Evb

Hvordan å bygge muskler for bedre holdbarhet

Å forbedre helse og livskvalitet som du blir eldre, er hemmeligheten å bygge muskler. Disse toning øvelser er en flott måte å legge til denne type fitness rutine til din velvære plan.

Hvis du sjekker Centers for Disease Control and Prevention (CDC) retningslinjer for trening i år, vil du legge merke til noe annerledes. Mens CDC pleide å bare anbefale noen typer utøve noen dager i uken, anbefaler det nå både hjerte-aktiviteter og toning øvelser i form av styrketrening. Spesielt er europeere 65 år og eldre oppfordres til å lære å bygge muskler og gjøre muskel-styrke aktiviteter som fungerer alle de store muskelgruppene (bein, hofter, rygg, armer, skuldre, bryst og mage) minst to ganger i uken.

Hvorfor denne endringen til regjeringen anbefalingene? Eksperter nå skjønner hvor viktig toning øvelser for din generelle helse og levealder. "Hver helsepersonell vil være enig i at styrketrening er viktig for helse, skadeforebygging, og forlenge livskvalitet," sier sertifisert styrke og condition spesialist Cody Foss, eier av Fitness Loft i Newtown, Conn

Enten du er en ung person bare lære å bygge muskler eller en eldre person på jakt etter toning øvelser for å øke din levetid, har styrketrening fordeler for alle. "Den store fordelen med styrketrening er å holde eldre voksne aktive og bevegelige", sier Glenda Renee Westmoreland, MD, en geriatrician på Wishard helsetjenesten og førsteamanuensis i klinisk medisin ved Indiana University School of Medicine i Indianapolis. "Styrke og styrketrening er nyttig for å redusere funksjonelle nedgang og tap av utholdenhet."

Når det gjelder å forebygge noen av de helsemessige bekymringer og ulykker som rammer eldre, er dette rådet om å lære hvordan å bygge muskler med toning trening spesielt sant. For eksempel, en gruppe forskere har nylig sett på 111 studier med over 55.000 totalt fag på temaet fall hos eldre. Etter å ha gransket alle disse dataene, hva de fant var at treningsprogrammer som fokuserte på minst to av disse - bygge styrke, balanse, fleksibilitet, eller utholdenhet - var den beste måten å forhindre fremtidige faller hos eldre.

Tips om toning trening

Hvis du er en eldre person som er først å lære hvordan å bygge muskler, er det viktig å starte sakte for å unngå overexerting selv, sier Dr. Westmoreland. "Den store betraktning før du tar fatt på styrketrening som en eldre voksen er å sørge for at fra en kardiovaskulær ståsted er du skikket til å begynne," sier hun. Det betyr å få orden fra din primære omsorg lege før du begynner.

Når du mottar klarering fra legen din, gå er et godt sted å begynne. Så, etter hvert som formen blir bedre, kan du innlemme noen lette styrke øvelser inn i rutinen. "Den eldre voksne bør gjøre muskel-styrke øvelser som trener alle de forskjellige muskelgruppene: bein, hofter, rygg, mage, bryst, skuldre og armer," sier Westmoreland.

Fortsett å lese side 2 av denne artikkelen.