Evb

Hvor lenge vil min migrene sist?

Migrene varighet avhenger vanligvis av hvilken type migrene du har og hvordan du behandler dine migrene symptomer. Disse tipsene kan hjelpe cut migrene lengde - og hvor lenge du er i smerte.

Nesten 30 millioner europeere får migrene, som kan variere mild til alvorlig hodepine. Migrene tidligere ble antatt å være et resultat av unormal utvidelse av blodårene i hjernen, men forskere mener nå at årsaken kan være mer komplisert, og involverer arvet forskjeller i hjernens kjemi.

Kvinner er mye mer sannsynlig enn menn for å ha migrene, som er personer med en familie historie av migrene. Men ikke alle migrene er like, og ikke alle har de samme migrene symptomer, sier nevrolog Alexander Mauskop, MD, grunnlegger og direktør for New York Hodepine Center i Manhattan og White Plains, NY

Migrene lengde varierer. The National Headache Foundation sier de fleste migrene siste 4 til 72 timer. "Men noen mennesker har migrene for en kortere tid, og noen mennesker dem har lenger - det er veldig individuelt," Dr. Mauskop sier.

Migrene varighet avhenger også av typen av migrene du har:

  • En optisk migrene forårsaker synsforstyrrelser som svinger seg eller blinde flekker eller tåkesyn ofte på det ene øyet, men ingen hodepine smerter, det vanligvis varer en time eller to.
  • Klassisk migrene, som starter med et varselskilt eller aura og kan være ganske smertefullt, kan vare en dag eller to.
  • Vanlige migrene, de som ikke har auraer først, kan vare tre eller fire dager. Med denne type migrene, smerte i hodet bare på den ene side.

Når migrene varighet er lenger enn tre eller fire dager, det heter status migrainous og krever øyeblikkelig legehjelp fordi det øker risikoen for slag, sier Mauskop.

Forkorte migrene lengde

Noen mennesker har advarsler om at en migrene kommer på, inkludert:

  • Endringer i synet, som for eksempel blinde flekker eller uskarphet
  • Nummenhet eller prikking i hender og føtter
  • Ekstrem tørste
  • Humørsvingninger
  • Tretthet eller overflødig energi

8 hjem rettsmidler for hodepine og migrene

Den gode nyheten er at hvis du har noen av disse signalene og vet en migrene kommer, kan du være i stand til å begrense hvor lenge det varer. Så snart du merker noen av disse symptomene, starte migrene behandling, sier Mauskop. Ha et glass vann. Ta din over-the-counter medisiner og flytte til et sted som er mørkt og stille.

Noen mennesker opplever at avspenningsteknikker, slik som meditasjon eller massasje, vil bidra slippe spenningen de føler i deres ansikt, kjeve eller hals. Hvis du kan frigjøre spenninger med disse teknikkene, vil din migrene ikke være så alvorlig eller vare så lenge. Andre synes at å sette et kaldt omslag på sine templer vil hjelpe lindre deres migrene symptomer og holde sin migrene fra varer så lenge, sier Maskoup.

Fortsett å lese side 2 av denne artikkelen.