Evb

Hva du skal spørre din partner før du knytte den knuten

Dr. Laura Berman på kjærlighet og sex

Ikke overse diskutere de viktigste detaljene i ekteskapet før du sier "jeg gjør."

Gifte seg kan være en av de lykkeligste og mest spennende tider i et par liv. Fra planlegging den store dagen å fantasere om en romantisk, solfylte bryllupsreise, gifte seg er en gledelig hendelse. Imidlertid er det viktig å sørge for at du har tenkt ekteskapet og ikke bare bryllupet. Har du tenkt på de potensielle veisperringer som kan beskjære opp nedover veien, og har du hatt alvorlige samtaler med partneren din om din fremtid sammen?

Realiteten er at "lykkelig alle sine dager" tar innsats, og det inkluderer å kommunisere åpent og ærlig med din forlovede før du drar nedover midtgangen. Her er de viktigste spørsmålene du bør stille din partner når du planlegger din fremtid sammen:

Vil du definitivt vil ha barn? hvor mange? Dette kan være en enkel en, men sørg for at du er helt ærlig om hvordan du føler deg. Noen ganger folk sier ja til barna rett og slett fordi de elsker babyer og bedårende tots, men realiteten av tid, penger og energi som det tar å oppdra barn kan noen ganger føre dem til pause senere nedover veien. Snakk dette gjennom og bestemme hvordan du vil håndtere det stress - vil en av dere være et bo-at-home forelder eller vil du hver holde karriere?

Hva er din økonomi liker? Jada, det er et vanskelig spørsmål, og absolutt ikke en du bør spørre på en første date, men hvis du gifter deg, blir du økonomisk ansvarlig for partneren din gjeld og økonomiske byrder. Han kan ha utestående lån for et mislykket forsøk på å starte sin egen virksomhet, et boliglån på leiligheten hans, eller bare studielån. Uansett tilfelle, må du sørge for at dette er et tema du diskutere før knytte den knuten så det er ingen overraskelser.

Hva vil skje med våre "single" selv Betydning: Vil han være i orden med deg fortsetter å møte opp med kompisene dine for jentekveld? Vil du ha et problem med ham å ta en solo ferie å gå camping i Yosemite? Tenk på hvordan du vil at forholdet skal fungere og hvor komfortabel du er med tid fra hverandre.

Tror du på Gud? Det er vanskelig å tro, men mange par aldri diskutere sin åndelige tro i detalj. Jada, kan du bestemme deg for å gifte seg med presteskapet, men nøyaktig hvordan religiøse er du? Hva er dine faktiske tror på og hvordan har du tenkt å praktisere dem? Hvis dette er en deal-breaker for deg, få det på bordet nå før det er for sent.

Og hvordan skal vi oppdra våre barn? Selv om partneren din savner masse flere ganger enn han gjør det, det betyr ikke nødvendigvis at han ønsker at hans barn å være på samme måte. Han kan se for seg en stor dåp og dåp, mens du heller vil hoppe over gudstjenester og seremonier. Ha en diskusjon nå om du vil at barna vokste opp i en tro, og hvor mye av en rolle religion spiller i deres liv.

Hvilken rolle vil våre familier spille i våre liv? Enten du elsker din fremtidige svigerfamilie eller bare glise og bære dem, bør du snakke med partneren din om hvor mye av en rolle de skal spille i livet ditt sammen. Og det samme med foreldrene dine. Vil du ha en stående ukentlig middag med foreldrene dine... eller hans? Eller er enten en av dere en "Se deg i julen" type?

Hva skal vi gjøre på helligdager? Snakker av julen, er det en god idé å snakke om hvordan du ønsker å tilbringe ferien. Det høres ut som et mindre problem, men kan føre til såre følelser og argumenter hvert år. Finn en plan som fungerer for deg: kanskje vekslende helligdager. (Dette er en tid da ulike trosretninger kan være en bonus! Påske med dine foreldre og påske med hans)

Hva er dine drømmer? Enten din partner har et hemmelig ønske om å gå til kulinariske skolen eller drømmer om å starte sitt eget reggae band, nå er det på tide å diskutere de mål og planer, samt dele dine egne drømmer for fremtiden. Snakke om hva ofrer du føler deg komfortabel å gjøre å ha dem skje (som å hoppe middager ut slik at du kan sette penger mot skolen) og hva ofrer du ikke føler deg komfortabel å gjøre (som å sette av barn i fem år).

Hva synes du om vårt seksualliv fleste par har sex før de går ned midtgangen;? Mange selv bor sammen. Men dette betyr ikke at deres sexliv er perfekt og feilfri. Løse eventuelle seksuelle problemer i øyeblikket (kanskje noe sånt som: "Jeg skulle ønske du ville initiere sex mer" eller "La oss lage en forpliktelse til å være mer romantisk"), og gjøre en pakt for å se dette emnet regelmessig i fremtiden også.

Ved å takle disse samtalene før du går ned midtgangen, kan du unngå fremtidige argumenter nedover veien og sørge for at ekteskapet vil bli lykkelig og sunt.

Laura Berman, phd er en ledende sex og forholdet pedagog og terapeut, populære TV og radio vert, New York Times bestselgende forfatter og assisterende klinisk professor i OB-GYN og psykiatri ved Feinberg School of Medicine ved Northwestern University i Chicago. Hun er stjernen i Par i krise, på Everyday Health Channel, hver torsdag kl 13:00 EST.