øke mengden du forbrenner gjennom trening.
 • Ikke spise mindre enn 1200 kalorier om dagen. Kroppen din vil oppdage en "sult" tilstand og vil gå tilbake til lagring av kalorier i stedet for å brenne dem.
 • Bruk vårt online verktøy for å hjelpe deg telle kalorier.
Trinn 3:. Spise fylling, kalorifattig mat Skifte høy-kalori mat med lavere kaloriinnhold, vil store volum matvarer holde deg mett lenger:
 • Øk grønnsaker på tallerkenen din. "Ved å endre mat, slik at du fortsatt liker det, men å senke kalori tetthet, kan du lure deg selv til å føle full på færre kalorier", forklarer Barbara Rolls, PhD, professor i ernæringsvitenskap ved Pennsylvania State University i University Park, Penn. Matvarer med mye vann i dem, for eksempel grønnsaker, frukt og supper, kan hjelpe deg å miste vekt (minst 2 pounds mer per år enn folk som bare følger en lav-fett diett), sier Rolls.
 • Øk din bruk av grønnsaker i blandede retter som gryteretter eller lapskaus.
 • Begynn med suppe. Starter måltidet med en suppe av mindre enn 200 kalorier kan redusere kaloriinntaket fra hovedretten med 20 prosent.
 • Begynn med frukt. Spise en rå eple før et måltid holder deg mett lenger, og vil kutte ned på ditt kaloriforbruk med om lag 15 prosent.
 • Få nok lean protein i løpet av dagen.
Trinn 4:. Trening Folket mest vellykkede på å miste vekt og holde den av å finne måter å utøve nesten hver dag. Du kan brenne 100 til 200 kalorier daglig med 30 til 45 minutter med rask gange, og du kan bryte opp den tiden i segmenter i løpet av dagen hvis det er enklere for deg.

Du kan miste 10 pounds til enhver tid med dedikert innsats, selv om det kan føles lettere i begynnelsen av en diett når du er mer fokusert og opplagt. Kroppen din også føler at du har gått ned i vekt og har en naturlig tendens til å få den tilbake. Ved å utvikle gode ernæringsmessige og mosjonsvaner tidlig, er det mer sannsynlig å miste de siste 10 pounds og holde dem av.