Evb

Hva mangler i ditt barns ADD / ADHD kosthold?

"Hva er det til middag, mamma?" For barn med ADD / ADHD, skal svaret vurderes nøye. En utvalgt gruppe av næringsstoffer, da lagt til ditt barns kosthold, kan ha en positiv effekt på hans eller hennes oppmerksomhet underskudd symptomer.

Finne matvarer som støtter ditt barns vekst og utvikling, gjøre ham i stand til å holde fokus på skolen, og friste hans appetitt er utfordrende nok for alle foreldre. Men legger oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) / ADHD (ADD) til blandingen, og du har et dilemma som krever noen alvorlige stille tid.

Men det er teori om at enkelte matvarer kan i hovedsak ha samme virkning som narkotika har på atferd. For eksempel, tenk på den typiske post-kaffe-og-donut energi krasj. Selv om ekspertene er uenige om i hvilken grad endringer i kostholdet arbeid i behandling av ADHD, som omfatter følgende strategier i ditt barns daglige mat valg kan bidra til å kontrollere hans eller hennes ADD / ADHD atferd.

 • Holde blodsukkeret i sjakk.
  Barn som har ADD / ADHD trenger å meske deg med riktig mat (komplekse karbohydrater og protein) til rett tid (hver 3-5 time). "Hvert måltid bør ha litt protein: fisk, fjærfe, kjøtt, egg, bønner, nøtter, eller meieriprodukter (bare hvis barnet tåler det)," sier Dana Laake, RDH, MS, medforfatter av The Kid-Friendly ADHD og autisme Cookbook. Så i stedet for carbo-lasting barnet ditt til frokost (tror vafler druknet i sirup), sende ham på skolen på et par hardkokte egg og en banan, eller granola blandet med vanlig yoghurt. Kombinasjonen av protein og fiberrike karbohydrater vil hjelpe ham bli mer fokusert hele morgenen lang.
 • Sørg for å har nok magnesium.
  Forbruker for mange bearbeidet eller raffinert mat eller drikke kan påvirke barnets evne til å få og opprettholde tilstrekkelige lagre av magnesium. Dette er viktig fordi enkelte studier har antydet en link hos barn mellom ADHD-lignende symptomer, inkludert hyperaktivitet, rastløshet og irritabilitet, og en mangel av dette viktige mineralet. Å sørge for at ADD / ADHD barnets magnesium nivåer er opp til snus, handel i salte potetgull, pretzels, og andre bearbeidede snacks for mørkegrønne bladgrønnsaker, nøtter og forsterkede frokostblandinger. "Dette er ikke en lisens til å gå ut og kjøpe magnesium kosttilskudd siden det er en øvre tolerable grensen for magnesium (11 mg for barn i alderen 4 til 8)," sier Roberta Anding, MS, RD, klinisk ernæringsfysiolog ved Texas Children Hospital. "Stick med magnesium-rike grønne blader i stedet."
 • Vurdere å legge omega-3 fettsyrer.
  Flere studier rapporterer at barn med ADD / ADHD er mangelfull i essensielle fettsyrer som omega-3 fettsyrer, som finnes i fet fisk som laks, og at deres oppmerksomhet underskudd symptomer avta følgende kosttilskudd med disse næringsstoffene. Forskere tror disse kraftige fettsyrer smøre veien til hjernen slik at nervecellene kan kommunisere ordentlig. Faktisk, omega-3 fettsyrer er så viktig for hjernens utvikling og funksjon at forskere spekulerer de har kraftige, positive effekter på atferd, læring og humør. Men som magnesium, bør foreldrene være forsiktig med kosttilskudd. "Fiskeolje bør behandles som et rusmiddel", "sier Anding." "Det kan bidra til problemer med blodpropp, plateaggregering og andre problemer, så det er viktig å ta den under tilsyn av lege."
 • Snike viktige næringsstoffer inn i deres favoritt mat.
  Studier viser at næringsstoffer som vitamin C (finnes i sitrusfrukter, brokkoli og paprika) og B-kompleks vitaminer (finnes i hele korn, bladgrønnsaker, nøtter, meieriprodukter og egg) kan også bidra til å lette symptomer på ADD / ADHD, takket være sine beroligende effekt på hjernen. For å møte barnets daglige kvote, snike grønnsaker i hvor du kan (tror ananas og banan smoothies blandet med spinat). "" De vil smake den overveldende søte smaken av frukten mens grønnsakene bare slags blanding i bakgrunnen "," sier Anding. Den eneste innvendingen: Du bør tjene drikke i farget plast briller (ikke gjennomsiktig) slik at barnet ikke vil plukke opp på uappetittlig farge.