Evb

Hva som forårsaker migrene? noen årsaker du kanskje ikke visste om

Noen ganger er det vanskelig å fastslå hva som forårsaker migrene

Noen ganger er det vanskelig å fastslå hva som forårsaker migrene. De er definitivt stealth hodepine. Noen ganger kan du gjøre alt du skal - du trenger ikke spise feil mat, trenger du ikke forsov, trenger du ikke drikke alkohol - alle ting som er kjent for å utløse migrene.

Migrene

Migrene, jeg har oppdaget, ofte slå ned på intetanende. For eksempel, det er ting vi gjør daglig som kan bringe på en migrene. Ting som hoste, nysing, eller bøyd over, ifølge Dr. Stuart sterk.

Jeg har alltid hatt hodepine når jeg gjør mye hoste, men jeg visste ikke at dette kan faktisk utløse en migrene. Jeg antar det gamle ordtaket "du lærer noe nytt hver dag," er sant, spesielt når det kommer til hva som forårsaker migrene.

Værmønstre, sesongmessige endringer, og endringer i barometertrykk er også en av årsakene til migrene, ifølge denne artikkelen.

Artikkelen lister også andre årsaker til migrene:

  • Endringer i søvnmønster kan også påvirke migrene. Sover for mye eller for lite kan føre til problemer. Jeg få problemer hvis jeg sover for mye og nesten alltid får hodepine. Det beste alternativet for å unngå en migrene er å etablere en vanlig sove mønster, gå til sengs og stå opp på samme tid på en daglig basis.
  • Lyset kan også utløse migrene, særlig hvis de er virkelig lyse, eller om de er flimring, som de gjør i elektronisk utstyr som datamaskiner eller din TV. Gjenskinn fra sollys er også en trigger, og det har vært et problem for meg i det siste.
  • Støy er et annet vanlig avtrekkeren. Dette var nytt for meg. Jeg hadde egentlig ikke forbundet støy med migrene. Plutselige eller vedvarende støy kan også få en migrene går. Fortell barna dine for å slå av Death Metal.
  • Hvis du har en følsom nese som jeg gjør, lukter er et mareritt. Parfymer, maling tynnere, blomster, forurensning og annenhånds sigarettrøyk er noen av de verste lovbrytere, nevner artikkelen.
  • Reseptbelagte og over-the-counter medisiner. Antihistaminer, slimhinneavsvellende, vasodilatorer, og noen urte kosttilskudd kan også få deg i trøbbel.

Hva er den vanligste migrene trigger?

. Allergisk bihulebetennelse Det fungerer slik: Når du er utsatt for et allergen som støv, mugg, pollen eller dyr dander, bihulene hovne opp. Hevelsen kan utløse en migrene ved at nervene i hjernen din til å reagere på endringer i trykket. Disse nervene sender signaler til hjernen som utløser migrene symptomer som hodepine, kvalme, manglende evne til å tåle sterkt lys og lyd, og svimmelhet.

Hvis du har problemer med dette, tror jeg et besøk til legen er i orden. Legen kan da foreskrive riktig medisinering som ikke vil utløse en migrene.

Min stakkars søster har lidd migrene i flere tiår

Min stakkars søster har lidd migrene i flere tiår. Parfyme og passiv røyking virkelig gjorde henne syk. Jeg får virkelig syk hvis jeg er utsatt for passiv røyking også. Halsen min lukker opp, og den neste tingen du vet, her kommer en hodepine.

Heldigvis har min søster hodepine gått bort, men hun virkelig led med dem i svært lang tid.

Hvis du lider av migrene

Hvis du lider av migrene, vet du nøyaktig hvor forferdelig de er. Det er å leve med en krig i hodet ditt som er pounding, pounding, pounding. Noen ganger så lenge som 72 timer. Kanskje det beste med migrene er at de har en tendens til å forsvinne over tid. Mine gjorde også, selv om jeg fortsatt er utsatt for mye hodepine. Heldigvis, de aldri kommer til migrene scenen.