Evb

Hvordan å miste 20 pounds

En fokusert strategi vil hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Telle kalorier og får aktiv vil hjelpe.

Søk på nettet og du vil finne dusinvis av nettsteder lovende til å fortelle deg nøyaktig hvordan du miste 20 pounds (eller mer), ofte med hyped-up påstander om rask suksess, som å miste vekt i 30 dager eller "bare seks uker!" Realiteten er at å miste 20 pounds er et oppnåelig mål hvis du bruker påvist strategier, som for eksempel å telle kalorier. Denne tilnærmingen kan ta litt lengre tid enn de mirakel dietter, men det vil faktisk fungerer og hjelpe deg med å utvikle sunne vaner for å holde vekten av, og til og med miste mer, hvis det er målet ditt.


Relatert: 10 trinn for å miste vekt raskere

Miste 20 pounds: hvorfor telle kalorier saker

"Å ha en realistisk vekt målet virker fornuftig," sier kostholdsekspert Jenna Anding, PhD, RD, av avdeling for ernæring og matvitenskap i Texas A & M System ved College Station. "Eliminere 500 kalorier om dagen kan bidra til å fremme en ett pund per uke vekttap. Økt fysisk aktivitet kan også bidra til å fremme vekttap. "

For å telle kalorier for å arbeide, må du gjøre litt matte (det er greit å jukse og bruke en kalkulator). Hvis du ønsker å miste 1 kilo i uken (det er trygt å miste opp til 2 pounds en uke eller en prosent av kroppsvekten din, hvis du veier mer enn 200 pounds), som betyr at du må kutte ut eller brenne gjennom trening om 500 kalorier om dagen. Men husk å ikke spise mindre enn 1200 kalorier daglig, slik at kroppen din ikke trekke inn i sult modus. En reduksjon på minst 500 kalorier om dagen betyr at du kan miste en kilo hver uke eller 20 i pounds i ca fem måneder.


Relatert: 13 del kontroll hemmeligheter

Miste 20 pounds: vellykkede strategier

Her er fire diett sannheter å hjelpe deg å nå dine mål:

  • Kutte ut søte drikker er ikke forhandles om. Søt te, brus og smakstilsatt og sukret melker, vann og kaffe alle må gå. Drikke rent vann, lettmelk, og sukkerfrie drikker i stedet. En studie av 810 voksne mellom 25 og 79 år viste at etter 18 måneder, de som kuttet ut søte drikker hatt større vekttap enn de som kuttet ned på mat kalorier. En mulig årsak: Mens kroppen din gir deg beskjed når den er full av mat, er det ingen måte for kroppen å fortelle deg når du har maxed ut på flytende kalorier.
  • Fysisk aktivitet hjelper å telle kalorier. Være fysisk aktive brenner kalorier mens det forbedrer din generelle helse. Sikt i 30 minutter om dagen de fleste dagene i uken. En rask 30 - til 45-minutters gange forbrenner 100 til 200 kalorier. Hvis du kan brenne 200 kalorier gjennom trening, trenger du bare å kutte ut 300 kalorier i mat eller drikke for å nå ditt daglige kalori-cutting mål.
  • Strategisk spise mindre dråper vekt En studie av 811 overvektige mennesker som deltok i fire populære dietter funnet at om dietter var lav-fett, høy-protein, eller en kombinasjon gjorde ikke saken -. Vekt-tap suksess avhenger av å kutte ut kalorier. Faktisk kan du fortsette å spise fylle deler hvis du bare erstatte høy-kalori mat med kalorifattig mat som inneholder mye vann, som frukt og grønnsaker. En studie av 97 overvektige kvinner som spiste enten en lav-fett diett eller en lav-fett kosthold med frukt og grønnsaker fant at de som understreket frukt og grønnsaker tapt opptil fem pounds mer.
  • Journalføring fører til suksess. Telle kalorier er lettere hvis du skriver ned (eller skriv inn) hva du spiser, inkludert porsjonsstørrelser og detaljer som krydder du kan ha lagt til. "Forskning har vist at trening og journalføring virkelig gjøre en forskjell i langsiktig vektkontroll," sier Gail Curtis, assisterende professor ved Wake Forest University Health Sciences i Winston-Salem, NC En detaljert journal vil hjelpe deg å identifisere dine suksesser og fastslå hvor du kan kutte ekstra kalorier eller erstatte høy-kalori mat med kalorifattig seg.

Med målrettet arbeid kan du bruke disse sannheter for å miste 20 pounds i 20 uker eller mindre. Så får flytte!